Pianka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Pies jest narazie na [FONT=Verdana]psy.mgt.pl[/FONT] [FONT=Verdana]dogzone.pl[/FONT] [FONT=Verdana]pieskiswiat.fora.pl[/FONT] [FONT=Verdana]kynologia.com.pl[/FONT] psia_kość Quote
maciaszek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ja mogę mu zrobić Allegro, ale po kilku dniach pobytu u Uli, żeby wiedzieć jak Kropek się zachowuje w domu. Słuchajcie, pora zacząć się dogadywać co do poniedziałkowego transportu !!! Niby to jeszcze prawie dwa dni, ale czas leci... Quote
Diana S Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Niestety nie jestem zmotoryzowana...szukamy transportu malenkiemu... Quote
maciaszek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 A dlaczego nikt nie zagląda do kropkowanego chłopaka? Dlaczego nikt do góry nie podnosi??? Transport potrzbeny na poniedziałek !!! I pieniądze potrzebne !!!! Niech świat widzi Kropka ciągle ! Quote
halbina Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 :oops: :roll: nie pomożemy... niestety... ale podbić możemy. Quote
maciaszek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 halbina napisał(a)::oops: :roll: nie pomożemy... niestety... ale podbić możemy. Dobre i to :Rose: Dziękuję też za wrzucenie do podpisu "schroniskowca", którego próbuję "wypromować" :) Quote
maciaszek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Dalmat biegnie do góry, a Ula mówi jak poszedł jej egzamin :) Quote
Ambra Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 dalmat strasznie teskni za czlowiekiem! pragnie go miec kolo siebie z calych sił - slowa wetow! dostaje nadal antybiotyk i leki wzmacniajace, rachinek zmiesci sie w 200zł...:roll: Quote
maciaszek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 To dobrze, że go wyciągnęłyśmy! W schronie tęskniłby jeszcze bardziej... Co do kasy to na kropkowym forum jest na pewno ponad 200 zł. Jak już będzie wiadomo ile dokładnie wynosi rachunek to trzeba będzie poprosić MichalaMi o przelanie kasy. A teraz trzeba zbierać na utrzymanie Kropka i dalsze leczenie !!!! Quote
Ambra Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 i kto jutro odbierze psa?hmm? co tu taka cisza! :shake: Quote
maciaszek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Ambra']i kto jutro odbierze psa?hmm? co tu taka cisza! :shake: Właśnie... co tu taka cisza? Też mnie to martwi. Troszkę wygląda to tak, że akcja udana, pies wyciągnięty, emocje opadły, zainteresowanie też... No chyba, że trzeba to zrzucić na karb weekendu... Nie wiem. Potrzebny transport na jutro !!!! Quote
Akitka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='maciaszek']Właśnie... co tu taka cisza? Też mnie to martwi. Troszkę wygląda to tak, że akcja udana, pies wyciągnięty, emocje opadły, zainteresowanie też... No chyba, że trzeba to zrzucić na karb weekendu... Nie wiem. Potrzebny transport na jutro !!!! Teraz muszę jechać, ale jak wrócę tak ok. 18-20, to się odezwę. Mogę psa zawieźć. ;) Ale prosiłabym o szczegóły na PW. Z kim mam się skontaktować, gdzie co i jak. Muszę już teraz lecieć. Szczegóły dogramy wieczorem. ;) Transport jest 100% pewny. ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Zainteresowanie jest, przynajmniej z mojej strony - ale odległośc nie do pokonania niestety. Moge jedynie podnosić i prosić o pomoc, ew wspomóc finansowo ;) Pianka pisała coś o tym że mogłaby przewieśc kropka autobusem, myslę że lepszy już autobus niz nic. Quote
maciaszek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Akitka']Teraz muszę jechać, ale jak wrócę tak ok. 18-20, to się odezwę. Mogę psa zawieźć. ;) Ale prosiłabym o szczegóły na PW. Z kim mam się skontaktować, gdzie co i jak. Muszę już teraz lecieć. Szczegóły dogramy wieczorem. ;) Transport jest 100% pewny. ;) :multi: :multi: :multi: Dzięki :multi: :multi: :multi: A zatem tak: - Ambra wie jak dojechać do Orzesza i to na nią trzeba będzie się powołać przy odbieraniu psa. Trzeba będzie się też dowiedzieć jaki jest ostateczny koszt pobytu Kropka w lecznicy i na jaki numer konta (i do kiedy) trzeba przelać pieniądze. - Ula pisała, że poniedziałek ma wolny i nie ma problemu, więc myślę, że mogłybyście się jakoś umówić w Katowicach i pojechać do Orzesza, a potem do Chrzanowa razem. - mam, w razie czego (jak dziewczyny się na dogo nie pojawią) numery telefonów do Uli i do Ambry. A numer do mnie to 605 788 166. Akitko, a o której byś chciała jechać? Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to podaj mi na priv swój numer telefonu, zadzwonię wieczorem (z pracy). Ambro, a czy wet mówił coś na temat tego czy Kropek ma nosówkę czy nie (choć ja jestem przekonana, że nie ma)? Bo jak rozumiem żadnych testów nie robił. Quote
Pianka Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Pianka pisała coś o tym że mogłaby przewieśc kropka autobusem, myslę że lepszy już autobus niz nic. Tylko, ze ja pisalam o transporcie do hotelu Do Chrzanowa nie dojade autobusem:shake: Akitka dziękujemy:loveu: Quote
Paola06 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ale duzo fajnych Ciotek ma Kropek(czy Hubi,sie pogubiłam) No teraz to juz tylko jest lepiej:multi::multi: Pozdrowienia dla wszystkich i zmykam:calus: Quote
Ambra Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 testow nie robil bo test kosztuje ponad 100zl, wiec po co! jutro pewnie wszystko nam przekaze a jak nie to dzis jeszcze zadzwonie, opiekowal sie nim dr Franciszek a nie dr Piotr a z Piotrem mam tylko kontakt, wiec za duzo nie wiem, ale chyba nie ma problemu ze stanem zdrowia bo by mi powiedział, Akita o ktorej mozesz jechac? moj tel 600414656 Quote
maciaszek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ulu, a gdzie Ty się podziewasz???? Przybywaj tu szybciutko i ustalaj z Akitką szczegóły dnia jutrzejszego :) I powiedz jak poszedł Ci egzamin. Quote
Diana S Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jestem ciekawa dalszych wynikow, trzymam kciuki Quote
bea_m Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ja też już jestem :) Te zwyjazdy mnie wykończą ;) . Na kropkowym jest nieco ponad 200 zł ale ile dokładnie to będziemy wiedzieli jutro jak MichałMi wróci. A co do pytanie ile dalmaty jedzą. Dalmaty jedzą każdą ilość (przynajmiej mój tak ma). Trzeba im dawać tyle ile zaleca producent karmy czyli proporcjonalnie do wagi. W przeciwnym razie robią z nich się parówki ;) Quote
maciaszek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Konsultacje telefoniczne (Ula, Akitka, Ambra, ja) się odbyły - dziewczyny jutro mają się umówić i wozić kropkowanego chłopaka po Śląsku :) Trzymam kciuki i czekam na relację na dogo. Troszkę mi żal, że się nie zobaczę z dalmatkiem... :shake: Proszę go ode mnie wygłaskać i obfocić. Ula dopiero dziś wieczorem wraca z wyjazdu agzaminacyjnego (wstyd się przyznać, ale nawet nie zapytałam jak jej poszło...:oops: ), więc pewnie na dogo pojawi się dopiero jutro. Pianko, zmień tytuł wątku. Transport już jest, teraz potrzebna kasa !!!! 8 kg karmy Kropek będzie miał. Miesięczny pobyt psiaka u Uli to koszt ok. 75 zł. Ale do tego dochodzi jeszcze leczenie, odrobaczenie, szczepienie na wirusówki... Quote
Ada-jeje Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Szkoda ze nie mamy jeszcze zalozonej Fundacji moze wtedy byloby taniej, ale w naszej lecznicy bez Fundacji i tak jest duzo taniej jak w Katowicach. Quote
Ambra Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Maciaszek a jak zostanie dostarczona karma do Uli? koło 14 spotkam sie z Akitką i pojedziemy razem do Orzesza a potem dojedzie do kc Ulaa i mam nadzieje;) już z Akitka i Dalmatem (nadal bezimiennym) pojadą do tymczasowego domku. Tak wiec relacja bedzie zapewne popoludniu! 3mać kciuki! zeby dalmat zdrowy był bo sie jutro wszystkiego dowiemy i zeby nas nie zalizal na smierc, Komu mam przekazać nr konta kliniki jak bedzie znany jutro koszt? Quote
Recommended Posts