Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam,

ok 10 min temu byłam z 5mies yorkiem na spacerze , zjadł kupę... i wymiotował 3razy biała pianą i potem żółcią... w domu raz wymiotował napił się wody tylko narazie śpi. Co robić dawać mu wody?

Posted

[quote name='gryf80']na pewno nie podawaj mu do wieczora nic do jedzenia.wode małymi łyczkami co najwyżej.no i popracuj zeby tych kup nie jadł[/QUOTE]

dokładnie,niech pije wodę,ale do jedzonka nic,organizm musi się oczyścić ;)

Posted

Mój weterynarz nie przyjmował, to pojechałam do takiego powiatowego...niezbyt dobre opinie... stwierdził zapalenie oskrzeli i dał małemu dwa zastrzyki w szyję... co mnie dziwi bo zawsze dostawał je w kark... czy może mu to zaszkodzić? W pon wybieram się do mojego weta. W sumie pies przed nami okropnie piszczał jakby go zarzynali a dali mu trzy zastrzyki;-/ mały zapiszczał też jak mu dawał;-/ je i pije... ale jest osowiały ... i dziwinie sie zachowuje leży ze mną a po chwili nagle zeskauje i ucieka przede mna i przed innymi też...nigdy się tak nie zachowywał czy to przez te wizyte czy chorobę?

Posted

[quote name='koala88']Mój weterynarz nie przyjmował, to pojechałam do takiego powiatowego...niezbyt dobre opinie... stwierdził zapalenie oskrzeli i dał małemu dwa zastrzyki w szyję... co mnie dziwi bo zawsze dostawał je w kark... czy może mu to zaszkodzić? W pon wybieram się do mojego weta. W sumie pies przed nami okropnie piszczał jakby go zarzynali a dali mu trzy zastrzyki;-/ mały zapiszczał też jak mu dawał;-/ je i pije... ale jest osowiały ... i dziwinie sie zachowuje leży ze mną a po chwili nagle zeskauje i ucieka przede mna i przed innymi też...nigdy się tak nie zachowywał czy to przez te wizyte czy chorobę?[/QUOTE]
pierwsze słyszę o zastrzykach w szyję :crazyeye: - przynajmniej ja ....