Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znowu ogolona,jak wykapie to pokaze fotki.
Test na agresje:11 punktow na 10.Tylko kogo to obchodzi,prawda?...biedna,stara,gruba.Nawet trudno ludzi namawiac,zeby woleli starego psa,od mlodego.Ale moze gdzies na świecie jest czlowiek,ktory z racji wieku szuka starszego psa? lub czlowiek,ktory juz sie zrealizowal,jako właściciel psa ładnego,chwytliwego,a teraz chce poznac towrzystwo psa,ktory piekna ma tylko dusze?
ostatnia szansa,moze ktos wystawi dziewczynke na allegro,jezeli juz nie ma...bardzo prosze.Beda nowe fotki,damy nowy tekst..

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Allegro to ona ma, wyróżniam ją ciągle, ale jak widać nic to nie daje.
Gdyby były nowe fotki i nowy tekst, to może "sprzeda się" jako inna sunia :-(

Posted

Dziekuje Yona z całego serca.
W niedziele najpozniej zrobie nowe fotki.
Ona taka szczesliwa,gdy poszla na krociutki spacer.Az oszołomiona była,ze tak mozna po trawce pochodzic...bo tej wiosny trawe widziała drugi raz.

Posted

Jakoś tak wcześniej jej nie zauważałam na dogo. Aż mnie ścisnęło jak przeczytałam o staruszce. Przecież ona jest piękna, Brązowa nie możesz o niej tak pisać, że niby gruba i stara...

• 2 weeks later...
Posted

To jest dziwne, niektóre psy poprostu są tak jakby niewidzialne, mimo że trąbi się o nich wszędzie. Mają mało gości na wątku, mało kto jeśli ktoś w ogóle o nie pyta, z Dianką jest jak z moją Naną... tyle że Nana siedzi u mnie na tymczasie a Diana w schronisku marnuje się :-(

Posted

A Diana siedzi z tylu i cicho patrzy tymi swoimi smutnymi oczetami!!!
Nikt jej nie dojzy,,a to taka wspaniala starsza pani,,,Terez jest pieknie ostrzyzona przez Brazowa i lzejsza i mlodsza,,,
Wiec moze ktos sie skusi na niezbyt mloda i niezbyt urodziwa psinke o wielkim sercu!!!!!:roll:

Posted

Dianka byla dzis kapana,akurat wprowadzalam ja do boksu,gdy przyszli goście-własnie do niej.To bardzo dobrzy ludzie-przed laty zaadoptowali ze schroniska bardzo schorowanego owczarka Altara (wiewiorka go pamieta).Teraz zainteresowali sie Diana.Chca ja zabrac do domu po 18stym lipca.
W sumie jest tylko jedyna przeszkoda-w domu jest dozyca (tez z odzysku) i tu suki musza sie pogodzic....
tak piekne,ze az sie boje miec nadzieje.

Posted

Ona nie jest konfliktowa,bo inaczej by nie przezyla w boksie Krzywej Łapy-to wstretny z charakteru pies (rozumiem,ze bardzo nieszczesliwy,ale i tak podły)
a tu fotki po dzisiejszej kapieli,jeszcze mokra.Ale miny to ona robi...

Posted

I wcale nie jest za gruba, niech jej trochę broda odrośnie, to i głowa optycznie wyda się większa. Ma być sznaucerowata i jest. Przy szczekaniu troczę chrypi, ale to pewnie wiek.