Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tolutkowa napisał(a):
Ja wiem :lol: ! Tak się składa, że dobrze znamy się z jego właścicielami. Robinek wraz z Panią, zmienił miejsce zamieszkania, ostatnio musiał bronić sie przed kuplem - oczarkiem niemieckim (ech te chłopy!) i ma tymczasem luzik od wystaw. Ogólnie zdrowy i szczęśliwy. Przynajmniej tak byłom jeszcze tydzień temu :lol: ! A co znacie się?

Nie, tylko po prostu szukam dla Magii reproduktora, dlatego pytałam - chodziło mi głównie jaki on ma charakter, czy podobny jak Magia

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

flowerteen napisał(a):
Hehe xD Ale ja lubię mówić na wszystkich Ania xD Nie no żart ;]
Aaa Edysia ;] Z bloga? :D

Taa z bloga ok ja ide :painting:żeby sobie :Dog_run:i nynu:PP

Posted

[quote name='Goldek']Nie wiem... Ja na razie wiem że jest ładny:loveu:
Mogę wkleić link;
http://www.next-robin.dog.pl/

Wiesz reprodktora sie taknnie wybiera o ten mis ie podoba
powinaś patrzec na psychike a nie c\zy ma podobny charakter co to za metoda kojarzenia psów? :crazyeye:
widziałas jego dzieci? widziałas go na żywo?

Posted

o!musze sie z Wami tym podzielic!:D
kiedys spotkalam faceta z Qndlem o budowie podobnej do labradora,był czarny z białymi i żółtymi znaczeniami na łapach,klacie,pysku itd.ja sie pytam faceta na wszelki wypadek co to za rasa bo wygladal troche jak jakis owczarek austriacki czy cus;)na to gosc mi odpowiada ze to labrador:o a ja mu delikatnie ze we wzorcu rasy nie ma mowy o jakichkolwiek znaczeniach a juz na pewno nie o takich i zeby go nie urazic powiedzialam,że pirsze slysze:]a on mi na to:"no bo wlasnie ludzie sie nie znaja to nie wiedza":oodebralam to jako przytyk do mej znajomosci ras i jestem skonsternowana:cool3:
czy jestem głupia i nie wiem czegos o tej rasie czy faktycznie facet sie zblaznil????:):):):):):):)

Posted

Wiza napisał(a):
Wiesz reprodktora sie taknnie wybiera o ten mis ie podoba
powinaś patrzec na psychike a nie c\zy ma podobny charakter co to za metoda kojarzenia psów? :crazyeye:
widziałas jego dzieci? widziałas go na żywo?

Wiza, proszę, nie rób mi znowu wykładów...:shake: Wiem, że psy nie wybiera się "jak mi się podoba" ale na razie nie mam jakoś styczności z psami które by mi się podobały na reproduktora, poza tym byłam dopiero na jednej wystawie i dla mnie ładne ciemne goldeny byly jakieś... 5... Najwyżej...
A więc chciałabym się dowiedzieć w nece jakie są psy (przecież nie wszystke spotkam na wystawach) a jeśli by były ładne, to może mam mogłaby się jakoś umówić z właścicielami i wtedy bym go zobaczyłam na żywo...
A poza tym, właśnie chce go zobaczyć na żywo i wiedzieć jaką ma psychikę a przecież nie zrobię wszystkiego w ciągu jednego dnia...

Posted

uwielbiam pytania w stylu:
"czy to będzie labrador?" tak, przepoczwarzy się z pudla :-P
tudzież:
"to labrador krótko- czy długowłosy?"

ale mistrzostwo świata zdobyła pani, która zapytała mnie i moją koleżankę, gdy spacerowałyśmy po polach z dużym malamutem i małym labem : " to mama i córeczka" :-D:-D:-D

Posted

kfieteki napisał(a):
uwielbiam pytania w stylu:
"czy to będzie labrador?" tak, przepoczwarzy się z pudla :-P
tudzież:
"to labrador krótko- czy długowłosy?"

ale mistrzostwo świata zdobyła pani, która zapytała mnie i moją koleżankę, gdy spacerowałyśmy po polach z dużym malamutem i małym labem : " to mama i córeczka" :-D:-D:-D

nie no malamuta z labem pomylić:stupid:ja też tak miałam szłam z Bonam i Barnim(labek)i sie pytaja a to psy z tego samego mioty?albo czy to mama i tata
dobija mnie to:P

Posted

[quote name='Wiza']Wiesz reprodktora sie taknnie wybiera o ten mis ie podoba
widziałas jego dzieci? widziałas go na żywo?[/quote]

Wizo, przecież patrzy się i na rodowód, i na wygląd i na psychikę ale też przede wszystkim na ZDROWIE i CHARAKTER.

Posted

[quote name='Acctiually']nie no malamuta z labem pomylić:stupid:[/quote]

Normalna rzecz... Moją Sabę - biszkopcicę ;) pewna pani określiła mianem husky'ego :evil_lol: :evil_lol: Początkowo nie zareagowałam bo myślałam, że mówi o innym psie... ale jak zobaczyłam mojego TZa, który płakał ze smiechu i to, że w pobliżu nie ma żadnego innego psa to zrozumiałam, że to faktycznie o mojej Sabie :roll:

Wcześniej dwaj panowie, którzy przechodzili koło Nas rzucili tekstem: Patrz jaki wielki amstaff :evil_lol: :evil_lol: