efektywny1 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Cześć Ktoś może polecić weterynarza w WWA - okolice Ursus - Włochy Pozdrawiam Quote
Kamilos Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Jeżeli nadal szukasz w danych okolicach dobrego weterynarza to polecam naprawdę mocno Pawła Zachorodnego z Michałowic, czyli po sąsiedzku. Podejście człowieka do sprawy jest bez zarzutów i bardzo pozytywne. Na dzień dzisiejszy tylko jemu powierzam swoje psy i nie żałuje :) Quote
LiliJ Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 A ja polecam klinikę vet na Popularnej. Fajne miejsce i naprawdę lekarze podchodzą z sercem do zwierząt. Quote
doniamilczak Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Moze komus sie przyda jeszcze to info- na Grenadierów jest dobra klinika Vet4Pet. Korzystałam kilkakrotnie i weterynarze mają swietne podejscie do zwierzat, zrobili komplet badań i wykonali zabieg. Jestem zadowolona z przebiegu leczenia, moj piesek tez juz wrocil do pelni zdrowia :) Quote
Recommended Posts