Maron86 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Ohoho no proszę. Czyli jednak dziecko trollowało, zaczynam myśleć że dzieciaki nie powinny mieć ferii bo durne pomysły im do głowy przychodzą. Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Szkoda, że nie będę widzieć jak tłumaczy się policji :diabloti: Quote
4Łapki Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 magdabroy napisał(a):Szkoda, że nie będę widzieć jak tłumaczy się policji :diabloti: Szkoda, że to nie powstrzyma następnych dowcipnisiów :mad: Quote
qmu Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 4Łapki napisał(a):Szkoda, że to nie powstrzyma następnych dowcipnisiów :mad: no chyba, że założy bloga o tym jak chciała zostać trolem na dogo, a cioteczki ją na szaro przerobiły i policją poszczuły :D Quote
maxishine. Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy ;) Quote
Handzia55 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Yuki_ napisał(a):Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy ;) Ja też chętnie przeczytam dalszy ciąg tej historii. Quote
*Magda* Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Raczej ciągu dalszego nie będzie :shake: Wychodzi na to, że "nasza" Justynka się wczoraj wystraszyła, bo od wczoraj się nie logowała. No chyba, że ktoś się pofatyguje do niej osobiście i zda relację ;) Quote
Handzia55 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 magdabroy napisał(a):Raczej ciągu dalszego nie będzie :shake: Wychodzi na to, że "nasza" Justynka się wczoraj wystraszyła, bo od wczoraj się nie logowała. No chyba, że ktoś się pofatyguje do niej osobiście i zda relację ;) I to by było najlepsze. Sprawdzić na miejscu i opisać na wątku. Quote
*Magda* Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Na, ja niestety ponad 1000km nie pojadę, żeby to sprawdzić :shake: Choć nie ukrywam, że jak bym miała parędziesiąt km, to bym wsiadła w auto i pojechała ;) Choćby po to, żeby porządnie opierdzielić i dzieciaka i rodziców :mad: Quote
Sybel Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Piękna akcja... Szkoda słów, Normalnie mi ciśnienie skoczyło od pierwszych postów. Magda, fajnie, ze wysłałaś info, ciekawe, co z tego wyniknie. Quote
*Magda* Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Tylko pewnie TOZ mnie już nie poinformuje o dalszym toku sprawy :shake: Quote
Sybel Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Można za jakiś czas zapytać, czy sprawdzili i czy okazało się, ze faktycznie coś było na rzeczy - nawet bez szczegółów, byle wiedzieć, czy zagrożenie realne. Quote
qmu Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 a mi właśnie odpisali ze straży dla zwierząt : [FONT=lucida grande]Dzień dobry,Oczywiście możemy pomóc i podjąć działania interwencyjne. Nie mnie jednak musimy mieć szczegółowe informacje przesłane na skrzynkę interwencje@sdz.org.pl. Przede wszystkim chodzi o konkretny adres przebywania psów.Serdecznie pozdrawiamy, [/FONT] [FONT=lucida grande]Koniec rozmowy na cza[/FONT] [FONT=lucida grande][/FONT] [FONT=lucida grande] [/FONT] Quote
maxishine. Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Czyli potrzebujemy adresu, tak? Może ktoś ma znajomości w policji albo gdzieś indziej by ustalić adres? Quote
*Magda* Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Yuki_ napisał(a):Czyli potrzebujemy adresu, tak? Może ktoś ma znajomości w policji albo gdzieś indziej by ustalić adres? Ale chyba nie ma po co? TOZ który odpowiedział na mój email, poinformował policję z Wyszkowa i oni tam pojadą. Mają nazwisko i miejscowość, więc resztę sobie sami ustalą ;) Quote
Beatrx Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 policja sama sobie ustali adres, ostatecznie została już powiadomiona. mając imię i nazwisko dziewczyny oraz nazwę wsi znalezienie cyferek dających numer jej domu nie będzie dla nich trudne. Quote
qmu Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 No dokładnie dlatego, że Magda już to zgłosiła do TOZ-u, to ja juź do nich nie zgłaszałam po prostu bo juź ktoś się tym zajął :) Quote
4Łapki Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Nawet jeśli nie ma tam żadnych psów, dobrze by ktoś uświadomił dziewczynie, że z takich rzeczy się nie żartuje. Quote
*Magda* Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Nie wiem jacy są jej rodzice, ale jakby to była moja córka, a te psy nie istnieją i to był głupi żart, to jak zapukałaby mi do drzwi policja, to by dziewczyna miała szlaban na internet do końca życia :diabloti: Ja naprawdę nie rozumiem co jest zabawnego z żartowania na temat żywego stworzenia?! Quote
qmu Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 magdabroy napisał(a):Nie wiem jacy są jej rodzice, ale jakby to była moja córka, a te psy nie istnieją i to był głupi żart, to jak zapukałaby mi do drzwi policja, to by dziewczyna miała szlaban na internet do końca życia :diabloti: Ja naprawdę nie rozumiem co jest zabawnego z żartowania na temat żywego stworzenia?! Ja na miejscu jej ojca to bym jej taki wpi****l spuscila ze na tylek by nie siadla z dobry miesiac. Ale szczerze mowiac mam caly czas mieszane uczucia co do tego i jakos na 100% pewna nie jestem ze to tylko troling. Quote
*Magda* Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Jak to nie był troll i choć w części jest prawdą to co napisała, to dobrze, że zawita tam policja. Nawet jak nie ma tam yoreczka, to zobaczą jak żyją u nich inne zwierzęta ;) Quote
Recommended Posts