Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tiaa...zwłaszcza jamnik z ADHD, który jest Alfa w domu i nigdy nie przejmował sie gabarytami przeciwnika (moje też przed nim wiały) :eviltong:

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez wierzę,że ona jeszcze zaufa...pokocha...
Teraz najważniejsze-wyleczyć skórę...później sterylka....Beza/Jadzia jest dzielna-damy radę :)

Posted

Straszna szkoda:-( Bo w sumie mam wątpliwości czy to dobry pomysł, że sunia wróciła do hoteliku... Bo pogłębi tylko swoją więź z tym miejscem i opiekunami a przecież nie będzie mogła tam zostać:-( A jej właściciele próbowali podawać np. jakieś środki typu Stress Out albo stosować obrożę feromonową? To była dla niej duża zmiana - nowe miejsce, rozstanie ze szczeniakami...

Posted

Wiem Marysiu,że dla Bezy to był okropny stres...i jak Prezes pisze,że Domek robił co mógł, bo bardzo pokochał sunieczkę-to ja mu wierzę.
I jakoś tak...myślę,że to dobrze,że wróciła-widocznie to jeszcze nie ten domek...serducho musi zapukać z dwu stron...

Posted

Hope ja to rozumiem i nie neguję tego, że rodzina się starała, po prostu szkoda mi, że sunia musiała wrócić bo dom wydawał się naprawdę fajny. No ale tak się czasem zdarza i nic na to nie poradzimy. Teraz trzymamy kciuki żeby Bezunia wróciła do równowagi psychicznej i znalazła dom, w którym będzie szczęśliwa:)
A czy ta rodzina szuka innego psa?

Posted

nie wiem Marysiu, ale dopyta jutro i dam znać :)
na fb widziałam,że suńka musi nazbierac grosików na sterylkę...ktoś chętny sie dorzucić?

Posted

Kochane Ciocie-jeśli nie macie nic przeciwko przesunięciu pieniążków, które zostały po dzieciach Bezy/Jadzi na jej sterylkę-to mała ma finanse ok-brakującą kwotę do sterylki jej przeleję, a Prezes opłaca jej leczenie (jak dobrze,że mamy TAKIEGO Prezesa )

• 3 weeks later...
Posted

Jadzia jest śliczna i kochana...ale wycofana trochę...czasem przyjdzie się poprzytulać...jednak woli sobie sama być gdzieś tam-ewentualnie z innymi psami...człowiek...to dla niej obcy twór-nauczyła się radzić sobie sama...co dzieje się w tej ślicznej główce?
Lila z nią pracuje...wierzę,że będzie dobrze,że Jadzie zrozumie,że człowiekowi można ufać-zawsze i wszędzie...i wtedy zamieszka w domku, ze swoimi ludźmi :)

Posted

[quote name='Hope2']Jadzia jest śliczna i kochana...ale wycofana trochę...czasem przyjdzie się poprzytulać...jednak woli sobie sama być gdzieś tam-ewentualnie z innymi psami...człowiek...to dla niej obcy twór-nauczyła się radzić sobie sama...co dzieje się w tej ślicznej główce?
Lila z nią pracuje...wierzę,że będzie dobrze,że Jadzie zrozumie,że człowiekowi można ufać-zawsze i wszędzie...i wtedy zamieszka w domku, ze swoimi ludźmi :)[/QUOTE]

oj znam to:) taki był Teoś z awatarka. Przytulać owszem ale tylko minutkę, tak to wszystko sam obcych w domu się bał, ale tak wszyscy go kochali

• 1 month later...
Posted

Witam serdecznie ,każdy Hope2 wie że pinczer miniaturowy jest zw. sarenką lub ratlerkiem ,a to że się znamy to chyba lepiej czego się obawiasz z mojej strony ? pozdrawiam cieplutko ..:lol:
[quote name='Hope2']tu muszę sprawdzić-jakiś czas temu zwało się "ratlerki", teraz z tych samych psów są...pinczery...tylko choinka, znają mnie (moja dawna sąsiadka :( )

https://www.facebook.com/mini.brendusiowo?fref=ts

• 2 months later...
Posted

Beza się przypomina-i wciąż nie ma domku :(

[IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10577109_288245554694262_1373627220702287982_n.jpg[/IMG]