Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tam widzialam że ma padać cały weekend. Mogę przyjechać tylko wtedy, gdy będą przynajmniej dwie osoby i ładna pogoda, inaczej mi się nie opłaca. Jadę aż z Goleniowa i żeby pomarznąć i zmoknąć mogę iść do naszego pięknego lasu, nie muszę jechać taki kawałek :wink:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ja tam widzialam że ma padać cały weekend. Mogę przyjechać tylko wtedy, gdy będą przynajmniej dwie osoby i ładna pogoda, inaczej mi się nie opłaca. Jadę aż z Goleniowa i żeby pomarznąć i zmoknąć mogę iść do naszego pięknego lasu, nie muszę jechać taki kawałek :wink:

Ja będę i Paulina i Tomek więc razek osób = 3

Mam nadzieje ze nie bedzie padało

Posted

nom i bylem chory sie poswiencile :D AA Pani marty znowu nie bylo hahaha :D

sylwia haha dzis to ja cie podokuczalem :P !

i nawet dobra pogoda byla ...:D :wink: :lol:

Posted

Spacerek byl udany...pogoda jak na zamowienie, az mi bylo za cieplo...

Juz czekam na nastepny raz..moze tym razej ktos inny sie pojawi???

Dziekujemy XXL za poswiecenie..jakby co to bedziemy Ci leki do lozka pprzynosic...:cmok:

Posted

Nio z pogodą to trafilismy w dziesiątke, było extra szczególnie podobał mi się ten szczeniak doga - extrowy , jedyne co nie podobało mi się to zderzenie z moim psem :lol: :lol:

Kurka szkoda nie miałam aparatu , ale następnym razem się poprawie.

Posted

Pogoda byla rewelacyjna, faktycznie nam sie udalo, tymbardziej, ze w iedziele bylo juz brzydko...pogoda w sobote jak na zamowienie..., szkoda tylko ze nadal urzedujemy we trojke, no ale coz...i tak zawsze jest wspaniale!

Co do doga..to cud miod i orzeszki... :lol:

Posted

No tak, fajnie. Ja jestem znowu chora, przewiało mnie na statku (zlecenie) i mam gardło jak stafik głowę. Ktoś chce sie zarazic?służę :evilbat:

Ja nie mam tak jak wy luz czasu i wolny stan, jest mi znacznie trudniej znaleźć czas i rozganizować przyjazd do parku. Proszę o wyrozumiałość. Proszę, proszę proszę.

Posted

Ja rozumiem..dla mnie mozemy sie umowic w jakim innym miejscu blizej np. Ciebie...tylko podaj namiary..my sie chetnie dostosujemy..(mam racje Sylwia i XXL?)

Posted
Ja rozumiem..dla mnie mozemy sie umowic w jakim innym miejscu blizej np. Ciebie...tylko podaj namiary..my sie chetnie dostosujemy..(mam racje Sylwia i XXL?)

Spoko ja tam moge gdzie indziej się umówić,

Marta nie ma sprawy - my też tak nie mamy luzu , więc dlatego wczesniej się ustawiamy :)

Posted

jasne dziewczyny ja sie dostosowac moge hahah marta ominela cie walka psow hahah :d ja moge nawet sie gdzies przejechac :D

ok czekam az cos ustalicie ja sie pod tym tylko podpisze :D :wink:

Posted

Taaak? Mogę zaproponować???? Macie samochody? Albo od razu autobus, żeby was dużo napakować :lol:

Nie chcę się przechwalać ale mam za blokeimtaki fajny las, gdzie psy moga sie wybiegać do woli i jest bezpiecznie i można tak długo spacerować aż nogi w dooopę wejdą. Tylko nie ma pogody, kawałek do mnie i ciężko zebrać choć trzy osoby. Chyba prościej mi jednej przyjechać do szczecina niż wam do mnie. Niestety.

Posted

hahah spoko marta to my czekamy ... na ciebie i ta twoja staffinke :D :wink: pogoda co prawda ostanio sie popsula ale i tak z coru nie jestesmy :D :wink:

Posted

Biorac pod uwage, ze Syliwa i Marta maja dostep do netu tylko w pracy to raczej ta neidziela odpada, bo nie ma sie z nimi jak skontaktowac..chyba ze do obydwu dzwonisz osobiscie... :lol: :wink:

Posted
Biorac pod uwage, ze Syliwa i Marta maja dostep do netu tylko w pracy to raczej ta neidziela odpada, bo nie ma sie z nimi jak skontaktowac..chyba ze do obydwu dzwonisz osobiscie... :lol: :wink:

hhaha pomysle nad tym ale ok jak podaj nr telefonow to drydne bo mni sie popostach szukac niechce haahaha leniwy jestem :d :wink:

Posted
Ja byłam akurat w niedziele w Parku :) - i było też troche psiaków, no ale pogoda była niesamowita :) Pozdrawiam i buziaki

sylwia ja jestem w parku co dzien kolo 18 do 20 :d

aa czemu teras tak trudno cie znalpac na gg ? :-?

Posted
Ja byłam akurat w niedziele w Parku :) - i było też troche psiaków, no ale pogoda była niesamowita :) Pozdrawiam i buziaki

Tomeczku ja teraz mam te jazdy do prawo-jazdy więc czasami kończe wczesniej prackę albo mam rano jazdy.

Najlepiej to mnie łapać na gg od 10:00 do 13:00

Posted

Tomeczku ja teraz mam te jazdy do prawo-jazdy więc czasami kończe wczesniej prackę albo mam rano jazdy.

Najlepiej to mnie łapać na gg od 10:00 do 13:00

to jakos sie ustawimy ;d

aa tak wogule to chyba mielismy sie kiedys wybrac na jakies piwko (soczek) w moim przypadku :d :lol: :wink:

Posted
Ej....a ja nic o piwku nie wiem! :evil: Co to za konspiracja???

Ja Wam kurna dam...Za kare na Worona Cup stawiacie mi po piwie! :lol: :wink:

ee lazy na czym ? aa o piwko mowilismy juz kiedy nie pamiesz co grila tez mielismy zorganizowac .... ?

teras przypominasz sobie ?

wornona cup co to ten wyscig zaprzengow?

Posted
Ej....a ja nic o piwku nie wiem! :evil: Co to za konspiracja???

Ja Wam kurna dam...Za kare na Worona Cup stawiacie mi po piwie! :lol: :wink:

ee lazy na czym ? aa o piwko mowilismy juz kiedy nie pamiesz co grila tez mielismy zorganizowac .... ?

teras przypominasz sobie ?

wornona cup co to ten wyscig zaprzengow?

Dokładnie to wyścig zaprzęgowy.

No co ty Paulinka my konspiraci 8) . Oczywiście na piwko trzeba się ustawić i to koniecznie :). A piwko Paulinka masz jak w banku :):):):)

Posted

O grilu pamietam i strasznie zaluje, ze nic z niego nie wyjdzie...na szczescie do Worony juz niedaleko to sie razem napijemy...

Sylwia trzymam za slowo... :lol: :wink:

Posted
O grilu pamietam i strasznie zaluje, ze nic z niego nie wyjdzie...na szczescie do Worony juz niedaleko to sie razem napijemy...

Sylwia trzymam za slowo... :lol: :wink:

jestes przeciw a nawet za :d hahaha nom do worony coras blirzei ;)

lazy jak moglas pomyslec ze my cos knuiemy bez ciebie hahah ;p a wstydz sie ! :lol: :D