Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doda_ napisał(a):
dostałam dziś ogłoszenia do rozwieszenia, dziękuję, zdjecia za małe chyba :( ale rozwieszę w miejscach gdzie dużo ludzi, może ktoś zauważy..

Nie miałam wpływu na wyglądu czy wielkość zdjęć. To ulotka zaprogramowana przez portal Tablica.pl

Posted

betkak napisał(a):
Ja ogłoszę Huzia u nas na świętikrzyskim wieczorem;-) jeśli nikt niema nic przeciwko

Ogłoszeń nigdy za wiele :) Ogłaszaj :)

Ada-Vebby napisał(a):
Odwiedzam Huzarka :)

Marycha35 napisał(a):
Buziaki w Huzarooo:)

Witamy :)

Wybaczcie mi, że jestem tylko z doskoku, ale w moim życiu bardzo dużo się wydarzyło, czeka mnie wiele zmian i naprawdę nie mam czasu. Mam nadzieję, że to się niebawem zmieni i będę mogła bardziej pomagać. Proszę o cierpliwość.

Posted

Ciotki, nic się nie martwcie, ciężko o odzew po pierwszym pakiecie. Najważniejsze, żeby pamiętać, że te ogłoszenia cały czas spadają na dalsze strony, więc trzeba je non stop odnawiać, żeby Huzarek był cały czas widoczny. I w końcu ktoś go wypatrzy:)

Posted

Doda_ napisał(a):
Ja jutro tzn. dzisiaj będę rozwieszać :)
Ulotki są wydrukowane na drukarce atramentowej więc jeśli nie włożysz ich do koszulek, to niestety za chwilę z powodu deszczu nic nie będzie na nich widać :(
Jeśli nie masz koszulek, to lepiej dzisiaj ich nie rozwieszaj.

Posted

Można porozwieszać bez koszulek na tablicach wewnętrznych, sklepy, przychodnie weterynaryjne itp:lol:

elik napisał(a):
Ulotki są wydrukowane na drukarce atramentowej więc jeśli nie włożysz ich do koszulek, to niestety za chwilę z powodu deszczu nic nie będzie na nich widać :(
Jeśli nie masz koszulek, to lepiej dzisiaj ich nie rozwieszaj.

Posted

betkak napisał(a):
Można porozwieszać bez koszulek na tablicach wewnętrznych, sklepy, przychodnie weterynaryjne itp:lol:

Można, tylko w takich miejscach mniej osób je zobaczy, niż gdyby były powieszone na zewnątrz :)

Posted

Też prawda, można dać trochę listonoszowi żeby przy okazji rozdał-ja tak robie i działa. Apropo Huzio ma 105 odsłon na świętokrzyskim od wczoraj ale dalej cisza

elik napisał(a):
Można, tylko w takich miejscach mniej osób je zobaczy, niż gdyby były powieszone na zewnątrz :)

Posted

betkak napisał(a):
Też prawda, można dać trochę listonoszowi żeby przy okazji rozdał-ja tak robie i działa. Apropo Huzio ma 105 odsłon na świętokrzyskim od wczoraj ale dalej cisza

Od wczoraj 105 odsłon :crazyeye:
Nieźle,tylko czemu ani jednego telefonu ???

Posted

No też mnie to martwi, ja tu też psiakom drukne ulotki i porozdaje, może akurat. Elu wysłałam Ci na email zdjęcia pokoju po odnowie dla psiaków, mogłabyś je umieścić najlepiej u szczeniaków na wątku bo tam teraz dużo ludu zagląda.

elik napisał(a):
Od wczoraj 105 odsłon :crazyeye:
Nieźle,tylko czemu ani jednego telefonu ???

Posted

betkak napisał(a):
No też mnie to martwi, ja tu też psiakom drukne ulotki i porozdaje, może akurat. Elu wysłałam Ci na email zdjęcia pokoju po odnowie dla psiaków, mogłabyś je umieścić najlepiej u szczeniaków na wątku bo tam teraz dużo ludu zagląda.

Oczywiście, zaraz to zrobię. Wkleję tu i do maluszków.

Posted (edited)

[quote name='Marycha35']No domory, macie szansę nad szansami na cudo:):):)
Taaaaakk przepięknej urody psiak.

A tak oto mieszka teraz.

Edited by elik
Posted

Wysłałam zdjęcia Huzara do osoby z FB, która oferowała się jakiś czas temu z eogłoszeniami. Dostała też informację gdzie są juz Huzarowe ogłoszenia.
Prośba do Was, wygenerujcie czasem jakiś ruch na wydarzeniu Huzara, bo nic sie tam nie dzieje :(

Posted

Ok. przepraszam za zastój ale to przez remonty, wszystko robimy własnymi ręcami, żeby polepszyć warunki. Ja ubolewam, że do Benusia nikt nie zagląda:placz: Jutro jakieś nowe zdjęcia całej gromady.

Ayame Nishijima napisał(a):
Wysłałam zdjęcia Huzara do osoby z FB, która oferowała się jakiś czas temu z eogłoszeniami. Dostała też informację gdzie są juz Huzarowe ogłoszenia.
Prośba do Was, wygenerujcie czasem jakiś ruch na wydarzeniu Huzara, bo nic sie tam nie dzieje :(

Posted

Cześć Huzarku :)

Ayame Nishijima jak to zrobiłaś, że masz 2 zdjęcia w podpisie? Mnie wyskakuje komunikat, że mam 3 zdjęcia i to za dużo... a oprócz Huzara wstawiłam tylko szczeniaki :roll: nie wiem...