Hope2 Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 takich szukamy dla każdego psiaka :) tylko niektóre z nich są...wyjątkowe ;) Quote
Marysia R. Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Zaglądam do chłopaczków:) Jakieś domki na horyzoncie?:) Quote
Hope2 Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Witaj Marysiu :) kurczę...coś mi wczoraj Prezes pisał o jakimś domku-ale nie pamiętam, o którego psiaka chodziło... Na szczęście jutro wraca szyszunia-ona te sprawy ogarnia lepiej niż ja Quote
Marysia R. Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Zaglądam:) Są jakieś wieści od kluseczek?:) Quote
Hope2 Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Marysiu-postaram sie czegoś w weekend dowiedzieć-ale mnie okropnie mało-i w domu i przed kompem :( nauki baaardzo dużo (w środę egzamin), a jakby tego było mało, to jeszcze babcia biodro złamała, jest w szpitalu, dzisiaj miała operację... Quote
Marysia R. Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Hope2 napisał(a):Marysiu-postaram sie czegoś w weekend dowiedzieć-ale mnie okropnie mało-i w domu i przed kompem :( nauki baaardzo dużo (w środę egzamin), a jakby tego było mało, to jeszcze babcia biodro złamała, jest w szpitalu, dzisiaj miała operację... Spokojnie, nie ma pośpiechu:) Podpytuję bo jestem ciekawa jak tam im się żyje ale to przecież nic pilnego:) Quote
szyszunia557 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Hejka :multi: Trzymamy mocno kciuki za jednego z chłopaków !!! Wczoraj była wizyta PA i już prawie jeden maluch pojechał do domu... Czemu prawie, bo państwo nie mogą się zdecydować, którego wziąć ;) Ale myślę, że domek będzie na 99 %. Quote
Malgoska Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 betkak napisał(a):Taki sposób sobie ludzie znaleźli na ogłaszanie pseudohodowli. Mi babka powiedziała za 6- tygodniowego szczeniaka cane-corso 900zł, więc pytam czy psiak ma jakieś papiery, ona na to, że nie to koszty utrzymania:mad: A matka tych szczeniąt na zamieszczonym w ogłoszeniu zdjęciu zmarniona okropnie. jeśli masz namiary na tą pseudohodowlę to zgłoś to do toz. Quote
Hope2 Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 tu muszę sprawdzić-jakiś czas temu zwało się "ratlerki", teraz z tych samych psów są...pinczery...tylko choinka, znają mnie (moja dawna sąsiadka :( ) https://www.facebook.com/mini.brendusiowo?fref=ts Quote
betkak Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 TOZ doskonale wie co się dzieje i olewają to-niestety. Wystarczy pogrzebać na tablicy , gumtre, nawet się nie kryjąMalgoska napisał(a):jeśli masz namiary na tą pseudohodowlę to zgłoś to do toz. Quote
Marysia R. Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 szyszunia557 napisał(a):Hejka :multi: Trzymamy mocno kciuki za jednego z chłopaków !!! Wczoraj była wizyta PA i już prawie jeden maluch pojechał do domu... Czemu prawie, bo państwo nie mogą się zdecydować, którego wziąć ;) Ale myślę, że domek będzie na 99 %. No to trzymamy kciuki:kciuki: Quote
Hope2 Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 kopiuję z fb-wieści baardzo dobre :) [FONT=lucida grande]Uwaga Uwaga , dziś (15 marca) dwoje chłopaków ma już swoje domki . Jeden zamieszkał w Zawadzie a drugi w Opolu. Powodzonka maluchy [/FONT] [FONT=lucida grande][/FONT] Lubię to! · · Udostępnij · 3 Quote
Hope2 Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 Marysia O. napisał(a):Rewelacja:multi: A wiadomo, które?:lol: niestety nie jest napisane-podejrzewam,że Prezes na szybko info wrzucił i popędził na zajęcia ;) Quote
Marysia R. Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Rozumiem;) Jak będzie wiadomo to dajcie znać:lol: Quote
Hope2 Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 Marysia O. napisał(a):Rozumiem;) Jak będzie wiadomo to dajcie znać:lol: wiadomo :) ok, idę się pouczyć... Quote
Marysia R. Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Słodkie niedźwiadki:loveu: No i już wiemy które to, dokładnie się przyjrzałam i jestem pewna, że to Maniek i Kruszek;) Powadzenia w nowym życiu chłopaki Quote
Hope2 Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 Marysia O. napisał(a):Słodkie niedźwiadki:loveu: No i już wiemy które to, dokładnie się przyjrzałam i jestem pewna, że to Maniek i Kruszek;) Powadzenia w nowym życiu chłopaki:smile: Podziwiam-ja ich nie rozróżniam :( zostały dwa słodziaki-trzymajmy kciukaski za szybciutkie znalezienie dla nich domków :) Quote
Recommended Posts