Hope2 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='Gabi79']Zapisuję cudną rodzinkę!!![/QUOTE] miło Cię widzieć :) Quote
Hope2 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='ana666']zagladam, obecnie nie mogę wspomóc finansowo, postaram się w przyszłym miesiącu[/QUOTE] pięknie dziękuję :) Quote
paula_t Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Jestem na zaproszenie, jednak jedyne w czym mogę pomóc to ogłoszenia:roll: Quote
Hope2 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='paula_t']Jestem na zaproszenie, jednak jedyne w czym mogę pomóc to ogłoszenia:roll:[/QUOTE] ogłoszenia na wage złota! inaczej domków nie znajdą psiaki ;) Quote
mimiś Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Hope2']może chcesz adoptować mamusię? :cool3:[/QUOTE]powiedz to mojemu mężowi...:roll: Quote
Hope2 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='mimiś']powiedz to mojemu mężowi...:roll:[/QUOTE] jak chcesz to mogę powiedzieć,że chcesz adoptować psa...ale nie wiem, czy to pomoże;) Quote
mimiś Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 tłumacze jak komu mądremu ,ze 3 psy i samotny kot to trochę mało... :cool3: ale chłop to uparte stworzenie.. Quote
cancer43 Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='mimiś']tłumacze jak komu mądremu ,ze 3 psy i samotny kot to trochę mało... :cool3: ale chłop to uparte stworzenie..[/QUOTE] Ja tam swojego stawiałam przed faktem dokonanym Quote
Hope2 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='mimiś']tłumacze jak komu mądremu ,ze 3 psy i samotny kot to trochę mało... :cool3: ale chłop to uparte stworzenie..[/QUOTE] mój jakoś dziwnie podejrzliwy się zrobił-jak tylko zaczynam "zooobacz, jaki fajny piesek" od razu słyszę "zapomnij! Zośka też miała być fajna!" "no...ale przecież jest fajna...i jest tylko tymczasowo, zobacz tego... " "taak? a co mu jest? nie chodzi, nie szczeka, nie ma łapy, ogona czy może głowy?!" Quote
Hope2 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='cancer43']Ja tam swojego stawiałam przed faktem dokonanym[/QUOTE] całkiem nie głupie ;) ja tak zrobiłam z Zośką-najpierw pokazałam wątek, później wspomniałam,że może u nas będzie...a później już tylko "pamiętasz tę małą czarną sunię?" "nie, a co? " "nic, tylko ulv już z nią do nas jedzie":evil_lol: Quote
Hope2 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='margoth137']zaglądam do ekipy:)[/QUOTE] witam serdecznie :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Jestem z zaproszenia dopiero dziś bo mi tymczasowiczka kable od neta pożarła i miałam mały odwyk od neta ... Maluchy cudowne , nie mam jak pomóc niestety :( Mam 3 psy pod opieką i już od zmysłów odchodzę co z nimi zrobić :( Matka przepiękna . Jak one są duże ? A bazarek chrzcielny mają ? Quote
Hope2 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='Rudzia-Bianca']Jestem z zaproszenia dopiero dziś bo mi tymczasowiczka kable od neta pożarła i miałam mały odwyk od neta ... Maluchy cudowne , nie mam jak pomóc niestety :( Mam 3 psy pod opieką i już od zmysłów odchodzę co z nimi zrobić :( Matka przepiękna . Jak one są duże ? A bazarek chrzcielny mają ?[/QUOTE] Bazarek chrzcielny robi [B]MarysiaO :) [/B]A Twoje diabły to te z zielonego podpisu? Pożartego kabla współczuję...ale mojemu TZowi przydałby się taki elektryk-nauczyłby go chowania ładowarek, kabli, kabelków (swego czasu był Frodo...ale od roku doopkę grzeje u siebie, więc kable znów wszędzie gdzie nie spojrzysz) Quote
Gabi79 Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Hope2']mój jakoś dziwnie podejrzliwy się zrobił-jak tylko zaczynam "zooobacz, jaki fajny piesek" od razu słyszę "zapomnij! Zośka też miała być fajna!" "no...ale przecież jest fajna...i jest tylko tymczasowo, zobacz tego... " "taak? a co mu jest? nie chodzi, nie szczeka, nie ma łapy, ogona czy może głowy?!"[/QUOTE] Stawianie TZ-a przed faktem dokonanym, to moja specjalność. Ostatnio wypatrzyłam nastoletnią kotkę i mówię do TZ-a: "Znalazłam ogłoszenie, że starsza kotka bez ząbków i łapki szuka DT/DS. Teraz mieszka w łazience, bo nie lubi innych kotów, a w awaryjnym DT jest ich 9. Zaproponowałam, że ją weźmiemy na DT" Następnego dnia Mela już była u Nas i zostanie na zawsze:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Hope2']Bazarek chrzcielny robi [B]MarysiaO :) [/B]A Twoje diabły to te z zielonego podpisu? Pożartego kabla współczuję...ale mojemu TZowi przydałby się taki elektryk-nauczyłby go chowania ładowarek, kabli, kabelków (swego czasu był Frodo...ale od roku doopkę grzeje u siebie, więc kable znów wszędzie gdzie nie spojrzysz)[/QUOTE] Diabeł od kabli to Dinka , choć wina mojej siostry bo zamknęła ją w oddzielnym pokoju niż Bazyl i Biana no to dziewczyna chciała do nich się przedostać , a że kabel był przy drzwiach to nie jej wina ;) ;) Ramzes mieszka w gabinecie a Misiu w hoteliku . Na szczęście kable naprawione a i psy zyskały , miałam dla nich 2 dni , w końcu moje łotry osobiste poczuły że maja pancię bo na razie czują to tylko bezdomniaki ... Quote
Hope2 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='Rudzia-Bianca']Diabeł od kabli to Dinka , choć wina mojej siostry bo zamknęła ją w oddzielnym pokoju niż Bazyl i Biana no to dziewczyna chciała do nich się przedostać , a że kabel był przy drzwiach to nie jej wina ;) ;) Ramzes mieszka w gabinecie a Misiu w hoteliku . Na szczęście kable naprawione a i psy zyskały , miałam dla nich 2 dni , w końcu moje łotry osobiste poczuły że maja pancię bo na razie czują to tylko bezdomniaki ...[/QUOTE] no...wychodzi na to,że wszystkiemu winna...siostra :D ja już sobie obiecuję odpoczynek od dogo...ale dopiero wtedy, jak nie będzie potrzebujących futer :) Quote
Hope2 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='Gabi79']Stawianie TZ-a przed faktem dokonanym, to moja specjalność. Ostatnio wypatrzyłam nastoletnią kotkę i mówię do TZ-a: "Znalazłam ogłoszenie, że starsza kotka bez ząbków i łapki szuka DT/DS. Teraz mieszka w łazience, bo nie lubi innych kotów, a w awaryjnym DT jest ich 9. Zaproponowałam, że ją weźmiemy na DT" Następnego dnia Mela już była u Nas i zostanie na zawsze:loveu:[/QUOTE] no, bo...szczęśliwy facet, to pozbawiony głosu facet ;) a jeszcze lepiej przekonac go "no, jak to nie chciałeś??? przecież cały czas mówiłeś,że chcesz psa!!!" (mój marudzi na okrągło "chcę owczarka"-jasssne-po moim trupie chyba) Quote
Aśka Belkowska Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Gabi79']Stawianie TZ-a przed faktem dokonanym, to moja specjalność. Ostatnio wypatrzyłam nastoletnią kotkę i mówię do TZ-a: "Znalazłam ogłoszenie, że starsza kotka bez ząbków i łapki szuka DT/DS. Teraz mieszka w łazience, bo nie lubi innych kotów, a w awaryjnym DT jest ich 9. Zaproponowałam, że ją weźmiemy na DT" Następnego dnia Mela już była u Nas i zostanie na zawsze:loveu:[/QUOTE] Ze tez ja tak nie umiem. A marzy mi sie sunia dla naszego sznupodylka. Quote
haliza Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Zaglądam do rodzinki, są śliczne....ale z kaską krucho... Quote
Hope2 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='Aśka Belkowska']Ze tez ja tak nie umiem. A marzy mi sie sunia dla naszego sznupodylka.[/QUOTE] trening czyni mistrza:evil_lol: Quote
Hope2 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='haliza']Zaglądam do rodzinki, są śliczne....ale z kaską krucho...[/QUOTE] witam u rodzinki :) miło Cię tu gościć :) Quote
Marysia R. Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Aśka Belkowska']Ze tez ja tak nie umiem. A marzy mi sie sunia dla naszego sznupodylka.[/QUOTE] Kiedyś musi być ten pierwszy raz;) Quote
Recommended Posts