elik Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 paula_t napisał(a):Znalazłam czy znalazłabym? Bo jeśli pytasz o to czy znalazłam, to ogłoszenia pojawiły się 3 marca ;) Oooooo soreczki albo przeoczyłam, albo zabyłam, że widziałam :oops: A pytam, bo dotychczas nie było ani jednego telefonu :shake: Wielkie dzięki :loveu: :Rose: ajw napisał(a):Zaglądam do Huzarka ;-) Zapewne będą wieści z hotelu, ale z tego co wiem, tam teraz wielkie psio pranie :evil_lol: Jak sie wszystkie upiorą i wysuszą, to będą fotorelacje. Czekamy ;) Quote
ajw Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 elik napisał(a):Oooooo soreczki albo przeoczyłam, albo zabyłam, że widziałam :oops: A pytam, bo dotychczas nie było ani jednego telefonu :shake: Wielkie dzięki :loveu: :Rose: Zapewne będą wieści z hotelu, ale z tego co wiem, tam teraz wielkie psio pranie :evil_lol: Jak sie wszystkie upiorą i wysuszą, to będą fotorelacje. Czekamy ;) A to czekamy na fotorelacje :) Quote
elik Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 ajw napisał(a):A to czekamy na fotorelacje :) Kurtka na wacie nie dopytałam czy Huzarowi też się dostanie pranie, czy tylko maluszkom, ale pewnie się dowiemy Quote
ania68 Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Dzisiaj przyszła do mnie paczka od ajw, na bazarek dla Huzara :) Dziękuję :) Quote
paula_t Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 elik napisał(a):Oooooo soreczki albo przeoczyłam, albo zabyłam, że widziałam :oops: A pytam, bo dotychczas nie było ani jednego telefonu :shake: Wielkie dzięki :loveu: :Rose: Zapewne będą wieści z hotelu, ale z tego co wiem, tam teraz wielkie psio pranie :evil_lol: Jak sie wszystkie upiorą i wysuszą, to będą fotorelacje. Czekamy ;) Przeca obiecałam:eviltong: Quote
betkak Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Huzio też wyprany bo musi się ładnie prezentować, a dziś dostał adresówkę i Benio też;-) Quote
elik Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 betkak napisał(a):Huzio też wyprany bo musi się ładnie prezentować, a dziś dostał adresówkę i Benio też;-) Czy takie o których mówiłam, do nitowania na obroży czy szeklach ? Dziękujemy :loveu: Psiaki mają u Ciebie super opiekę. Quote
margoth137 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 super Huzarku:) ja jak wypiorę Romana to zaraz idzie się wytarzać w kupach albo w zdechłych rybach:( Quote
Ada-Vebby Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Fajnie Huzarek wygląda w tych szeleczkach :) Na pierwszej fotce jakby w oczekiwaniu na komendę "Huzar-start" ! :evil_lol: Quote
elik Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Ada-Vebby napisał(a):Fajnie Huzarek wygląda w tych szeleczkach :) Na pierwszej fotce jakby w oczekiwaniu na komendę "Huzar-start" ! :evil_lol: Mnie też się w tej pozie podoba :) Quote
elik Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Agucha napisał(a):Jestem u Huzarka :) Witamy serdecznie i zapraszamy do częstego bywania :) bea100 napisał(a):Teraz będzie już tylko piękniał w oczach :smile: On już jest piękny. Wystarczy popatrzeć na jego morduchnę w banerku - pychota :) Quote
Agucha Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 elik napisał(a):Witamy serdecznie i zapraszamy do częstego bywania :) Mam pewien dług do spłacenia, więc na pewno będę zaglądać ;) Quote
elik Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 betkak napisał(a):Huzio też wyprany bo musi się ładnie prezentować, a dziś dostał adresówkę i Benio też;-) elik napisał(a):...takie o których mówiłam, do nitowania na obroży czy szeklach ? ... Ponawiam pytanko :) Agucha napisał(a):Mam pewien dług do spłacenia, więc na pewno będę zaglądać ;) Dług ???? Czy nie, zapraszam :) Quote
Ayame Nishijima Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 [quote name='elik']Ponawiam pytanko :) Elik, nie ponawiaj pytań, tylko doczytaj odpowiedź ;) Są takie adresówki jak chciałaś. Mnie bardziej martwi, że nikt o Huzara nie pyta. Quote
elik Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Ayame Nishijima napisał(a):elik napisał(a):Ponawiam pytanko :) Elik, nie ponawiaj pytań, tylko doczytaj odpowiedź ;) Są takie adresówki jak chciałaś. Mnie bardziej martwi, że nikt o Huzara nie pyta. Faktycznie, jest odpowiedź :eviltong: Soreczki. No nikt, ani jednego telefonu :shake: Quote
ajw Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 ania68 napisał(a):Dzisiaj przyszła do mnie paczka od ajw, na bazarek dla Huzara :) Dziękuję :) No to super:) Miałam tylko tyle rzeczy niestety, ale może po jakichś porządkach zimowych coś jeszcze wyskrobię ;) Quote
elik Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 ajw napisał(a):No to super:) Miałam tylko tyle rzeczy niestety, ale może po jakichś porządkach zimowych coś jeszcze wyskrobię ;) Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
ania75 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Ja myślę, że chłopaka trzeba gdzieś dalej ogłaszać - nie na Kraków - bo tu ciocie pracowite i dużo śliczności do wzięcia.....:roll: Quote
Doda_ Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 dostałam dziś ogłoszenia do rozwieszenia, dziękuję, zdjecia za małe chyba :( ale rozwieszę w miejscach gdzie dużo ludzi, może ktoś zauważy.. Quote
Recommended Posts