Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

4Łapki napisał(a):
Szkoda, że to nie powstrzyma następnych dowcipnisiów :mad:

no chyba, że założy bloga o tym jak chciała zostać trolem na dogo, a cioteczki ją na szaro przerobiły i policją poszczuły :D

Posted

Raczej ciągu dalszego nie będzie :shake:
Wychodzi na to, że "nasza" Justynka się wczoraj wystraszyła, bo od wczoraj się nie logowała.
No chyba, że ktoś się pofatyguje do niej osobiście i zda relację ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Raczej ciągu dalszego nie będzie :shake:
Wychodzi na to, że "nasza" Justynka się wczoraj wystraszyła, bo od wczoraj się nie logowała.
No chyba, że ktoś się pofatyguje do niej osobiście i zda relację ;)

I to by było najlepsze. Sprawdzić na miejscu i opisać na wątku.

Posted

Na, ja niestety ponad 1000km nie pojadę, żeby to sprawdzić :shake:
Choć nie ukrywam, że jak bym miała parędziesiąt km, to bym wsiadła w auto i pojechała ;)
Choćby po to, żeby porządnie opierdzielić i dzieciaka i rodziców :mad:

Posted

Można za jakiś czas zapytać, czy sprawdzili i czy okazało się, ze faktycznie coś było na rzeczy - nawet bez szczegółów, byle wiedzieć, czy zagrożenie realne.

Posted

a mi właśnie odpisali ze straży dla zwierząt :

[FONT=lucida grande]

Dzień dobry,Oczywiście możemy pomóc i podjąć działania interwencyjne. Nie mnie jednak musimy mieć szczegółowe informacje przesłane na skrzynkę interwencje@sdz.org.pl. Przede wszystkim chodzi o konkretny adres przebywania psów.Serdecznie pozdrawiamy,

[/FONT]
[FONT=lucida grande]Koniec rozmowy na cza[/FONT]
[FONT=lucida grande][/FONT]
[FONT=lucida grande]

[/FONT]

Posted

Yuki_ napisał(a):
Czyli potrzebujemy adresu, tak?
Może ktoś ma znajomości w policji albo gdzieś indziej by ustalić adres?

Ale chyba nie ma po co? TOZ który odpowiedział na mój email, poinformował policję z Wyszkowa i oni tam pojadą. Mają nazwisko i miejscowość, więc resztę sobie sami ustalą ;)

Posted

policja sama sobie ustali adres, ostatecznie została już powiadomiona. mając imię i nazwisko dziewczyny oraz nazwę wsi znalezienie cyferek dających numer jej domu nie będzie dla nich trudne.

Posted

No dokładnie dlatego, że Magda już to zgłosiła do TOZ-u, to ja juź do nich nie zgłaszałam po prostu bo juź ktoś się tym zajął :)

Posted

Nie wiem jacy są jej rodzice, ale jakby to była moja córka, a te psy nie istnieją i to był głupi żart, to jak zapukałaby mi do drzwi policja, to by dziewczyna miała szlaban na internet do końca życia :diabloti:
Ja naprawdę nie rozumiem co jest zabawnego z żartowania na temat żywego stworzenia?!

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie wiem jacy są jej rodzice, ale jakby to była moja córka, a te psy nie istnieją i to był głupi żart, to jak zapukałaby mi do drzwi policja, to by dziewczyna miała szlaban na internet do końca życia :diabloti:
Ja naprawdę nie rozumiem co jest zabawnego z żartowania na temat żywego stworzenia?!

Ja na miejscu jej ojca to bym jej taki wpi****l spuscila ze na tylek by nie siadla z dobry miesiac. Ale szczerze mowiac mam caly czas mieszane uczucia co do tego i jakos na 100% pewna nie jestem ze to tylko troling.

Posted

Jak to nie był troll i choć w części jest prawdą to co napisała, to dobrze, że zawita tam policja. Nawet jak nie ma tam yoreczka, to zobaczą jak żyją u nich inne zwierzęta ;)