koala88 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 witam, ok 10 min temu byłam z 5mies yorkiem na spacerze , zjadł kupę... i wymiotował 3razy biała pianą i potem żółcią... w domu raz wymiotował napił się wody tylko narazie śpi. Co robić dawać mu wody? Quote
gryf80 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 na pewno nie podawaj mu do wieczora nic do jedzenia.wode małymi łyczkami co najwyżej.no i popracuj zeby tych kup nie jadł Quote
kinga_kinga7 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 [quote name='gryf80']na pewno nie podawaj mu do wieczora nic do jedzenia.wode małymi łyczkami co najwyżej.no i popracuj zeby tych kup nie jadł[/QUOTE] dokładnie,niech pije wodę,ale do jedzonka nic,organizm musi się oczyścić ;) Quote
koala88 Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Mój weterynarz nie przyjmował, to pojechałam do takiego powiatowego...niezbyt dobre opinie... stwierdził zapalenie oskrzeli i dał małemu dwa zastrzyki w szyję... co mnie dziwi bo zawsze dostawał je w kark... czy może mu to zaszkodzić? W pon wybieram się do mojego weta. W sumie pies przed nami okropnie piszczał jakby go zarzynali a dali mu trzy zastrzyki;-/ mały zapiszczał też jak mu dawał;-/ je i pije... ale jest osowiały ... i dziwinie sie zachowuje leży ze mną a po chwili nagle zeskauje i ucieka przede mna i przed innymi też...nigdy się tak nie zachowywał czy to przez te wizyte czy chorobę? Quote
kinga_kinga7 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 [quote name='koala88']Mój weterynarz nie przyjmował, to pojechałam do takiego powiatowego...niezbyt dobre opinie... stwierdził zapalenie oskrzeli i dał małemu dwa zastrzyki w szyję... co mnie dziwi bo zawsze dostawał je w kark... czy może mu to zaszkodzić? W pon wybieram się do mojego weta. W sumie pies przed nami okropnie piszczał jakby go zarzynali a dali mu trzy zastrzyki;-/ mały zapiszczał też jak mu dawał;-/ je i pije... ale jest osowiały ... i dziwinie sie zachowuje leży ze mną a po chwili nagle zeskauje i ucieka przede mna i przed innymi też...nigdy się tak nie zachowywał czy to przez te wizyte czy chorobę?[/QUOTE] pierwsze słyszę o zastrzykach w szyję :crazyeye: - przynajmniej ja .... Quote
gryf80 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 na pewno w szyje ?czy za łopatka,na boku? Quote
Recommended Posts