Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hope2']też tak myślę...
czekam na link do bazarku :)[/QUOTE]

Zapraszam serdecznie:lol:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251131-Nadajemy-imiona-%C5%82aciatym-Borsuczkom!!-Zapraszamy-na-loteri%C4%99-imienn%C4%85!!-Do-01-03-%29?p=21900837#post21900837[/url]

Posted

[quote name='Marysia O.']Zapraszam serdecznie:lol:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251131-Nadajemy-imiona-łaciatym-Borsuczkom!!-Zapraszamy-na-loterię-imienną!!-Do-01-03-)?p=21900837#post21900837[/URL][/QUOTE]

Pędzę :D :)

Posted

[quote name='Nutusia']O kurczaki, Hopiak, nic się nie chwaliłaś, żeś "zahaczyła" kolejną rodzinkę :(
Kluski już same jedzą, czyli możne je od mamy oddzielić?...[/QUOTE]

Nutusiu-musisz się zapisać na bezpieczną liste zaproszeń ;) do znajomych jeszcze nie wysyłałam zaproszeń-czasu mi brakło :(

Borsuczki-pasibrzuchy jedza i same i mamę jeszcze doją (się nie dziwię-jedzonko na wyciągnięcie pyszczka i taaakie dobre i zdrowe ;) )

Posted

Ale ta lista jest tylko do zapraszania na bazarki... ;)
Małe smoki - mamusia pewnie wolałaby już być osobno.
A jeśli o bazarkach mowa, to zapraszam do zajrzenia na TRZECI Regał z książkami przy tzw. okazji :)

Posted

[quote name='Nutusia']Ale ta lista jest tylko do zapraszania na bazarki... ;)
Małe smoki - mamusia pewnie wolałaby już być osobno.
A jeśli o bazarkach mowa, to zapraszam do zajrzenia na TRZECI Regał z książkami przy tzw. okazji :)[/QUOTE]
taaak??? a ja ludzi na wątki pieseczków pięknych ściągam:evil_lol:
Bazarek-byłam i siedze i płaczę, bo masz Mastertona, a ja spłukana jestem:placz:

Posted

Kochani-Stowarzyszenie dorobiło się swojego konta-wkleiłam je w I post- gdyby ktoś mógł wspomóc Borsuczki grosikiem...będziemy bardzo wdzięczni :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Hope2 - już napisałam na wątku Regału, ze Ci kredytu nieoprocentowanego udzielę ;)

Hej, Borsuczki - czas na swoje iść! :)

to idę zobaczyć :D

A później się zastrzelę-TZ zerknął na moje fb-swojego nie ma, dostrzegł post Yoshi z 2 owczarkami-i jak dziecko :JA CHCĘ!!!! zerknęłam, mówię mu,że samiec ma już domek, została suczka-JA CHCĘ!!! słyszę... mówię mu jak komu dobremu-nie chcesz i miec nie będziesz, bo po 1-nie będzie się komu nią zajmować, po 2-po doświadczeniach z Zośka-niewątpliwie babą nigdy więcej suczki słysze: JA CHCĘĘĘ!!! i jak to nie będzie się komu nią zajmować? Pytam grzecznie-a będziesz wyprowadzał, czesał, szczepił, inwestował w karmę, odrobaczenia i odpchlenia?
no i słyszę "JA CHCĘĘĘ! a wyprowadzać i to co było później zrobisz ty, bo nie pozwolisz,żeby MÓJ pies miał źle"
wrrrrrrr

Posted

Też tak uważam:loveu:... i jeszcze te jej oczki... widzę w nich tyle ... zaufania... miłości....
myślę że ten kto adoptuje sunię.... będzie miał, wyjątkowego przyjaciela :)