Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MichalMi napisał(a):
no no....
u nas to codzienność :D
Bachmat jeszcze Fusa tego procederu nauczył - raz podwórka nie poznaliśmy jak kilka worków porozciągały ;]

U nas też :roll: Wszystkie psy kradną jedzenie i rozwalają śmieci, więc Fredzio jest "swojski" pod tym względem :eviltong:
Zresztą nie tylko śmieci i jedzenie...
Abra dodatkowo lubi zabrać sobie ubrania albo poduszki czy pościel. Kiedyś mama przybiegła do mnie rano oburzona i pyta "coś ty w nocy robiła???". Ja zrobiłam :-o a tu okazało się, że moje staniki i majtki porozrzucane przed domem :evil_lol: niedzielny poranek :eviltong:

MichalMi napisał(a):
a właśnie, Ulaa, czy wyrabiasz się z kasą, czy skarpetę naruszyć?

Hmm... od kilku dni mam zastój w bazarkowych. Kilka osób wylicytowało i nie wpłaciło, a wszystko co przyszło, to poszło... Ale na razie nie ma palących potrzeb.
Dzisiaj do weta nie idziemy, bo leje. Antybiotyków już nie bierze, więc nie musimy dzisiaj - a nie chcę go wytargiwać z domu, bo zmarznie i znów mu się pogorszy.

Posted

Dzięki za zdjęcia :) Fredzisław śmieciarz mnie rozczulił :loveu:
Ogłoszenie jest ok, tylko troszkę go chyba odmłodziłaś no i to uśpienie z powodu przepełnienia wakacyjnego... No chyba, że to taki chwyt ;)

Posted

maciaszek napisał(a):
Dzięki za zdjęcia :) Fredzisław śmieciarz mnie rozczulił :loveu:
Ogłoszenie jest ok, tylko troszkę go chyba odmłodziłaś no i to uśpienie z powodu przepełnienia wakacyjnego... No chyba, że to taki chwyt ;)

niech ludzie sobie nie myślą, że "schronisko" oznacza "schronienie", bo tak nie jest :shake:

Posted

MichałMi dzięki za tego linka, znalazłam na tym forum wątek Fredzia i czytam go. Ktoś tam napisał, że on nie ma 5 lat. Też tak z wetką uważamy, że ma najwyżej 3, a zęby zniszczone przez jakąś chorobę / antybiotyki.

Zarejestrowałam się na łaciatym. Lepiej późno niż wcale :roll:

Posted

Myślę, że chodziło o zdanie, które napisałaś na forum dalmatków: " W tym tygodniu czeka go kastracja i wydanie do nowego domku. Będzie mi smutno, bo przywiązałam się do tego wariata, jak do każdego tymczasiaka zresztą..."

Posted

maciaszek napisał(a):
Będzie mi smutno, bo przywiązałam się do tego wariata, jak do każdego tymczasiaka zresztą..."

a zobacz ile radości ci sprawi że będzie miał chłopak domek :cool3:
bez łez się pewnie nie obędzie gdy przyjdzie ten moment...

Posted

Wszystkim nam będzie szkoda jak Fredzio pójdzie do domku. Zawsze tak jest , że żyjemy przez jakiś czas informajcami na temat tymczasowiczów. Później psiaki znajdują domek. Informacj brak. Zostają wspomnienia i następne psiaki oczekujące pomocy.

Posted

Wczoraj rozwiesiłam pierwsze ogłoszenia Fredziusia. Poszłam także do biura ogłoszeń "żółtego jeża" (taki nasz lokalny magazyn reklamowo-ogłoszeniowo-informacyjny) i zamówiłam mu ogłoszenie na następny numer. Bardzo miła dziewczyna powiedziała, że może wydrukować mi kilka ogłoszeń (bo mi się już tusz skończył).

:placz:boszzz nie mogę o tym pisać :placz: nie chcę go oddawać!! jest taki kochany i śpi sobie na fotelu jak dzidziuś, nie spodziewa się...

No i kastracje ma. Jutro. Wczoraj byliśmy u weta (Maciek był) i umówiliśmy się. Maciek przesądny, nie chciał jutro, bo piątek 13, ale się uparłam...
Ech, bardzo smutno mi od wczoraj :-(

Posted

maciaszek napisał(a):
Wrzucę go na kilka stron, oczywiście podam linki.
Ulu czy mogłabyś mi podać na priv dane, o które Cię prosiłam, żebym mogła napisać umowę zrzeczenia się psa?

Tzn? Nic nie dostałam :shake: