doddy Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 KAROL - samiec w wieku 3 lat, oddany do schroniska w Opolu przez właścicieli. Powód - ich syn wyjechał, rodzice nie mają czasu na psa. Karol jest psem domowym, łagodnym do ludzi. Usłuchany, aczkolwiek ciągnie na smyczy. Uwielbia zabawy patykami. Poszukuje nowego domu. Quote
dariaopole Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ładna i słodziutka do tego, jak się podejdzie do krat boksu to wciska swój wielki łeb do kiziania, widać że uwielbia pieszczoty :loveu: Quote
doddy Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Czy w schronisku kastruje się psy przed adopcją? I czy nadal są chipowane? Bo Bona była zachipowana (choć żaden czytnik nie odczytywał numeru). Quote
dariaopole Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Tak psy są kastrowane, natomiast Chipy nie wiem, moja Happy też ma takiego co nie "działa" Quote
Ulka18 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ale cudny łaciatek :loveu: i teraz takie z niego biedne, opuszczone, niechciane psisko :shake: Quote
dariaopole Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Karolku niestety odwiedzę Cię dopiero w czwartek lub piątek i wtedy sprawdzę na spacerku jaki z Ciebie miziak :loveu: Quote
Madziek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Wczoraj się dowiedziałam, że Karol to pies, którego właściciel jakiś czas temu prosił mnie o pomoc w znalezieniu mu nowego domu. Wydawał mi się jakiś znajomy, ale nie mogłam sobie przypomnieć skąd go mogę znać. Chłopak rzeczywiście wyjechał za granicę, a jego mama nie była w stanie zajmować się dwoma psami (bo jest jeszcze drugi w domu). Karol kilka tygodni był u kogoś na wsi, ale ludziom odwidziało się i dlatego teraz Karol trafił do schroniska. Nazywa się tak naprawdę Kortez, ale właściciele wołali też na niego Karol. Quote
doddy Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Zdjęcia Korteza vel Karolka z czasów od właścicieli: Quote
Franca81 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='doddy']Zdjęcia Korteza vel Karolka z czasów od właścicieli: Te fotki nie wiem czemu ale kojarzą mi się z allegro. :roll: Quote
dariaopole Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 doddy : a skąd Ty nasz psi detektywie masz te fotki ??? Quote
doddy Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Bo ja wim o kazdym amstaffie do oddania w tym kraju :eviltong: Quote
Madziek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 a wiecie co?? wiecie co?? Karolek pojechał dzisiaj do domku nowego :sweetCyb: Quote
dariaopole Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Magda - nie gadaj !!!! ja nawet nie zdążyłam pójść z nim na spacerek !!!! Ale się cieszę , oby chłopak był grzeczny !!!:multi::multi::multi: Quote
Franca81 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Super. Karolek nie posiedział zbyt długo w schronie. A wiadomo kim jest jego nowy właściciel? Quote
Betbet Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 no wlasnie, coś wiecej o szczesliwcu który zabral Korteza? (kapitalne imie, strasznie mi się spodobało) Quote
Madziek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 przepraszam, że wcześniej nic nie napisałam o domku Korteza a domek myślę, że ma naprawdę super :) Mieszka teraz w Bogatyni, chodzi na długie spacerki, jest kochany i przysparza swoim nowym właścicielom duuużo radości :) a oto zdjęcie z nowego domku: Quote
Recommended Posts