brazowa1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Kolejne fotki strona 45 Fotki z jesieni 2007-str 4 Koks sie bawi,strona 6 kapiel Koksa strona 34 fotki z wiosny 2009 strona 54 Koks jest obecnie 4 letnim psem-w schronisku od prawie 3 lat. Nic na to nie poradze,ale ten pies mnie zauroczył. Wypuszczony z kojca(zaledwie dwa razy w tygodniu) potrafił skupic sie na zabawie i widac,ze latanie za piłeczka to dla niego WIELKA frajda. Widac,ze ktos,kiedys, uczył go komend.I widac,ze pies bedzie typem,ktory polubi szkolenie.Jest psem posłusznym-tzn,o ile bedzie miał dobrego przewodnika.Raz byl zaadoptowany (po 2 miesiacach pobytu w schronisku) przez młodych ludzi,ale po 3 miesiacach go oddali-podobno gryzł smycz.... To kochajacy ludzi pies,odwazny,duzy,aktywny,ale nie nadpobudliwy,wesoły,bardzo fajny i potrafi wzbudzic respekt;z pyska podobny rozmiarami do dobermana i wydaje mi sie,ze wsrod przodkow doberman był.Ma charakterystyczny długi pysk. Niestety,siedzi w boksie sam,poniewaz wszczynał bojki z innymi psami.Koks nie zieje nienawiscia do psow-mieszkal z nimi przez rok i nic sie nie powaznego nie działo,ale wprowadzał zamet i bezpieczniej,jezeli psy nie maja prowodyra ;) Ktos szuka ,duzego,fajnego psa? codzienność Quote
ulvhedinn Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Na prośbę cioteczki Brązowej wklejam foty przystojniaka: Quote
MartynaP Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 on nam pokazuje jezyk :lol: i to na kazdym zdjeciu :eviltong: śliczny jest :loveu: Quote
ulvhedinn Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 I jeszcze: On ze spojrzenia przypomina nieco Aksicę, chociaż więcej w jego oczach czystej radości a mnie bzika.... Myslę, że nadawałby się idealnie do uprawiania psich sportów, np. agility.... Quote
deedee77 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 On jest super!!Pełen energii, ale takiej dobrej energii, jak się ktoś nim zaopiekuje to bedzie dobrym posłusznym pieskiem Quote
aisaK Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Piekny jest....i z tym jęzorem :loveu: Mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry domek! Quote
akucha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jęzor nadmorski :evil_lol: Ale cudny pies!!! Musimy mu szybko znaleźc dom. Quote
akucha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nie bójcie się ludziska, to mrówkojad jest - zobaczcie na jęzor! One łagodne, kochane... Komu Koksa? Quote
wiewiora1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 z tego co pamietam jedyne zaintersowania wzbudzal wsrod babc ktore juz nawet same ledwo chodzily,,i ktorym ciezko bylo wytlumaczyc ze on musi miec ruch i przestrzen i ze osoba ktora bedzie go miec musi miec duzo sily,,,a moze bardziej sprytu ,,,,, ...tak to fakt,,,jest tak energiczny ze zaczynal startowac do innych psiakow dlatego teraz siedzi sam,,,ale nie jest ani agresywny ani zlosliwy ,,po prostu nudzi mu sie i zaczepia wszystko co sie rusza a wtedy w jego przypadku byly to inne czworonogi z jego wybiegu!!!!! to mily pies,,,,,,ale znacznie wiecej o nim wie brazowa bo on jest z jej bajki!!! ,,,,,,moja bajka mam nadzieje ze niedlugo sie zacznie!!!!! koks do gory nawet i w nocy ,,przeciez on z mila checia pobawilby sie teraz nawet pilka ,,,szalony:loveu: Quote
deedee77 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Hopaj czarnuszku po domek!!!!To naprawde fajny pies Quote
kaerjot Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Fajny, fajny tylko dlaczego bezdomny. Ludzie, ludzie pokochajcie pięknotę. Quote
brazowa1 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Juz wiemy,ze Koks chetnie pogoniłby kota i niestety,ale wyglada na takiego,co chetnie by zapolował...dzis bardzo wystraszyl kota (na szczescie byl za krata) Quote
akucha Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Wielkopies nadmorski, wspaniały i młody. Domu szuka!!! Nie lubi kotecków... :roll: Quote
brazowa1 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 jest bardzo posłusznym psem i skupionym na człowieku-diamencik do szkolenia. Quote
Recommended Posts