Ada-Vebby Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Zaglądam i muszę wspomnieć o fantach,które przyobiecałam wysłać do cioci mysza2 na bazarek dla Huzara.Nie poukładało mi się tak jak myślałam,pozmieniały mi się plany..,mam nadzieję,że wyślę w następnym tyg.a bazarku oczywiście poinformujemy :) Quote
betkak Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Hej wszystkim, foteczki obiecuję jutro wysłać, lepszym aparacikiem. Nie gniewajcie się ale dopiero wróciłam z Krakowa-siła wyższa Quote
ania68 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 betkak napisał(a):Hej wszystkim, foteczki obiecuję jutro wysłać, lepszym aparacikiem. Nie gniewajcie się ale dopiero wróciłam z Krakowa-siła wyższa Nie ma sprawy :) Poczekamy do jutra :) Jak będą ładne, będzie można wykorzystać w ogłoszeniach :) Quote
elik Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 (edited) zozola77 napisał(a):BAfik juz w nowym domu i ma sie tam dobrze to ja swojego skromnego piątak przenosze Bafika na Huzara 5 zł deklarcaj stała od marca..elik konto mam :) Bardzo serdecznie dziękujemy :buzi: Bafiku miewaj się dobrze w domku :painting: Już zapisuję do deklaracji. Ada-Vebby napisał(a):Zaglądam i muszę wspomnieć o fantach,które przyobiecałam wysłać do cioci mysza2 na bazarek dla Huzara.Nie poukładało mi się tak jak myślałam,pozmieniały mi się plany..,mam nadzieję,że wyślę w następnym tyg.a bazarku oczywiście poinformujemy :smile: Dzięki :) Każdy z nas ma poza dogo także inne zadania do wykonania i wiemy, że nie zawsze układa się tak, jak chcielibyśmy. Co się odwlecze, to nie uciecze ;) Bardzo prosimy o link do bazarku Edited March 7, 2014 by elik Quote
elik Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='Ada-Vebby']Zaglądam i muszę wspomnieć o fantach,które przyobiecałam wysłać do cioci mysza2 na bazarek dla Huzara.Nie poukładało mi się tak jak myślałam,pozmieniały mi się plany..,mam nadzieję,że wyślę w następnym tyg.a bazarku oczywiście poinformujemy :) Ogłoszenie huzara na KrakówMiasto.pl. http://www.krakowmiasto.pl/ogloszenia-krakow/huzar-wierny-mlody-zdrowy-szuka-odpowiedzialnych-opiekunow-52972.htm Znowu ta sama historia ze zdjęciami. Udało mi się wkleić tylko jedno zdjęcie :( Przy próbie wklejenia pozostałych informacja: Szerokość zdjęcia jest zbyt mała. Minimalna szerokość zdjęcia wynosi 480px Co za szajs :angryy: Quote
betkak Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Podeśle wieczorkiem zdjęcia bo jeszcze pracujemy-niebieściutko będzie Quote
betkak Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Właśnie wysłałam kilka zdjęć do elik na e-mail. Dzięki za zamieszczenie:lol: Quote
Ayame Nishijima Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 Dziękujemy za foty! Super widzieć taki szczęsliwy pychol. I widzę, ze ogon trzymamy niżej. Tym lepiej :) Betkak, tak się chwalisz w stopce wolnymi miejscami... dostałam info, ze w Olkuszu są trzy zagłodzone szczeniaki. Na razie jest ostra kombinacja co i jak zrobić. Ale możliwe, ze ktoś sie do Ciebie odezwie. Quote
betkak Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Siła fachowa się cieszy:multi: Co do maluchów to mam osobny pokoik, pomalowałam ściany na seledynek i namalowałam kępy trawy i kwiaty;) Niech mają a co:lol: Quote
betkak Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 A ten pomysł ze stopką to zgapiłam od innej użytkowniczki dogo;)Ayame Nishijima napisał(a):Dziękujemy za foty! Super widzieć taki szczęsliwy pychol. I widzę, ze ogon trzymamy niżej. Tym lepiej :) Betkak, tak się chwalisz w stopce wolnymi miejscami... dostałam info, ze w Olkuszu są trzy zagłodzone szczeniaki. Na razie jest ostra kombinacja co i jak zrobić. Ale możliwe, ze ktoś sie do Ciebie odezwie. Quote
paula_t Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Jaki mały pomocnik:evil_lol: U Huzarka śliczny, uśmiechnięty pycholek:loveu: Quote
betkak Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Zdjęcia moich tymczasowiczów poszły do elik na e-mail Quote
elik Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 [quote name='betkak']Zdjęcia moich tymczasowiczów poszły do elik na e-mail I niezwłocznie zostały wklejone :) Huzar Mordo Ty ... :iloveyou: Quote
elik Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 [quote name='betkak']Ale ekspres:multi: Ano ;) ................. Quote
Recommended Posts