Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedwczoraj wydałam do adopcji jamnika którego mialam na tymczasie, wczoraj przyszlam do schroniska żeby dokończyć formalności i co widze?
Kolejny jamnior :-( :

Jest młody( nie wiem na ile dokładnie weci okreslili jego wiek, dowiem sie w najbliższym czasie) i mimo że chudy to chce sie bawić i jest ruchliwy. Niestety u nas jamniki szyko podupadają na zdrowiu. Domek pilnie potrzebny!

Tel do mnie: 692 397 531

Posted

Slucjacie, wiek jamnisia ocenili na niecały rok! czyli to bardzo mlodziutki piesek.
Co do jego stanu to ...brak mi słów.....

:placz: :placz: :placz:

Posted

Sa, są, ale mają domki zajęte :placz:
Mam w domku sunię jamniczkę w podobnym stanie, z Ostrowi, ale ta szczęściara w niedzilę pojedzie do Basi0607!!:multi:

Posted

Ja tez miałam ostatnio jamnisia w podobnym stanie, ale bardzo szybko doszedl do siebie.
Tego też trzeba ratowac jakoś, bo marnieje w oczach :shake: .

Posted

Nie jest z nim dobrze, porównajcie pierwsze zdjęcia i te puźniejsze, piesek marnieje w oczach. Slabiutki, odwodniony i te wciąz ropiejące oczka, biegunki....
Przez weekend miał dostawac kroplówki, w poniedziałek jeśli jego stan bedzie dobry i dość stabilny to zobaczymy, moze wezme go na tymczas...

Posted

Inez,dzowniłam do Ciebie ale ciągle zajęte :) więc pisze... rozmawiałam z naszą wetka- niestety, nie pozwoli go zabrać, jeszcze nie teraz i nie wiadomo czy wogóle będzie można...nie chciał dzisiaj jeść (choć usiłowałam go nakarmić),mało się załatwia a jak już coś zrobi to prawie sama krew :( Jak byłam u szczeniaków to szczekał głośno jak okaz zdrowia a taka chudzinka z niego, że żebra można liczyć :(

Posted

[quote name='doris_day']Inez,dzowniłam do Ciebie ale ciągle zajęte :) więc pisze... rozmawiałam z naszą wetka- niestety, nie pozwoli go zabrać, jeszcze nie teraz i nie wiadomo czy wogóle będzie można...nie chciał dzisiaj jeść (choć usiłowałam go nakarmić),mało się załatwia a jak już coś zrobi to prawie sama krew :( Jak byłam u szczeniaków to szczekał głośno jak okaz zdrowia a taka chudzinka z niego, że żebra można liczyć :(
:placz: :placz:
ja mimo wszystko, bede jutro w schronie, zobaczymy co jutro powie wet.

Posted

sprawdzcie czy ie ma kokcydiozy! lub profilaktycznie rozpocznijcie leczenie w tym kierunku.

tak, tak wiem...niby tylko kroliki na to choruja .A Drop z Tarnowa mial.Tez taki szkielecik byl i biegunka za biegunka.

Posted

Inez napisał(a):
:placz: :placz:
ja mimo wszystko, bede jutro w schronie, zobaczymy co jutro powie wet.

Myśle, ze bardzo pomogłoby mu to ! Będac w klatce strasznie dopominał się głaskania :( wtedy dopiero przestawał się denerwować

Posted

Fajny jamnis. :-) Tak sobie myslalam, ze moglabym wziac jeszcze jednego psa, tym razem mniejszego i jamnika wlasnie. Ale chyba lepiej jakbym wziela suczke, bo wydaje mi sie, ze lepiej by sie dogadala z moim Maksem. Tymczasem przegladam watki. :-)

Posted

Tak? On strasznie lubi bawic sie z psami. I tak mysle, ze moze kiedys zalatwie mu jakies towarzystwo, bo nudzi sie biedak jak nas nie ma w domu. Ale chyba lepiej suczke..
Oby wyszedl z tego.. Chudzinka straszna.. Moze sie komus zgubil? Z tym to nigdy nie wiadomo. Jakby byly chipy, to byloby duzo prosciej..