szyszunia557 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Marysia O. napisał(a):A ja zajrzałam na bazarek cegiełkowy Hope2 i myślę, że domek szykuje się dla któregoś z chłopaczków;) Ale bez względu dla kogo mocno trzymam kciuki (za ten domek i za kolejne):kciuki: I właśnie przed chwilą zrobiłam przelew - poleciało 80zł z bazarku imiennego dla rodzinki. Jak dotrze to będę prosiła o potwierdzenie na wątku bazarkowym:) Dziękujemy :loveu: Quote
Hope2 Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Ja wiem...ale nie zepsuję Wam zabawy ;) Zgadujcie :D Quote
paula_t Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Hope2 napisał(a):Ja wiem...ale nie zepsuję Wam zabawy ;) Zgadujcie :D Mamusia? :razz: Quote
szyszunia557 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Zgadujcie, zgadujcie :eviltong: Powiem Wam w sobotę ! Aktywuję właśnie ogłoszenia ;) Te na Wrocław były szczęśliwe, bo właśnie tam się domek szykuje ;) Dziękujemy :loveu: Quote
Hope2 Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 szyszunia557 napisał(a):Zgadujcie, zgadujcie :eviltong: Powiem Wam w sobotę ! Aktywuję właśnie ogłoszenia ;) Te na Wrocław były szczęśliwe, bo właśnie tam się domek szykuje ;) Dziękujemy :loveu: Ależ jesteś okrutna :eviltong: nie pozostaje nic innego, jak tylko kciukaski trzymac :D Quote
Hope2 Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 A-bo zapomnę... Maludy zostały dzisiaj zaszczepione-musimy dozbierać pieniążków-brakuje 40 zł-to 4 cegiełki... Quote
Marysia R. Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki i mieć nadzieję, że Hope i szyszunia się nad nami zlitują:p A borsuczki są CUDNE! I jak urosły:loveu: Hope2 napisał(a):A-bo zapomnę... Maludy zostały dzisiaj zaszczepione-musimy dozbierać pieniążków-brakuje 40 zł-to 4 cegiełki... Na ten cel można też przeznaczyć pieniądze z bazarku imiennego (one już dzisiaj powinny być na koncie):) Quote
szyszunia557 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Matko, jakie śliczności ! Mordki im się już wydłużyły, jak u mamy :loveu: Swoja drogą - jestem wredna i nic nie powiem :eviltong: Quote
Hope2 Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 szyszunia557 napisał(a):Matko, jakie śliczności ! Mordki im się już wydłużyły, jak u mamy :loveu: Swoja drogą - jestem wredna i nic nie powiem :eviltong: A ja ide uzupełnić finanse Borsuczej Rodzinki-wpłynęły pieniązki z bazarku imiennego :) jutro chyba będzie skan faktury :) Quote
Hope2 Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 i jeszcze przekopiuję z fb: [FONT=lucida grande]Serdeczne podziękowania dla Pani Beaty za otrzymaną paczkę dla Borsuczków. Mają niesamowitą uciechę , dostały nie tylko pyszności , karmę , przysmaki ale również mnóstwo zabawek[/FONT] Quote
Marysia R. Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='Hope2']i jeszcze przekopiuję z fb: [FONT=lucida grande]Serdeczne podziękowania dla Pani Beaty za otrzymaną paczkę dla Borsuczków. Mają niesamowitą uciechę , dostały nie tylko pyszności , karmę , przysmaki ale również mnóstwo zabawek[/FONT] Super, już przekazałam Pani Beacie najserdeczniejsze podziękowania:) Quote
Nutusia Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Ale bąki słodkie - ten z nochalkiem w kropeczki - model nie z tej planety! :) Baaaardzo ostrożnie trzeba im dobierać domki i eliminować chwilowych zapaleńców szukających pluszaczka do ozdoby... Quote
szyszunia557 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Dostałam kolejne zapytanie o Maluchy z Wałbrzycha :cool3: Ogłoszenia działają :cool3: Czekamy, może jakiś domek się z tego wykluje :cool3: Quote
Hope2 Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Też o tym myślałam...ale Stowarzyszenie bardzo starannie domki dobiera, więc będzie dobrze :) Quote
Hope2 Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Marysia O. napisał(a):Super, już przekazałam Pani Beacie najserdeczniejsze podziękowania:) Dziękuję Marysiu :) Quote
Hope2 Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 szyszunia557 napisał(a):Dostałam kolejne zapytanie o Maluchy z Wałbrzycha :cool3: Ogłoszenia działają :cool3: Czekamy, może jakiś domek się z tego wykluje :cool3: A o Zośke nikt nie pyta...a przeciez nie napisałam w ogłoszeniu,że ona wredota rozwrzeszczana jest ;) Domki przybywajcie-takie pieknoty czekają :) Quote
szyszunia557 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 A ta Twoja Wredota ogłoszenia jakieś ma ;) Quote
Hope2 Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 szyszunia557 napisał(a):A ta Twoja Wredota ogłoszenia jakieś ma ;) ma na tablicy-sama zrobiłam :D na razie na Opole...ale może zrobić jeszcze na inne miasto? Tyle,że tu nie da się ukryć-pomimo tego,że Zośka jest piękna, ma słodką paszczę-jest niepełnosprawna, wymaga odsikiwania, podawania leków, karmy weterynaryjnej-nie napisanie tego w ogłoszeniu byłoby skrajna głupotą Quote
szyszunia557 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Trzeba pomyśleć o pakieciku ogłoszeń dla niej, mimo wszystko ;) W przyszłym tygodniu, po wszelkich zawirowaniach coś pomyślę. A do fryzjer się Gwiazda nie wybiera czasem ? Quote
Hope2 Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Wybiera się-ale najpierw musze sie upewnić,że wiosna na stałe zagościła-boję się ją ciachać teraz-jakby zima wróciła, to mi zołza zmarznie i jeszcze grypy albo zapalenia płuc sie nabawi :( Z Arkiem już gadałam na ten temat-mam jechać wtedy, kiedy ON będzie w gabinecie:evil_lol: Quote
Marysia R. Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i wszystkie kolejne, dobre domki:kciuki::) Quote
Recommended Posts