Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia O. napisał(a):
A ja zajrzałam na bazarek cegiełkowy Hope2 i myślę, że domek szykuje się dla któregoś z chłopaczków;) Ale bez względu dla kogo mocno trzymam kciuki (za ten domek i za kolejne):kciuki:

I właśnie przed chwilą zrobiłam przelew - poleciało 80zł z bazarku imiennego dla rodzinki. Jak dotrze to będę prosiła o potwierdzenie na wątku bazarkowym:)

Dziękujemy :loveu:

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Zgadujcie, zgadujcie :eviltong: Powiem Wam w sobotę !
Aktywuję właśnie ogłoszenia ;) Te na Wrocław były szczęśliwe, bo właśnie tam się domek szykuje ;) Dziękujemy :loveu:

Ależ jesteś okrutna :eviltong:
nie pozostaje nic innego, jak tylko kciukaski trzymac :D

Posted

Nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki i mieć nadzieję, że Hope i szyszunia się nad nami zlitują:p
A borsuczki są CUDNE! I jak urosły:loveu:

Hope2 napisał(a):
A-bo zapomnę...

Maludy zostały dzisiaj zaszczepione-musimy dozbierać pieniążków-brakuje 40 zł-to 4 cegiełki...

Na ten cel można też przeznaczyć pieniądze z bazarku imiennego (one już dzisiaj powinny być na koncie):)

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Matko, jakie śliczności ! Mordki im się już wydłużyły, jak u mamy :loveu:
Swoja drogą - jestem wredna i nic nie powiem :eviltong:

A ja ide uzupełnić finanse Borsuczej Rodzinki-wpłynęły pieniązki z bazarku imiennego :)
jutro chyba będzie skan faktury :)

Posted

i jeszcze przekopiuję z fb:

[FONT=lucida grande]Serdeczne podziękowania dla Pani Beaty za otrzymaną paczkę dla Borsuczków. Mają niesamowitą uciechę , dostały nie tylko pyszności , karmę , przysmaki ale również mnóstwo zabawek[/FONT]

Posted

[quote name='Hope2']i jeszcze przekopiuję z fb:

[FONT=lucida grande]Serdeczne podziękowania dla Pani Beaty za otrzymaną paczkę dla Borsuczków. Mają niesamowitą uciechę , dostały nie tylko pyszności , karmę , przysmaki ale również mnóstwo zabawek[/FONT]

Super, już przekazałam Pani Beacie najserdeczniejsze podziękowania:)

Posted

Ale bąki słodkie - ten z nochalkiem w kropeczki - model nie z tej planety! :) Baaaardzo ostrożnie trzeba im dobierać domki i eliminować chwilowych zapaleńców szukających pluszaczka do ozdoby...

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Dostałam kolejne zapytanie o Maluchy z Wałbrzycha :cool3: Ogłoszenia działają :cool3: Czekamy, może jakiś domek się z tego wykluje :cool3:

A o Zośke nikt nie pyta...a przeciez nie napisałam w ogłoszeniu,że ona wredota rozwrzeszczana jest ;)

Domki przybywajcie-takie pieknoty czekają :)

Posted

szyszunia557 napisał(a):
A ta Twoja Wredota ogłoszenia jakieś ma ;)

ma na tablicy-sama zrobiłam :D na razie na Opole...ale może zrobić jeszcze na inne miasto? Tyle,że tu nie da się ukryć-pomimo tego,że Zośka jest piękna, ma słodką paszczę-jest niepełnosprawna, wymaga odsikiwania, podawania leków, karmy weterynaryjnej-nie napisanie tego w ogłoszeniu byłoby skrajna głupotą

Posted

Wybiera się-ale najpierw musze sie upewnić,że wiosna na stałe zagościła-boję się ją ciachać teraz-jakby zima wróciła, to mi zołza zmarznie i jeszcze grypy albo zapalenia płuc sie nabawi :(
Z Arkiem już gadałam na ten temat-mam jechać wtedy, kiedy ON będzie w gabinecie:evil_lol: