aneccka Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Siemanko! Mam 14 letnią Cocker Spanielkę, która ponad 2 lata temu była poddana sterylizacji przez ropomacicze. Po roku od operacji zaczęła posikiwać i dostawać lek Propalin, który jak wiadomo jest dosyć drogi i na niewiele wystarcza. Czy znacie może jakieś zamienniki tego leku, które są chociaż ciut tańsze? Nie mam na razie czasu, żeby lecieć z takim problemem do weta, więc zwracam się o pomoc tutaj - a nuż się uda coś wspólnie wymyślić ;) Dżesunia musi mieć ciągłość podawanego leku, bo nawet po 1 dniu nie przyjęcia go od razu jest "powtórka z rozrywki", a jest to nieprzyjemne i dla niej i dla mnie.. W dzisiejszych czasach jak wiadomo kokosów się nie zbija, a chciałabym naprawdę suni pomagać cały czas z tym problemem. POMOCY! Quote
mozarcik Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Sprawdź Incurin, nie wiem czy jest tańszy od Propalinu, albo ludzki odpowiednik Estrofem. Quote
gryf80 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 subst.czynna propalinu jest:Fenylpropanolaminy chlorowodorek,"wygooglaj"w w internecie Quote
Recommended Posts