Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może gdyby była bliżej...Niestety nie mam transportu Rzeszów - Warszawa...

Myślę, że znajdzie się dla niej jakiś kochający Dom, a ja pewnie dam go jakiejś bidzie z Rzeszowskiego schroniska...

Kropeczko, hop!

Posted

wiem z innych wątków, że są chętni na malutkie pieseczki,ale takie do połowy łydki. Wspominałam o zdjęciach żeby zainteresowani mogli zobaczyc jej wielkość w stosunku do człowieka. Moze wtedy było byłatwiej

Posted

auraa napisał(a):
wiem z innych wątków, że są chętni na malutkie pieseczki,ale takie do połowy łydki. Wspominałam o zdjęciach żeby zainteresowani mogli zobaczyc jej wielkość w stosunku do człowieka. Moze wtedy było byłatwiej

postaram sie zdobyc jej zdjecia, ale wszyscy wiemy ze tio kruszynka troszeczke wieksza niz ratlerek, ale dziekuje za pomoc, zrobie co w mojej mocy zeby zdobyc jeszcze jakies forki

Posted

pajunia napisał(a):
O ile wiem, to Kropeczka juz jest w nowym domu.

O to nic mi nie wiadomo na ten temat,pisalam ostatnio z jej opiekunka ale mowila ze Kropeczka jeszcze nie ma domku, ale jesli to prawda to zaraz napisze i bedziemyy mogli świtowac ze Kropeczka ma domek

Posted

iwonamaj napisał(a):
I co z małą?

Niewiem niestety narazie nic gdyz osoba ktora mi przekazywala informacje musiala pilnie wyjechac czekam na wiesci od niej z niecierpliwoscia

Posted

[quote name='betinka24']Niewiem niestety narazie nic gdyz osoba ktora mi przekazywala informacje musiala pilnie wyjechac czekam na wiesci od niej z niecierpliwoscia
czekam na dobre wieści:-o

Posted

betinka24 napisał(a):
Potwierdzam Kropeczka znalazła juz domek!!!:multi: :multi: :multi:

:multi::multi::multi::multi::multi: Kropeczko szczęscia w nowym Domku! :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Betinko zmień tytuł wątku.
Musiszwejśc do 1 postu nastepnie edit, później go advaced (lub zaawansowane ) i mozna edytować tytuł.
Napisz że już w domuku, niech sie ludziska cieszą :)