MichalMi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 no no.... u nas to codzienność :D Bachmat jeszcze Fusa tego procederu nauczył - raz podwórka nie poznaliśmy jak kilka worków porozciągały ;] Quote
MichalMi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 a właśnie, Ulaa, czy wyrabiasz się z kasą, czy skarpetę naruszyć? Quote
Ulaa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 MichalMi napisał(a):no no.... u nas to codzienność :D Bachmat jeszcze Fusa tego procederu nauczył - raz podwórka nie poznaliśmy jak kilka worków porozciągały ;] U nas też :roll: Wszystkie psy kradną jedzenie i rozwalają śmieci, więc Fredzio jest "swojski" pod tym względem :eviltong: Zresztą nie tylko śmieci i jedzenie... Abra dodatkowo lubi zabrać sobie ubrania albo poduszki czy pościel. Kiedyś mama przybiegła do mnie rano oburzona i pyta "coś ty w nocy robiła???". Ja zrobiłam :-o a tu okazało się, że moje staniki i majtki porozrzucane przed domem :evil_lol: niedzielny poranek :eviltong: MichalMi napisał(a):a właśnie, Ulaa, czy wyrabiasz się z kasą, czy skarpetę naruszyć? Hmm... od kilku dni mam zastój w bazarkowych. Kilka osób wylicytowało i nie wpłaciło, a wszystko co przyszło, to poszło... Ale na razie nie ma palących potrzeb. Dzisiaj do weta nie idziemy, bo leje. Antybiotyków już nie bierze, więc nie musimy dzisiaj - a nie chcę go wytargiwać z domu, bo zmarznie i znów mu się pogorszy. Quote
maciaszek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dzięki za zdjęcia :) Fredzisław śmieciarz mnie rozczulił :loveu: Ogłoszenie jest ok, tylko troszkę go chyba odmłodziłaś no i to uśpienie z powodu przepełnienia wakacyjnego... No chyba, że to taki chwyt ;) Quote
Ulaa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 maciaszek napisał(a):Dzięki za zdjęcia :) Fredzisław śmieciarz mnie rozczulił :loveu: Ogłoszenie jest ok, tylko troszkę go chyba odmłodziłaś no i to uśpienie z powodu przepełnienia wakacyjnego... No chyba, że to taki chwyt ;) niech ludzie sobie nie myślą, że "schronisko" oznacza "schronienie", bo tak nie jest :shake: Quote
MichalMi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 zastanawiałem się, gdzie ja tego psa widziałem i w końcu wymyśliłem :) http://www.dalmatynczyki.fora.pl/foco-z-czestochowy-t394-30.html Ulaa, czy widzisz podobieństwo? ;) Quote
Ulaa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='MichalMi']zastanawiałem się, gdzie ja tego psa widziałem i w końcu wymyśliłem :) http://www.dalmatynczyki.fora.pl/foco-z-czestochowy-t394-30.html Ulaa, czy widzisz podobieństwo? ;) o rany rzeczywiście podobny :lol: tylko Fredziak ma czarne obwódki dookoła oczków i czarne kropki, nie takie przesiane. No ale to szczegóły, śmieją się prawie identycznie :lol: Quote
Ulaa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 MichałMi dzięki za tego linka, znalazłam na tym forum wątek Fredzia i czytam go. Ktoś tam napisał, że on nie ma 5 lat. Też tak z wetką uważamy, że ma najwyżej 3, a zęby zniszczone przez jakąś chorobę / antybiotyki. Zarejestrowałam się na łaciatym. Lepiej późno niż wcale :roll: Quote
Ambra Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 czy jest jakis domek chatny bo cos mi sie tak na forum o uszy obiło?:cool3: hmm? Quote
MichalMi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 no ja też taki obity jakiś jestem, ale może lepiej nie roztrząsać żeby nie zapeszać :) Quote
Ambra Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 MichalMi napisał(a):no ja też taki obity jakiś jestem, hahaha:evil_lol: dobra nic nie komentuje;) Quote
Ulaa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 CZEMU JA NIC NIE WIEM :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mad::mad::mad: Quote
maciaszek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Myślę, że chodziło o zdanie, które napisałaś na forum dalmatków: " W tym tygodniu czeka go kastracja i wydanie do nowego domku. Będzie mi smutno, bo przywiązałam się do tego wariata, jak do każdego tymczasiaka zresztą..." Quote
MichalMi Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 uuuuu, to jednak popelina z tym domkiem??? ;) Quote
Diana S Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 maciaszek napisał(a):Będzie mi smutno, bo przywiązałam się do tego wariata, jak do każdego tymczasiaka zresztą..." a zobacz ile radości ci sprawi że będzie miał chłopak domek :cool3: bez łez się pewnie nie obędzie gdy przyjdzie ten moment... Quote
maciaszek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Diano, ale to nie ja napisałam, że będzie mi smutno. To był cytat z Uli :) Quote
bea_m Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Wszystkim nam będzie szkoda jak Fredzio pójdzie do domku. Zawsze tak jest , że żyjemy przez jakiś czas informajcami na temat tymczasowiczów. Później psiaki znajdują domek. Informacj brak. Zostają wspomnienia i następne psiaki oczekujące pomocy. Quote
Ulaa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Wczoraj rozwiesiłam pierwsze ogłoszenia Fredziusia. Poszłam także do biura ogłoszeń "żółtego jeża" (taki nasz lokalny magazyn reklamowo-ogłoszeniowo-informacyjny) i zamówiłam mu ogłoszenie na następny numer. Bardzo miła dziewczyna powiedziała, że może wydrukować mi kilka ogłoszeń (bo mi się już tusz skończył). :placz:boszzz nie mogę o tym pisać :placz: nie chcę go oddawać!! jest taki kochany i śpi sobie na fotelu jak dzidziuś, nie spodziewa się... No i kastracje ma. Jutro. Wczoraj byliśmy u weta (Maciek był) i umówiliśmy się. Maciek przesądny, nie chciał jutro, bo piątek 13, ale się uparłam... Ech, bardzo smutno mi od wczoraj :-( Quote
Ulaa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 To ja wystawię mu allegro, a czy ktoś mógłby powstawiać mu ogłoszenia w różne miejsca? Quote
maciaszek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Wrzucę go na kilka stron, oczywiście podam linki. Ulu czy mogłabyś mi podać na priv dane, o które Cię prosiłam, żebym mogła napisać umowę zrzeczenia się psa? Quote
Ulaa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 maciaszek napisał(a):Wrzucę go na kilka stron, oczywiście podam linki. Ulu czy mogłabyś mi podać na priv dane, o które Cię prosiłam, żebym mogła napisać umowę zrzeczenia się psa? Tzn? Nic nie dostałam :shake: Quote
Recommended Posts