elik Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Doda_ napisał(a):dostałam dziś ogłoszenia do rozwieszenia, dziękuję, zdjecia za małe chyba :( ale rozwieszę w miejscach gdzie dużo ludzi, może ktoś zauważy.. Nie miałam wpływu na wyglądu czy wielkość zdjęć. To ulotka zaprogramowana przez portal Tablica.pl Quote
betkak Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Ja ogłoszę Huzia u nas na świętikrzyskim wieczorem;-) jeśli nikt niema nic przeciwko Quote
ania68 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 betkak napisał(a):Ja ogłoszę Huzia u nas na świętikrzyskim wieczorem;-) jeśli nikt niema nic przeciwko Ogłoszeń nigdy za wiele :) Ogłaszaj :) Ada-Vebby napisał(a):Odwiedzam Huzarka :) Marycha35 napisał(a):Buziaki w Huzarooo:) Witamy :) Wybaczcie mi, że jestem tylko z doskoku, ale w moim życiu bardzo dużo się wydarzyło, czeka mnie wiele zmian i naprawdę nie mam czasu. Mam nadzieję, że to się niebawem zmieni i będę mogła bardziej pomagać. Proszę o cierpliwość. Quote
betkak Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Huzio ogłoszony na tablicy na świętokrzyskim Quote
paula_t Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Ciotki, nic się nie martwcie, ciężko o odzew po pierwszym pakiecie. Najważniejsze, żeby pamiętać, że te ogłoszenia cały czas spadają na dalsze strony, więc trzeba je non stop odnawiać, żeby Huzarek był cały czas widoczny. I w końcu ktoś go wypatrzy:) Quote
betkak Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Co racja to racja, mnie jak kobitka zkończy stronkę robić na necie i coś tam na fb to tam też będzie zakładka adopcyjna;) Quote
elik Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Doda_ napisał(a):Ja jutro tzn. dzisiaj będę rozwieszać :)Ulotki są wydrukowane na drukarce atramentowej więc jeśli nie włożysz ich do koszulek, to niestety za chwilę z powodu deszczu nic nie będzie na nich widać :( Jeśli nie masz koszulek, to lepiej dzisiaj ich nie rozwieszaj. Quote
betkak Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Można porozwieszać bez koszulek na tablicach wewnętrznych, sklepy, przychodnie weterynaryjne itp:lol:elik napisał(a):Ulotki są wydrukowane na drukarce atramentowej więc jeśli nie włożysz ich do koszulek, to niestety za chwilę z powodu deszczu nic nie będzie na nich widać :( Jeśli nie masz koszulek, to lepiej dzisiaj ich nie rozwieszaj. Quote
elik Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 betkak napisał(a):Można porozwieszać bez koszulek na tablicach wewnętrznych, sklepy, przychodnie weterynaryjne itp:lol: Można, tylko w takich miejscach mniej osób je zobaczy, niż gdyby były powieszone na zewnątrz :) Quote
betkak Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Też prawda, można dać trochę listonoszowi żeby przy okazji rozdał-ja tak robie i działa. Apropo Huzio ma 105 odsłon na świętokrzyskim od wczoraj ale dalej ciszaelik napisał(a):Można, tylko w takich miejscach mniej osób je zobaczy, niż gdyby były powieszone na zewnątrz :) Quote
elik Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 betkak napisał(a):Też prawda, można dać trochę listonoszowi żeby przy okazji rozdał-ja tak robie i działa. Apropo Huzio ma 105 odsłon na świętokrzyskim od wczoraj ale dalej cisza Od wczoraj 105 odsłon :crazyeye: Nieźle,tylko czemu ani jednego telefonu ??? Quote
betkak Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 No też mnie to martwi, ja tu też psiakom drukne ulotki i porozdaje, może akurat. Elu wysłałam Ci na email zdjęcia pokoju po odnowie dla psiaków, mogłabyś je umieścić najlepiej u szczeniaków na wątku bo tam teraz dużo ludu zagląda. elik napisał(a):Od wczoraj 105 odsłon :crazyeye: Nieźle,tylko czemu ani jednego telefonu ??? Quote
elik Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 betkak napisał(a):No też mnie to martwi, ja tu też psiakom drukne ulotki i porozdaje, może akurat. Elu wysłałam Ci na email zdjęcia pokoju po odnowie dla psiaków, mogłabyś je umieścić najlepiej u szczeniaków na wątku bo tam teraz dużo ludu zagląda. Oczywiście, zaraz to zrobię. Wkleję tu i do maluszków. Quote
betkak Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 DZIĘKUJĘ, co ja bym bez Ciebie zrobiła:loveu:elik napisał(a):Oczywiście, zaraz to zrobię. Wkleję tu i do maluszków. Quote
elik Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 betkak napisał(a):DZIĘKUJĘ, co ja bym bez Ciebie zrobiła:loveu: Naumiała byś się sama wklejać :eviltong: Quote
Marycha35 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 No domory, macie szansę nad szansami na cudo:):):) Quote
elik Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) [quote name='Marycha35']No domory, macie szansę nad szansami na cudo:):):) Taaaaakk przepięknej urody psiak. A tak oto mieszka teraz. Edited March 15, 2014 by elik Quote
Ayame Nishijima Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 Wysłałam zdjęcia Huzara do osoby z FB, która oferowała się jakiś czas temu z eogłoszeniami. Dostała też informację gdzie są juz Huzarowe ogłoszenia. Prośba do Was, wygenerujcie czasem jakiś ruch na wydarzeniu Huzara, bo nic sie tam nie dzieje :( Quote
betkak Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Ok. przepraszam za zastój ale to przez remonty, wszystko robimy własnymi ręcami, żeby polepszyć warunki. Ja ubolewam, że do Benusia nikt nie zagląda:placz: Jutro jakieś nowe zdjęcia całej gromady.Ayame Nishijima napisał(a):Wysłałam zdjęcia Huzara do osoby z FB, która oferowała się jakiś czas temu z eogłoszeniami. Dostała też informację gdzie są juz Huzarowe ogłoszenia. Prośba do Was, wygenerujcie czasem jakiś ruch na wydarzeniu Huzara, bo nic sie tam nie dzieje :( Quote
ajw Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Cześć Huzarku :) Ayame Nishijima jak to zrobiłaś, że masz 2 zdjęcia w podpisie? Mnie wyskakuje komunikat, że mam 3 zdjęcia i to za dużo... a oprócz Huzara wstawiłam tylko szczeniaki :roll: nie wiem... Quote
Recommended Posts