Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Pewnie już niektórzy się doczytali gdzieś na FB a może nie ?
Nie będę Was dłużej trzymać w niepewności. Beza - Saba, dzielna borsucza mama już w nowym domku we Wrocławiu :BIG:

Edited by szyszunia557
Posted

no, jakże by inaczej? ostatnio na szczęście adopcje ruszyły...i powoli nastaje moda na adopcje-już nie jest cool kupowanie pieseczka, teraz ludzie chwalą się adopcjami :)

Posted

Ta moda już dawno powinna nastać. Sama mam adoptowaną sunię cane-corso italiano, przed założeniem hoteliku chciałam adoptować drugiego piesa, dzwonię pod ogłoszenie, że niby za darmo, adopcja a ludzie mi mówią po kilka stów-koszty utrzymania...

Posted

betkak napisał(a):
Ta moda już dawno powinna nastać. Sama mam adoptowaną sunię cane-corso italiano, przed założeniem hoteliku chciałam adoptować drugiego piesa, dzwonię pod ogłoszenie, że niby za darmo, adopcja a ludzie mi mówią po kilka stów-koszty utrzymania...

niestety...i tak sie zdaża :( ostatnio dośc głośno było o białym pudelku-w ogłoszeniu za darmo, w realu chyba 5 stówek...

Posted

Taki sposób sobie ludzie znaleźli na ogłaszanie pseudohodowli. Mi babka powiedziała za 6- tygodniowego szczeniaka cane-corso 900zł, więc pytam czy psiak ma jakieś papiery, ona na to, że nie to koszty utrzymania:mad: A matka tych szczeniąt na zamieszczonym w ogłoszeniu zdjęciu zmarniona okropnie.

Posted

betkak napisał(a):
Taki sposób sobie ludzie znaleźli na ogłaszanie pseudohodowli. Mi babka powiedziała za 6- tygodniowego szczeniaka cane-corso 900zł, więc pytam czy psiak ma jakieś papiery, ona na to, że nie to koszty utrzymania:mad: A matka tych szczeniąt na zamieszczonym w ogłoszeniu zdjęciu zmarniona okropnie.

ILE???:crazyeye: o w mordkę jeża!!! powariowali zupełnie!

Posted

widzisz...a u mnie na wsi zabitej dechami ludzie wypatrzyli cudnego szczeniaka-rasy nie określonej ;) i jechali po niego daleko-bo do Raciborza-bo chcieli właśnie tego, jedynego :)

Posted

ja mam na tymczasie sunię lekko...mało adopcyjną-na wózku, trzeba odsikiwać, leki podawać, dorosłą-ok 12-13 lat...
ludzie się boją, że nie dadzą rady...i nawet nie próbują :(

Posted

Hope2 napisał(a):
no, jakże by inaczej? ostatnio na szczęście adopcje ruszyły...i powoli nastaje moda na adopcje-już nie jest cool kupowanie pieseczka, teraz ludzie chwalą się adopcjami :)

Oby ta moda zataczała jak najszersze kręgi:) A gdyby jeszcze tak nastała powszechna moda na sterylizowanie i kastrowanie pupili to już w ogóle byłoby super:roll:

Posted

Marysia O. napisał(a):
Oby ta moda zataczała jak najszersze kręgi:) A gdyby jeszcze tak nastała powszechna moda na sterylizowanie i kastrowanie pupili to już w ogóle byłoby super:roll:

i na czipowanie...albo chociaż na adresatki-jaki piekny byłby świat :)

Posted

Przykre:-(

Hope2 napisał(a):
ja mam na tymczasie sunię lekko...mało adopcyjną-na wózku, trzeba odsikiwać, leki podawać, dorosłą-ok 12-13 lat...
ludzie się boją, że nie dadzą rady...i nawet nie próbują :(