Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hop Hop ludzie odwiedzajcie Diankę, może ona doczeka późnej starości w domu przy kochającym właścicielu... Ciapusiowi z Cieszyna niestety nie było to dane...

Posted

Ludzie bywają beznadziejni.
Kilka dni temu moim sąsiadom zginęła suczka. Mieli ją prawie 5 lat, od szczeniaka.
Dwa dni po stracie swojego psa już rozpowiadali, że w najbliższą sobotę wybierają się na Paluch po następnego... W poszukiwania jakoś nie angażują się. Wywiesili kilka ogłoszeń, a ponieważ do tej pory psa nikt im nie odprowadził, to stwierdzili, że chyba już po nim.
A tak dbali o tę sunię, dokarmiali, spacerowali, operowali...
Po prostu załamka...

Posted

Ta na pierwszym zdjeciu? Glowy dawac nie bede, ale jestem prawie pewna ze to Diana, tylko pare lat mlodsza. Znalezisko takie zeskanowalam, dla porownania, bo ona sie strasznie dobrze trzyma, przynajmniej jesli chodzi o wyglad.A w tle na budzie Mucha z rodziny.

Posted

Zdjęcia są sprzed ośmiu lat, a Dianka w schronie od czterech :cool3: No chyba że z wizytą wpadła do tej "Muchy z rodziny" :evil_lol:

Poza tym nasza Dianka jest brunetką :) a na tych fotach blondyna jakaś :lol:

Posted

Ale jestem glupia. Diany pomylilam. Brazowej nie ma, to nie rozstrzygnie, ale na moj rozumek Diany sa ...dwie. Wytne zaraz, bo tylko zamieszania narobilam.

Posted

Yona napisał(a):
Fotki sprzed ośmiu lat... Ciekawe co się stało z tą Dianą...

No wlasnie caly czas jest w schronie, to ta sama ktora czesza dziewczyny na tych dwoch pozostalych zdjeciach. Ja pamietalam ja jeszcze z czasow kiedy sama sie w schronie udzielalam, i stad pomylka - przeczytalam ze o Diane chodzi i ciach foty od razu bez sprawdzenia. Brazowa sie objawi za pare dni to ostatecznie stwierdzi tozsamosc ;), a poki co zostawie te zdjecia, usune jak sie juz okaze, zeby zamieszania nie wprowadzac.

Posted

Widzę, że tutaj też cisza... :shake:
Jutro zrobię Diance trochę ogłoszeń...
Może z okazji dni wolnych od pracy ktoś suńki zapragnie?...

Posted

Gabryjella napisał(a):
Nie, ta ruda nie ma swojego wątku.

tak,ta ruda sunia,nie ma watku.Tez ma na imie Diana,w schronie od...zeby nie sklamac-od 13 lat bodajze.
Sa jeszcze dwie inne Diany-ta sznaucerowata,o ktorej mowa na tym watku oraz sznaucerka mini Dianka.To chyba popularne imie wsrod wlascicieli psow:roll:
w schronie dla odroznienia mowi sie: "ruda Diana",
"Diana Plenkiewiczowna" oraz "mala Dianka"