Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaglądam i muszę wspomnieć o fantach,które przyobiecałam wysłać do cioci mysza2 na bazarek dla Huzara.Nie poukładało mi się tak jak myślałam,pozmieniały mi się plany..,mam nadzieję,że wyślę w następnym tyg.a bazarku oczywiście poinformujemy :)

Posted

betkak napisał(a):
Hej wszystkim, foteczki obiecuję jutro wysłać, lepszym aparacikiem. Nie gniewajcie się ale dopiero wróciłam z Krakowa-siła wyższa

Nie ma sprawy :) Poczekamy do jutra :) Jak będą ładne, będzie można wykorzystać w ogłoszeniach :)

Posted (edited)

zozola77 napisał(a):
BAfik juz w nowym domu i ma sie tam dobrze to ja swojego skromnego piątak przenosze Bafika na Huzara

5 zł deklarcaj stała od marca..elik konto mam :)

Bardzo serdecznie dziękujemy :buzi:
Bafiku miewaj się dobrze w domku :painting:
Już zapisuję do deklaracji.

Ada-Vebby napisał(a):
Zaglądam i muszę wspomnieć o fantach,które przyobiecałam wysłać do cioci mysza2 na bazarek dla Huzara.Nie poukładało mi się tak jak myślałam,pozmieniały mi się plany..,mam nadzieję,że wyślę w następnym tyg.a bazarku oczywiście poinformujemy :smile:

Dzięki :)
Każdy z nas ma poza dogo także inne zadania do wykonania i wiemy, że nie zawsze układa się tak, jak chcielibyśmy. Co się odwlecze, to nie uciecze ;)
Bardzo prosimy o link do bazarku

Edited by elik
Posted

[quote name='Ada-Vebby']Zaglądam i muszę wspomnieć o fantach,które przyobiecałam wysłać do cioci mysza2 na bazarek dla Huzara.Nie poukładało mi się tak jak myślałam,pozmieniały mi się plany..,mam nadzieję,że wyślę w następnym tyg.a bazarku oczywiście poinformujemy :)

Ogłoszenie huzara na KrakówMiasto.pl.

http://www.krakowmiasto.pl/ogloszenia-krakow/huzar-wierny-mlody-zdrowy-szuka-odpowiedzialnych-opiekunow-52972.htm

Znowu ta sama historia ze zdjęciami. Udało mi się wkleić tylko jedno zdjęcie :(
Przy próbie wklejenia pozostałych informacja:
Szerokość zdjęcia jest zbyt mała. Minimalna szerokość zdjęcia wynosi 480px

Co za szajs :angryy:

Posted

Dziękujemy za foty!
Super widzieć taki szczęsliwy pychol.
I widzę, ze ogon trzymamy niżej. Tym lepiej :)

Betkak, tak się chwalisz w stopce wolnymi miejscami... dostałam info, ze w Olkuszu są trzy zagłodzone szczeniaki.
Na razie jest ostra kombinacja co i jak zrobić. Ale możliwe, ze ktoś sie do Ciebie odezwie.

Posted

Siła fachowa się cieszy:multi: Co do maluchów to mam osobny pokoik, pomalowałam ściany na seledynek i namalowałam kępy trawy i kwiaty;) Niech mają a co:lol:

Posted

A ten pomysł ze stopką to zgapiłam od innej użytkowniczki dogo;)

Ayame Nishijima napisał(a):
Dziękujemy za foty!
Super widzieć taki szczęsliwy pychol.
I widzę, ze ogon trzymamy niżej. Tym lepiej :)

Betkak, tak się chwalisz w stopce wolnymi miejscami... dostałam info, ze w Olkuszu są trzy zagłodzone szczeniaki.
Na razie jest ostra kombinacja co i jak zrobić. Ale możliwe, ze ktoś sie do Ciebie odezwie.

Posted

[quote name='betkak']Zdjęcia moich tymczasowiczów poszły do elik na e-mail

I niezwłocznie zostały wklejone :)

Huzar Mordo Ty ... :iloveyou: