Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karmę najprawdopodobniej brikabrak (nick z kropkowego forum) sama dostarczy do Uli.
A numer konta przekaż - tak myślę - MichałMi. On jest odpowiedzialny za rozliczenia wszelakie dot. kropkowego konta.

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bea_m']Dobre wieści !!!!!! Skarpeta jest coraz grubsza :)[/quote]
Pięknie :) Super !!! Hiper !!! I w ogóle doskonale :multi:

[quote name='Pianka']Czekamy na relacje:loveu:
No i jakies foty by się przydały:evil_lol:[/quote]
Tak, tak - chcemy foty, dużo kropkowanych fot :)

P.S. Pianko, od kiedy jesteś moderatorem? I co moderujesz, jaki dział?

Posted

[quote name='maciaszek']
P.S. Pianko, od kiedy jesteś moderatorem? I co moderujesz, jaki dział?[/quote]
Od dzisiaj:evil_lol: foto-blogi:eviltong:

Posted

Kropek już chyba u Uli , ale po kolei,
z Hakitką i jej tz spotkalysmy sie o 14 i w droge do orzesza, Kropek wylecial nam na przywitanie, juz niebył taki nadpobudliwy, ale oblał lecznice w srodku:mad:
na 100% nie jest chory na nosowke!!!!

jest na antybiotyku i ma na nim byc jeszcze 2 tyg. straszliwe bąki puszczał nam w drodze powrotnej, w katowicach miał przesiadkę i już z Ulą i Hakitka i jej tz pojechał do Chrzanowa, ma 5 latek i duży kamien nazebny, ma tez ranki od wylizywania - stan nerwowy ktory powinien przy czlowieku przejsc szybko, 3ba je przemywać,

jesli chodzi o rozliczenie to rachunek wyniósł 200zł, z karmą lekami, badaniami,

komu mam podać nr konta?

czekamy na relacje Uli teraz;)

Posted

Uff, już jesteśmy.
Chłopczyk jest bardzo, bardzo towarzyskim, a do tego wrażliwym psem i samotność dzsiała na niego zabójczo :-( Łapki ma rozlizane faktycznie ze stresu, są to dość spore ranki. Moje dziewczyny powitały go jak to faceta - owarczały i zignorowały dyplomatycznie :evil_lol:
Chodzi za mną krok w krok i nieustannie próbuje lizać każdy odsłonięty kawałek ciała. Ewidentnie jest to nerwicowe :shake: Miejmy nadzieję, że przejdzie...
Poza tym jest odwodniony - skóra po odciągnęciu nie wraca na miejsce natychmiast, ale tragicznie nie jest. Tylko chudzinka z niego straszna...
Jutro pójdziemy do weta na zastrzyki i oględziny.

Nie mam zbyt wiel czasu na pisanie, chciałam jeszcze bardzo, bardzo podziękować wszytkim, którzy poświęcili swój czas, kasę i serducho w całą akcję. Dziękuję :Rose::cool2:
Teraz będzie już tylko lepiej!!

Później wstawię fotki i napiszę więcej na razie muszę lecieć.

PS. Nie zgadniecie na jakie imię zareagował... jako jedyne.
Czesio.
:evil_lol:

Posted

No to witamy Czesia :) w nowym życiu !!!! :loveu: Dziękujemy Ulu, że dałaś mu szansę na takowe, buźka :loveu: I czekamy z niecierpliwością na fotki i świeże informacje. Jak już będzie coś więcej wiadomo na temat jego charakteru to zrobię mu Allegro.
Co jeszcze? Jeszcze ponowię prośbę o wsparcie finansowe, bazarki, etc....

Posted

[quote name='Pianka']Ulaaa- Czesław to imie ludzkie:mad: Wymysl inne kobietko:evil_lol:[/quote]
A co masz do ludzkich imion :)? Dużo psów ma takie i nie widze w tym nic złego, a wręcz przeciwnie.
A Czesiek do tego chłopaka pasuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Pianka']No ja mam przeciwko. Ty wyobraż sobie, ze jakis pies ma na imie Kasia i słyszysz na ulicy "Kasia do nogi" Głupio brzmi, nie?:evil_lol:[/quote]
Mnie to nie przeszkadza. Ani trochę i myślę, że większości ludzi też nie :) Przecież wiadomo, że nie wołają mnie :evil_lol: , a że używają np. mojego imienia? Zero problemu.

A w tym wypadku nie ma co chyba zmieniać imienia, bo na to pies reaguje :)

Posted

[quote name='Ambra']Kropek już chyba u Uli , ale po kolei,
z Hakitką i jej tz spotkalysmy sie o 14
[/quote]

"Akitką", jeśli można... :cool3:

[quote name='Ulaa']PS. Nie zgadniecie na jakie imię zareagował... jako jedyne.
Czesio.
:evil_lol:[/quote]

Super... Jako przewoźnicy prosimy, żeby zostało imię "Czesio". Mojej Ambry ojcu też mówią "Czesiek". Fajne imię... :lol:
[quote name='Pianka']Ulaaa- Czesław to imie ludzkie:mad: Wymysl inne kobietko:evil_lol:[/quote]

Proszę zostawić Czesio... Wiele psów ma ludzkie imię - znam Bartka, Czesia, Mietka, Tosię, Tedzia i inne... :)

[quote name='Pianka']No ja mam przeciwko. Ty wyobraż sobie, ze jakis pies ma na imie Kasia i słyszysz na ulicy "Kasia do nogi" Głupio brzmi, nie?:evil_lol:[/quote]

A co? Kasia to ładne imię. Sama mam tak na imię i nie miałabym nic przeciwko... :cool3: Jedna shiba ma na imię "Baba". I jej Pan pewnie woła na ulicy "Babo do nogi". :evil_lol: Nie widzę w tym nic złego. :p

[quote name='maciaszek'] A Czesiek do tego chłopaka pasuje :evil_lol:[/quote]

Bardzo pasuje... Proszę zostawić!!! :cool3:

Posted

z Cześkiem mam niemiłe wspomnienia (począwszy od nauczyciela w podstawówce po wrednego DN), ale jak nie może być inne, to niech będzie takie ;)

Odnośnie kasy - teraz jest zbierana na "611" i z zamiarem spożytkowania właśnie na niego. Jeżeli coś zostanie, to z pewnością się nie zmarnuje, bo kropek przybywa jak grzybów po deszczu...

I jeszcze taka osobista prośba - Ulaa zobacz, może zareaguje na Fredka?
Fredek - super imię dla dalmasia :cool3:

Aha, jeżeli będzie wiadomo co i jak, to nadajcie numer konta na PW

Posted

Ojj tam czapiacie się. Czesiek ładne jest imie. Skoro człowiek może je nosić to i pies nie powinien się brzydzić. ;) Zresztą ula najlepiej wie bo go zna. :)

Posted

Wy tu gadu gadu na temat imiona a jak on sie zaaklimatyzował w nowym tymczasie? jak go suczki powitały i ...Mama Uli;)
Akitka mialas sie odezwać na gg!
no napiszcie cos o konowej przygodzie dnia dzisiejszego! czekam!:mad:

konto Michale podam Ci rano bo zostało w aucie a nie chce mi sie juz 4 liter ruszać, obiecalam wet. ze przeslemy pieniązki jutro tak ze beda pojutrze, czy pojdzie to przelewem internetowym?