Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kropeczka to malutka, wspaniała 1,5 roczna sunia-mix ratlerka. jest kochaną, bardzo łagodna i przyjacielską suczką spragnioną miłości i pieszczot. Kropeczka jest spokojna i nauczona czystości. Jest to idealny psiak do mieszkania-nawet małego. Warunkiem adopcji jest sterylizacja suni. tel.0-508 542 073

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiamm napisał(a):
Gdzie sunia jest? W Legionowie? Jaki jest powód oddania?

Suczka została znaleziona obecnie znajduje sie w przytulisku pod Warszawa , ale w każdym momencie może przyjechać do wawy:)zwł w weekend:)
Podaje numer telefonu do kolezanki która zajmuje sie suczynką
502-204-595

Posted

Betinko, ogłoś ją gdzie sie da (allegro, Gazeta wyborcza - piątkowe wydanie zawiera darmowe ogłoszenia) , tylko dogomania to za mało....

Posted

malagos napisał(a):
Betinko, ogłoś ją gdzie sie da (allegro, Gazeta wyborcza - piątkowe wydanie zawiera darmowe ogłoszenia) , tylko dogomania to za mało....

Na allegro juz umieściłam jej ogłoszenie jest nawet jedna osoba która ją obserwóje :p

Posted

Jest cudowna nikt jej nie szukał? Jakiej ona jest wielkości? jak ratlerek czy troche większa. Moja znajoma jest zainteresowana taką sunią ale dopiero teraz znalazłam ten wątek. Jutro jej pokażę zdjęcia zobaczymy.

Posted

[quote name='auraa']Jest cudowna nikt jej nie szukał? Jakiej ona jest wielkości? jak ratlerek czy troche większa. Moja znajoma jest zainteresowana taką sunią ale dopiero teraz znalazłam ten wątek. Jutro jej pokażę zdjęcia zobaczymy.
Najlepiej to pisać pod adres e-mailowy madziorek23@poczta.onet.pl lub dzwonić pod numer telefonu 502-204-595 to jest osoba która zajmuje sie bezpośrednio Kropeczką , więc napewno udzieli bnardzo chętnie wszystkie informacje, ale na moje oko Kropeczka jest taka jak ratlerek no może ciut wyższa, ale nie wiele:lol:

Posted

niestety moja znajoma na razie zrezygnowała z przygarnięcia jakiego kolwiek psa.Trudno, a ja wciąz myślę o Kropeczce. Jest bardzo podobna do suni jaką miałam we wczesnej młodości. Potem miałam jej syna. Miał na imię Brutus:evil_lol: a u mojej mamy była jej córka Frida, kopia swojej mamy. Gdyby nie to,że już nie mogę wziąć kolejnego zwierzaka Kropka już siedziała by u mnie na fotelu. Może trzeba jej zrobic plakaciki.

Posted

No cóż wielka szkoda, napewno by miała u Ciebie cudownie, poki co musimy dalej szukać jej domku i miejmy nadzieje ze szybko znajdziemy, moze i by przydał sie plakat :lol: