maciaszek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Karmę najprawdopodobniej brikabrak (nick z kropkowego forum) sama dostarczy do Uli. A numer konta przekaż - tak myślę - MichałMi. On jest odpowiedzialny za rozliczenia wszelakie dot. kropkowego konta. Quote
bea_m Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Dobre wieści !!!!!! Skarpeta jest coraz grubsza :) Quote
Pianka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Czekamy na relacje:loveu: No i jakies foty by się przydały:evil_lol: Quote
maciaszek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='bea_m']Dobre wieści !!!!!! Skarpeta jest coraz grubsza :)[/quote] Pięknie :) Super !!! Hiper !!! I w ogóle doskonale :multi: [quote name='Pianka']Czekamy na relacje:loveu: No i jakies foty by się przydały:evil_lol:[/quote] Tak, tak - chcemy foty, dużo kropkowanych fot :) P.S. Pianko, od kiedy jesteś moderatorem? I co moderujesz, jaki dział? Quote
Pianka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='maciaszek'] P.S. Pianko, od kiedy jesteś moderatorem? I co moderujesz, jaki dział?[/quote] Od dzisiaj:evil_lol: foto-blogi:eviltong: Quote
MichalMi Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='bea_m']Dobre wieści !!!!!! Skarpeta jest coraz grubsza :)[/quote] a ja już przy kompiku - w razie potrzeby możemy działać :) Quote
maciaszek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Michale, a jaką część z tej kwoty możemy wykorzystać? Nie chcemy zabierać wsparcia innym kropkom w potrzebie... Quote
Ambra Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Kropek już chyba u Uli , ale po kolei, z Hakitką i jej tz spotkalysmy sie o 14 i w droge do orzesza, Kropek wylecial nam na przywitanie, juz niebył taki nadpobudliwy, ale oblał lecznice w srodku:mad: na 100% nie jest chory na nosowke!!!! jest na antybiotyku i ma na nim byc jeszcze 2 tyg. straszliwe bąki puszczał nam w drodze powrotnej, w katowicach miał przesiadkę i już z Ulą i Hakitka i jej tz pojechał do Chrzanowa, ma 5 latek i duży kamien nazebny, ma tez ranki od wylizywania - stan nerwowy ktory powinien przy czlowieku przejsc szybko, 3ba je przemywać, jesli chodzi o rozliczenie to rachunek wyniósł 200zł, z karmą lekami, badaniami, komu mam podać nr konta? czekamy na relacje Uli teraz;) Quote
maciaszek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ach, zazdroszczę Wam spotkania z Kropkiem.... Dobre wieści, czekamy na dalsze. A numer konta podaj MichałowiMi, to on zarządza kropkowym kontem :) Quote
Diana S Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ale sie ciesze....swietnie dziewczyny...jupi!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Pianka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Super:multi: To teraz czekamy na relacje Uli jak piesek się zachowuje w domciu:p Quote
Ulaa Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Uff, już jesteśmy. Chłopczyk jest bardzo, bardzo towarzyskim, a do tego wrażliwym psem i samotność dzsiała na niego zabójczo :-( Łapki ma rozlizane faktycznie ze stresu, są to dość spore ranki. Moje dziewczyny powitały go jak to faceta - owarczały i zignorowały dyplomatycznie :evil_lol: Chodzi za mną krok w krok i nieustannie próbuje lizać każdy odsłonięty kawałek ciała. Ewidentnie jest to nerwicowe :shake: Miejmy nadzieję, że przejdzie... Poza tym jest odwodniony - skóra po odciągnęciu nie wraca na miejsce natychmiast, ale tragicznie nie jest. Tylko chudzinka z niego straszna... Jutro pójdziemy do weta na zastrzyki i oględziny. Nie mam zbyt wiel czasu na pisanie, chciałam jeszcze bardzo, bardzo podziękować wszytkim, którzy poświęcili swój czas, kasę i serducho w całą akcję. Dziękuję :Rose::cool2: Teraz będzie już tylko lepiej!! Później wstawię fotki i napiszę więcej na razie muszę lecieć. PS. Nie zgadniecie na jakie imię zareagował... jako jedyne. Czesio. :evil_lol: Quote
maciaszek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 No to witamy Czesia :) w nowym życiu !!!! :loveu: Dziękujemy Ulu, że dałaś mu szansę na takowe, buźka :loveu: I czekamy z niecierpliwością na fotki i świeże informacje. Jak już będzie coś więcej wiadomo na temat jego charakteru to zrobię mu Allegro. Co jeszcze? Jeszcze ponowię prośbę o wsparcie finansowe, bazarki, etc.... Quote
Pianka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Ulaaa- Czesław to imie ludzkie:mad: Wymysl inne kobietko:evil_lol: Quote
maciaszek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Pianka']Ulaaa- Czesław to imie ludzkie:mad: Wymysl inne kobietko:evil_lol:[/quote] A co masz do ludzkich imion :)? Dużo psów ma takie i nie widze w tym nic złego, a wręcz przeciwnie. A Czesiek do tego chłopaka pasuje :evil_lol: Quote
Pianka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 No ja mam przeciwko. Ty wyobraż sobie, ze jakis pies ma na imie Kasia i słyszysz na ulicy "Kasia do nogi" Głupio brzmi, nie?:evil_lol: Quote
maciaszek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Pianka']No ja mam przeciwko. Ty wyobraż sobie, ze jakis pies ma na imie Kasia i słyszysz na ulicy "Kasia do nogi" Głupio brzmi, nie?:evil_lol:[/quote] Mnie to nie przeszkadza. Ani trochę i myślę, że większości ludzi też nie :) Przecież wiadomo, że nie wołają mnie :evil_lol: , a że używają np. mojego imienia? Zero problemu. A w tym wypadku nie ma co chyba zmieniać imienia, bo na to pies reaguje :) Quote
Pianka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Może tobie nie przeszkadza, ale mnie tak:eviltong: Quote
Akitka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Ambra']Kropek już chyba u Uli , ale po kolei, z Hakitką i jej tz spotkalysmy sie o 14 [/quote] "Akitką", jeśli można... :cool3: [quote name='Ulaa']PS. Nie zgadniecie na jakie imię zareagował... jako jedyne. Czesio. :evil_lol:[/quote] Super... Jako przewoźnicy prosimy, żeby zostało imię "Czesio". Mojej Ambry ojcu też mówią "Czesiek". Fajne imię... :lol: [quote name='Pianka']Ulaaa- Czesław to imie ludzkie:mad: Wymysl inne kobietko:evil_lol:[/quote] Proszę zostawić Czesio... Wiele psów ma ludzkie imię - znam Bartka, Czesia, Mietka, Tosię, Tedzia i inne... :) [quote name='Pianka']No ja mam przeciwko. Ty wyobraż sobie, ze jakis pies ma na imie Kasia i słyszysz na ulicy "Kasia do nogi" Głupio brzmi, nie?:evil_lol:[/quote] A co? Kasia to ładne imię. Sama mam tak na imię i nie miałabym nic przeciwko... :cool3: Jedna shiba ma na imię "Baba". I jej Pan pewnie woła na ulicy "Babo do nogi". :evil_lol: Nie widzę w tym nic złego. :p [quote name='maciaszek'] A Czesiek do tego chłopaka pasuje :evil_lol:[/quote] Bardzo pasuje... Proszę zostawić!!! :cool3: Quote
MichalMi Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 z Cześkiem mam niemiłe wspomnienia (począwszy od nauczyciela w podstawówce po wrednego DN), ale jak nie może być inne, to niech będzie takie ;) Odnośnie kasy - teraz jest zbierana na "611" i z zamiarem spożytkowania właśnie na niego. Jeżeli coś zostanie, to z pewnością się nie zmarnuje, bo kropek przybywa jak grzybów po deszczu... I jeszcze taka osobista prośba - Ulaa zobacz, może zareaguje na Fredka? Fredek - super imię dla dalmasia :cool3: Aha, jeżeli będzie wiadomo co i jak, to nadajcie numer konta na PW Quote
bea_m Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ojj tam czapiacie się. Czesiek ładne jest imie. Skoro człowiek może je nosić to i pies nie powinien się brzydzić. ;) Zresztą ula najlepiej wie bo go zna. :) Quote
Ambra Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Wy tu gadu gadu na temat imiona a jak on sie zaaklimatyzował w nowym tymczasie? jak go suczki powitały i ...Mama Uli;) Akitka mialas sie odezwać na gg! no napiszcie cos o konowej przygodzie dnia dzisiejszego! czekam!:mad: konto Michale podam Ci rano bo zostało w aucie a nie chce mi sie juz 4 liter ruszać, obiecalam wet. ze przeslemy pieniązki jutro tak ze beda pojutrze, czy pojdzie to przelewem internetowym? Quote
Paola06 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ale fajowo-następna udana akcja:multi::multi: Czesio,Hubi,Kropek,Fredek...jesteś juz u SWOICH:laola::laola: Quote
Recommended Posts