Herspri Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Hop Hop ludzie odwiedzajcie Diankę, może ona doczeka późnej starości w domu przy kochającym właścicielu... Ciapusiowi z Cieszyna niestety nie było to dane... Quote
brazowa1 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 zwykle tak wlasnie bywa z starymi psiakami....naklad i Moj Pies w niczym jej nie pomogł :( smutne,czuje,jakby ostatnia jej nadzieja zawiodła:( Quote
nelonik Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Takie zdjecie znalazlam, jeszcze sprzed przebudowy schroniska, jakies 8 lat temu chyba: A to juz swieze, z maja: Quote
Yona Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ludzie bywają beznadziejni. Kilka dni temu moim sąsiadom zginęła suczka. Mieli ją prawie 5 lat, od szczeniaka. Dwa dni po stracie swojego psa już rozpowiadali, że w najbliższą sobotę wybierają się na Paluch po następnego... W poszukiwania jakoś nie angażują się. Wywiesili kilka ogłoszeń, a ponieważ do tej pory psa nikt im nie odprowadził, to stwierdzili, że chyba już po nim. A tak dbali o tę sunię, dokarmiali, spacerowali, operowali... Po prostu załamka... Quote
Yona Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 nelonik?...:crazyeye: A co to za sunia?... To nie Dianka z tego wątku :lol: Quote
nelonik Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ta na pierwszym zdjeciu? Glowy dawac nie bede, ale jestem prawie pewna ze to Diana, tylko pare lat mlodsza. Znalezisko takie zeskanowalam, dla porownania, bo ona sie strasznie dobrze trzyma, przynajmniej jesli chodzi o wyglad.A w tle na budzie Mucha z rodziny. Quote
Yona Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Zdjęcia są sprzed ośmiu lat, a Dianka w schronie od czterech :cool3: No chyba że z wizytą wpadła do tej "Muchy z rodziny" :evil_lol: Poza tym nasza Dianka jest brunetką :) a na tych fotach blondyna jakaś :lol: Quote
akucha Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 To nie ona. Ja nawet nie znam tej suni ze zdjęć. Quote
nelonik Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ale jestem glupia. Diany pomylilam. Brazowej nie ma, to nie rozstrzygnie, ale na moj rozumek Diany sa ...dwie. Wytne zaraz, bo tylko zamieszania narobilam. Quote
Yona Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Fotki sprzed ośmiu lat... Ciekawe co się stało z tą Dianą... Quote
nelonik Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Yona napisał(a):Fotki sprzed ośmiu lat... Ciekawe co się stało z tą Dianą... No wlasnie caly czas jest w schronie, to ta sama ktora czesza dziewczyny na tych dwoch pozostalych zdjeciach. Ja pamietalam ja jeszcze z czasow kiedy sama sie w schronie udzielalam, i stad pomylka - przeczytalam ze o Diane chodzi i ciach foty od razu bez sprawdzenia. Brazowa sie objawi za pare dni to ostatecznie stwierdzi tozsamosc ;), a poki co zostawie te zdjecia, usune jak sie juz okaze, zeby zamieszania nie wprowadzac. Quote
Yona Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 No kurka... To ta Diana też niezła weteranka. Ciekawe, czy ma swój wątek na dogo...:sad: Quote
Yona Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 To może by tak i jej założyć. Naczekała się... :shake: Quote
Yona Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Widzę, że tutaj też cisza... :shake: Jutro zrobię Diance trochę ogłoszeń... Może z okazji dni wolnych od pracy ktoś suńki zapragnie?... Quote
brazowa1 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Gabryjella napisał(a):Nie, ta ruda nie ma swojego wątku. tak,ta ruda sunia,nie ma watku.Tez ma na imie Diana,w schronie od...zeby nie sklamac-od 13 lat bodajze. Sa jeszcze dwie inne Diany-ta sznaucerowata,o ktorej mowa na tym watku oraz sznaucerka mini Dianka.To chyba popularne imie wsrod wlascicieli psow:roll: w schronie dla odroznienia mowi sie: "ruda Diana", "Diana Plenkiewiczowna" oraz "mala Dianka" Quote
brazowa1 Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Yona napisał(a):Komu Diankę?... juz nawet ktorakolwiek,byle tylko ktoras do domu poszła.... Quote
Yona Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Jak nie Diankę, to może jakąś Sarę na przykład?... Quote
Herspri Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No po prostu to nie możliwe że nikt Dianki nie chce :shake: Quote
brazowa1 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Herspri napisał(a):No po prostu to nie możliwe że nikt Dianki nie chce :shake:tez myslałam,ze sie uda.No coz-zycie. Quote
Recommended Posts