szyszunia557 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Do wieczora trzymam Was w niepewności :eviltong: Sama jeszcze nic nie wiem, oprócz tego, dla kogo domek :eviltong: Quote
Nutusia Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Domki, wykluwajcie się - przecież teraz właśnie jest najlepszy czas na "jajkowanie" ;) Quote
szyszunia557 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) Pewnie już niektórzy się doczytali gdzieś na FB a może nie ? Nie będę Was dłużej trzymać w niepewności. Beza - Saba, dzielna borsucza mama już w nowym domku we Wrocławiu :BIG: Edited March 8, 2014 by szyszunia557 Quote
Hope2 Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 yupppi! to teraz chłopaki zostali-domki przybywajcie!!! A tak na marginesie-zawsze mi się wydawało,że ludzie psy wolą od suń ;) Quote
szyszunia557 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 I po małych trudnościach zdjęcia ze spacerku z swoimi człowiekami :loveu: Zmęczona bardzo po podróży i z nadmiaru wrażeń. Quote
Hope2 Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 Ale jak fajnie patrzy na swoich ludzi :) pewnie chce ich zapamiętać :) Quote
Marysia R. Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Cudownie, strasznie się cieszę:multi::multi::multi::multi: Bądź szczęśliwa maleńka:loveu: Quote
Nutusia Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Ja tam wolę suczki ;) Ale najbardziej niesamowite jest to, że to Mama pierwsza domek znalazła, a nie maluchy! Powodzenia, Dzielna Mamusiu :) Quote
dorcia2 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Jak mamusia znalazła domek:multi: to i maluszkom się poszczęści:loveu: Quote
Hope2 Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 no, jakże by inaczej? ostatnio na szczęście adopcje ruszyły...i powoli nastaje moda na adopcje-już nie jest cool kupowanie pieseczka, teraz ludzie chwalą się adopcjami :) Quote
betkak Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Ta moda już dawno powinna nastać. Sama mam adoptowaną sunię cane-corso italiano, przed założeniem hoteliku chciałam adoptować drugiego piesa, dzwonię pod ogłoszenie, że niby za darmo, adopcja a ludzie mi mówią po kilka stów-koszty utrzymania... Quote
Hope2 Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 betkak napisał(a):Ta moda już dawno powinna nastać. Sama mam adoptowaną sunię cane-corso italiano, przed założeniem hoteliku chciałam adoptować drugiego piesa, dzwonię pod ogłoszenie, że niby za darmo, adopcja a ludzie mi mówią po kilka stów-koszty utrzymania... niestety...i tak sie zdaża :( ostatnio dośc głośno było o białym pudelku-w ogłoszeniu za darmo, w realu chyba 5 stówek... Quote
betkak Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Taki sposób sobie ludzie znaleźli na ogłaszanie pseudohodowli. Mi babka powiedziała za 6- tygodniowego szczeniaka cane-corso 900zł, więc pytam czy psiak ma jakieś papiery, ona na to, że nie to koszty utrzymania:mad: A matka tych szczeniąt na zamieszczonym w ogłoszeniu zdjęciu zmarniona okropnie. Quote
Hope2 Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 betkak napisał(a):Taki sposób sobie ludzie znaleźli na ogłaszanie pseudohodowli. Mi babka powiedziała za 6- tygodniowego szczeniaka cane-corso 900zł, więc pytam czy psiak ma jakieś papiery, ona na to, że nie to koszty utrzymania:mad: A matka tych szczeniąt na zamieszczonym w ogłoszeniu zdjęciu zmarniona okropnie. ILE???:crazyeye: o w mordkę jeża!!! powariowali zupełnie! Quote
betkak Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 No raczej, ja rozumiem jak legal hodowla, rodowód itp. to są i nawet po 3tyś, ale bez kitu psiak nawet bez książeczki był i 900zł Quote
Hope2 Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 widzisz...a u mnie na wsi zabitej dechami ludzie wypatrzyli cudnego szczeniaka-rasy nie określonej ;) i jechali po niego daleko-bo do Raciborza-bo chcieli właśnie tego, jedynego :) Quote
betkak Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Bo są ludzie i ludziopodobni. Ja do hoteliku zapraszam nawet te niechciane, kundelkowe. Swoją sunię też adoptowałam bo groził jej schron.:lol: Quote
Hope2 Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 ja mam na tymczasie sunię lekko...mało adopcyjną-na wózku, trzeba odsikiwać, leki podawać, dorosłą-ok 12-13 lat... ludzie się boją, że nie dadzą rady...i nawet nie próbują :( Quote
Marysia R. Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Hope2 napisał(a):no, jakże by inaczej? ostatnio na szczęście adopcje ruszyły...i powoli nastaje moda na adopcje-już nie jest cool kupowanie pieseczka, teraz ludzie chwalą się adopcjami :) Oby ta moda zataczała jak najszersze kręgi:) A gdyby jeszcze tak nastała powszechna moda na sterylizowanie i kastrowanie pupili to już w ogóle byłoby super:roll: Quote
Hope2 Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Marysia O. napisał(a):Oby ta moda zataczała jak najszersze kręgi:) A gdyby jeszcze tak nastała powszechna moda na sterylizowanie i kastrowanie pupili to już w ogóle byłoby super:roll: i na czipowanie...albo chociaż na adresatki-jaki piekny byłby świat :) Quote
betkak Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Przykre:-(Hope2 napisał(a):ja mam na tymczasie sunię lekko...mało adopcyjną-na wózku, trzeba odsikiwać, leki podawać, dorosłą-ok 12-13 lat... ludzie się boją, że nie dadzą rady...i nawet nie próbują :( Quote
Hope2 Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 betkak napisał(a):Przykre:-( Po prostu Zosia potrzebuje doświadczonego DS :) i odważnego...i cierpliwego-bo to śpiewaczka operowa jest ;) Quote
Recommended Posts