Hope2 Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 też tak myślę... czekam na link do bazarku :) Quote
Marysia R. Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Hope2']też tak myślę... czekam na link do bazarku :)[/QUOTE] Zapraszam serdecznie:lol: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251131-Nadajemy-imiona-%C5%82aciatym-Borsuczkom!!-Zapraszamy-na-loteri%C4%99-imienn%C4%85!!-Do-01-03-%29?p=21900837#post21900837[/url] Quote
Hope2 Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='Marysia O.']Zapraszam serdecznie:lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251131-Nadajemy-imiona-łaciatym-Borsuczkom!!-Zapraszamy-na-loterię-imienną!!-Do-01-03-)?p=21900837#post21900837[/URL][/QUOTE] Pędzę :D :) Quote
Marysia R. Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Malgoska']zaglądam do rodzinki............[/QUOTE] Zapraszamy również na bazarek, link powyżej:) Zaglądanie, podrzucanie i kupowanie mile widziane:) Quote
Nutusia Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 O kurczaki, Hopiak, nic się nie chwaliłaś, żeś "zahaczyła" kolejną rodzinkę :( Kluski już same jedzą, czyli możne je od mamy oddzielić?... Quote
Hope2 Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='Nutusia']O kurczaki, Hopiak, nic się nie chwaliłaś, żeś "zahaczyła" kolejną rodzinkę :( Kluski już same jedzą, czyli możne je od mamy oddzielić?...[/QUOTE] Nutusiu-musisz się zapisać na bezpieczną liste zaproszeń ;) do znajomych jeszcze nie wysyłałam zaproszeń-czasu mi brakło :( Borsuczki-pasibrzuchy jedza i same i mamę jeszcze doją (się nie dziwię-jedzonko na wyciągnięcie pyszczka i taaakie dobre i zdrowe ;) ) Quote
Nutusia Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Ale ta lista jest tylko do zapraszania na bazarki... ;) Małe smoki - mamusia pewnie wolałaby już być osobno. A jeśli o bazarkach mowa, to zapraszam do zajrzenia na TRZECI Regał z książkami przy tzw. okazji :) Quote
Hope2 Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='Nutusia']Ale ta lista jest tylko do zapraszania na bazarki... ;) Małe smoki - mamusia pewnie wolałaby już być osobno. A jeśli o bazarkach mowa, to zapraszam do zajrzenia na TRZECI Regał z książkami przy tzw. okazji :)[/QUOTE] taaak??? a ja ludzi na wątki pieseczków pięknych ściągam:evil_lol: Bazarek-byłam i siedze i płaczę, bo masz Mastertona, a ja spłukana jestem:placz: Quote
Hope2 Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 Kochani-Stowarzyszenie dorobiło się swojego konta-wkleiłam je w I post- gdyby ktoś mógł wspomóc Borsuczki grosikiem...będziemy bardzo wdzięczni :) Quote
Nutusia Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Hope2 - już napisałam na wątku Regału, ze Ci kredytu nieoprocentowanego udzielę ;) Hej, Borsuczki - czas na swoje iść! :) Quote
Hope2 Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 Nutusia napisał(a):Hope2 - już napisałam na wątku Regału, ze Ci kredytu nieoprocentowanego udzielę ;) Hej, Borsuczki - czas na swoje iść! :) to idę zobaczyć :D A później się zastrzelę-TZ zerknął na moje fb-swojego nie ma, dostrzegł post Yoshi z 2 owczarkami-i jak dziecko :JA CHCĘ!!!! zerknęłam, mówię mu,że samiec ma już domek, została suczka-JA CHCĘ!!! słyszę... mówię mu jak komu dobremu-nie chcesz i miec nie będziesz, bo po 1-nie będzie się komu nią zajmować, po 2-po doświadczeniach z Zośka-niewątpliwie babą nigdy więcej suczki słysze: JA CHCĘĘĘ!!! i jak to nie będzie się komu nią zajmować? Pytam grzecznie-a będziesz wyprowadzał, czesał, szczepił, inwestował w karmę, odrobaczenia i odpchlenia? no i słyszę "JA CHCĘĘĘ! a wyprowadzać i to co było później zrobisz ty, bo nie pozwolisz,żeby MÓJ pies miał źle" wrrrrrrr Quote
Hope2 Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 i znów mnie dopadły...ratunku ;) Quote
Hope2 Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 (edited) .................................................................................. Edited February 22, 2014 by Hope2 Quote
Hope2 Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 .................................................................................. Quote
paula_t Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Mam nadzieję, że kluski szybciutko domki znajdą, bo są przesłodkie:loveu: Mamusia pewnie też swoich amatorów znajdzie, bo ma przepiękne umaszczenie :) Quote
anica Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Też tak uważam:loveu:... i jeszcze te jej oczki... widzę w nich tyle ... zaufania... miłości.... myślę że ten kto adoptuje sunię.... będzie miał, wyjątkowego przyjaciela :) Quote
Marysia R. Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Rewelacyjne są! A mamusia najpiękniejsza:loveu: I te dropiate łapki, cudo:loveu: Quote
Recommended Posts