Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W razie czego do usług ;)

Dlatego właśnie zadałam to pytanie...Zastanówcie się, to tylko taka luźna sugestia ;)
Byłoby fantastycznie, gdyby potencjalne nowe domki się choć w taki sposób zaangażowały-przyjechały po psiaka, ale przez to, że jest napisane, iż psiak przebywa kilkadziesiąt/kilkaset kilometrów dalej niektórzy po prostu na wstępie rezygnują i można stracić szansę na naprawdę fajny domek.

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozwolę sobie zacytować wiadomość od wyżej wspomnianej Pani:Rose:

właśnie zapakowałam, : 2 kocyki, Hills sucha karma junior, 6 puszek junior, 6 puszek Rinti dla suni, smaczki, zabaweczki, 3 komplety smyczka + obroża i słodki upominek dla opiekunów, wyśle w poniedziałek, witaminek nie zapakowałam :(, ale już nie chce rozrywać kartonu bo zużyłam całą rolkę taśmy !
mają dobre smaczki ! Beata

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Cudna Pani :loveu: A nie chciałaby może jednego maluszka w ramach podziękowania ? :cool3:

albo mamusi?

A powaznie-bardzo, bardzo dziękujemy:iloveyou:

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Nieźle kombinujemy cioteczko Hope2 :eviltong:

hihihi-jakby co to mamy tez inne pieski-małe, duże, z sierścią dłuższą i krótsza...
sie jakiś urodzaj na pieski zaczął:shake:

Posted

Uprzejmie donoszę, że łaciatki dostały na bazarku imiennym następujęce imiona:
(od lewej)
Berek, Dropik (z tyłu), Kruszek i Mańek (na dole) i mamusia Beza:smile:

Z bazarku będzie dla psiaków 80zł:)
A co tam słychać dobrego u borsuczków? Jakieś domki na horyzoncie się pojawiły?:)

Posted

Marysia O. napisał(a):
A co tam słychać dobrego u borsuczków? Jakieś domki na horyzoncie się pojawiły?:)

Zacytuję sama siebie bo jestem ciekawa czy może któryś kolejny borsuczek wyemigrował już do DS:lol:

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Nic nam jeszcze nie wiadomo :shake:

W sensie, że nie ma informacji od ich opiekunki tak? A do kogo są te "stowarzyszeniowe" numery telefonów?

Posted

Marysia O. napisał(a):
W sensie, że nie ma informacji od ich opiekunki tak? A do kogo są te "stowarzyszeniowe" numery telefonów?

Nie Marysiu, nie dokładnie o to...choinka słowo pisane-mam nadzieję,że przekaże to co chcę...

Info o Borsuczej Rodzince można jak najbardziej uzyskać od Lili-tylko,że ani ja ani szyszunia (chyba) nie pytałyśmy ostatnio o Rodzinkę.
Zaraz napisze pw do Lili-jak tylko odpisze, od razu przekażę (a może sama tu przydrepta i wieści przekaże-o ile jej czas pozwoli)

Posted

Hope2 napisał(a):
Nie Marysiu, nie dokładnie o to...choinka słowo pisane-mam nadzieję,że przekaże to co chcę...

Info o Borsuczej Rodzince można jak najbardziej uzyskać od Lili-tylko,że ani ja ani szyszunia (chyba) nie pytałyśmy ostatnio o Rodzinkę.
Zaraz napisze pw do Lili-jak tylko odpisze, od razu przekażę (a może sama tu przydrepta i wieści przekaże-o ile jej czas pozwoli)

A to wszystko jasne:) Nie zrozumiałam w jakim sensie szyszunia napisała o braku informacji:)

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Oj, to było w senie, że żadne domki raczej się nie odzywały ;)

ślepe są czy co? chociaż czasem lepiej poczekać cierpliwie :)

Posted

A ja zajrzałam na bazarek cegiełkowy Hope2 i myślę, że domek szykuje się dla któregoś z chłopaczków;) Ale bez względu dla kogo mocno trzymam kciuki (za ten domek i za kolejne):kciuki:

I właśnie przed chwilą zrobiłam przelew - poleciało 80zł z bazarku imiennego dla rodzinki. Jak dotrze to będę prosiła o potwierdzenie na wątku bazarkowym:)