brazowa1 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 a my jestesmy umowione z Dianka na strzyzenie i jestem przeszczesliwa,ze ja na wlasne oczy zobacze,taka domową! :multi::multi::multi: Quote
agata51 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 brazowa1 napisał(a):a my jestesmy umowione z Dianka na strzyzenie i jestem przeszczesliwa,ze ja na wlasne oczy zobacze,taka domową! :multi::multi::multi: Zazdroszczę ci. A po co strzyżenie? Przecież Dianka jest całkiem ostrzyżona. Brązowa, nie szalej! Quote
brazowa1 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 poniedziałek wieczor. Oj,potrzebne jej strzyzenie,musi byc ladna,wygladac mlodo i zadbane.To niewiarygodnie jak psia siersc szybko odrasta. Quote
zaneta Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Tak się cieszę, że Diana znalazła domek, od miesiąca się do myśli o jej adopcji przyzwyczajałam a dziś taka radość aż się popłakałam. Po stracie Psotki, która byłą u mnie tylko tydzień ale ją bardzo pokochałam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110650 , zajęłam się swoim stadem ( 3 psy i 3 koty i planowaniem przygarnięcia do serca kolejnej staruszki. Czułam,że Diana dogada się z innymi zwierzakami i tak się stało :multi: Quote
deedee77 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 to dzis strzyzonko i fotki Dianki domowki:) pozdrawiam serdecznie milych panstwa wlascicieli- buziaki dla Dianki:) Quote
brazowa1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 OJ,Ciotki Kochane,Diana w ciagu DWOCH TYGODNI przeszla taka metamorfoze,ze trudno uwierzyc :crazyeye: Pomyka na spacerach,jak mloda sarna,ciagle domaga sie glaskania i jej siersc!!! na lapkach gęsta,puchata,czy to mozliwe,ze wlos sie zregeneruje w ciagu tak krotkiego czasu?:roll:nie wiem,ale ona ma 2 razy wiecej wlosow na lapach niz miala.Do tego,zwykle,po strzyzeniu na plackach miala widoczne przerzedzenia,a teraz ma gesciuteńka ,aksamitna siersc,jak krecik.Cuda jakies sie dzieja. Zaraz pokaze Wam fotki. A dozyca sie zafascynowalam,taka wielka,ponad 60 kilo,a serduszko delikatne,subtelne. Quote
Betbet Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 zdjecia tu du du zdjecia tu du du!!! miłośc czyni cuda Quote
brazowa1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 z wdziekiem pozujemy do zdjec dolne zabki ma sliczne kobieto,odejdz z tym aparatem,no... nie widze cie,nie widze! zaraz nastepne beda. Quote
brazowa1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 gotowe do spacerku młoda jagoda pomyka :) Diana z prywatna ochrona Quote
brazowa1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 napotkany szczeniak zostal przez obie suczki bardzo przyjaznie i z wyrozumialościa potraktowany a to kot Dianki-Viktor,dba o porzadek w domu Quote
akucha Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ależ te domowe metamorfozy sa NIESAMOWIOTE!!!!!!!!! :multi::multi::multi: To inny pies, ona zupełnie na swoje lata nie wygląda :lol: Widać, że energia ją rozsadza! Ciesze się, to piękny widok. Dozia jest imponująca, ależ dostojna sunia. I duża! Diana malutka przy niej się wydaje. Uroczy duecik :loveu: Czy one się polubiły? Quote
brazowa1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Trudno powiedziec,czy sa swoimi milosniczkami,nie okazuja sobie przywiazania,ale niewatpliwie Diana zostala przyjeta przez dozie do swojego stada i nawzajem sie bezkolizyjnie akceptuja. Quote
Kasia25 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Jest piekna!!!!!!!! Ma taką błyszczącą sierść, no cudna!!!! Fajne te stadko Dianki, wszyscy tacy super!:lol: Quote
brazowa1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 i tak,oto Dina z tyłow schroniska,gdzie nikt by jej nie dojrzal,stała sie pelnoprawnym członkiem super rodziny :) Bajki czasem dobrze sie kończa :) Quote
wiewiora1 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ej ,,,,no bajkki zawsze sie dobrze koncza!!!!!!!:crazyeye: Na szczescie ten rozdzial nie nalezy do melodramatu i nie bedzie lez,,,,no chyba ,ze szczescia:multi::multi::multi: Ona czasem na tych zdjatkach wyglada na zadziorna babe!!!!czy tylko mi sie tak wydaje? Quote
ponka1 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ta czarna, błyszcząca suczka to ta sama Diana /gruba,nieładna ?? / aż trudno uwierzyć, przecież ona taka domowa, cudna. Dożyca robi wrażenie ! Quote
deedee77 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ty ja chyba wypastowałaś czy to jakis inny piesio????!!! no wierzyc sie nie chce, ale radosc!!!! I jaka rodzinka do kompletu;) Pozdrawiam serdecznie i wiecej foteczek prosze:) Quote
malawaszka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ale fantastyczne fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
delicja818 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Witam serdecznie, u nas wszystko w porządku, Dianka jest przesympatycznym psiakiem. Każdego ranka, dokładnie o godz. 07:27 jest przy moim łóżku ,trąca mnie noskiem i zdecydowanie oświadcza, pomrukując w kilku tonacjach, że już czas wstawać :razz: Na spacerach uwielbia biegać i buszować po kszakach, jednak zawsze bardzo się pilnuje i nie było sytuacji, że gdzieś się zagubiła. Miałyśmy mały problem z Solką, która poczuła się odpowiedzialna za najsłabszego członka stada i zaczęła atakować inne psy :mad:. Nigdy wcześniej nie zakładałam jej kagańca,ale w tej sytuacji musiałam to zrobić :shake:. Przez kilka dni nosiła kaganiec na każdym spacerze. Stopniowo zaczęłam wieszać tylko na szyji, tak aby miała świadomość, że wkażdej chwili...No i teraz mamy spokój. Pies chodzi znów bez kagańca i spokojnie udaje mi się ja odwołać, czsami ,w nie pewnych sytuacjach ,biore ją na smycz :lol:. Pozdrawiam wszystkich serdecznie:hand: Mam kilka zdjęc, ale nie wiem jak je astawić. Quote
brazowa1 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Witaj Delicjo!!! Za kazdym razem,gdy mysle o Was i o tym,co zrobiliscie dla Dianki,usmiecham sie :) :) :) fotki wstawie z przyjemnoscia,poprosze na maila:violaaa5@wp.pl Quote
brazowa1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 spojrzcie na nietoperkowate uszy!!! puszyste łapki sliczna jest cze,siostra eej,nie zaczepiaj,bo cie pacnę Quote
delicja818 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dziękuje Brązowa za przysługę, komentarze są bardzo trafne. Zabawa Solki i Dianki wyglądała dokładnie tak jak napisałaś :evil_lol: Pozdrawiam serdecznie. Quote
Recommended Posts