XXL Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 tak jak sylwia napisala nie posdam koma ... :( z chencia ustawie sie jakos na koleina spotkanko i ja napewno bende z agrafka :D :wink: Quote
sylwiaskalska Posted September 17, 2004 Author Posted September 17, 2004 Hejka w takim razie ja czekam w niedziele o godzinie 14:00 na polanie za Orłami :) Quote
Marta Chmielewska Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 :oops: gupio mi... :oops: nie wiem co mi się ubzdurało, że skoro ja mam komórę to wszyscy mają, ale wstyd... :oops: sorki 14 to trochę późno, szybko sie robi ciemno, a macie zamiar spacerować godzinkę tylko? Eeee, przesadzam, dobra, może być 14, ja i tak muszę wyjechać wcześniej, zeby dotrzeć pod orły. Jakoś sobie poradzę, w razie czego dryndrnę do Sylwi (zapisałam numer) Co do szczeniaczków moja sunia je uwielbia, a najbardziej wskakiwać im na plecy w ramach rozrywki własnej :oops: ale to jest nieszkodliwe, identycznie robiła Kofi Olci jak moja była mała i przeżyła :lol: Ps. gdzie pies ma plecy? :-? 8) Quote
sylwiaskalska Posted September 17, 2004 Author Posted September 17, 2004 oKi Marta jakby co drydnij do mnie :) ale błagam po 11:00 bo w sobote ide na Wesele - wiadomo chce sobie pospać he he Quote
XXL Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 ok dziewczyny ja tez bende moge sie tycke spuznic ale to juz mam w normie :D ;) Quote
XXL Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 super fajnie bylo ze nikogo nie bylo ! pozabijam was ! :evil: :-? Quote
sylwiaskalska Posted September 20, 2004 Author Posted September 20, 2004 Ja niestety za bardzo zabalowałam na weselichu . Wastałam dopiero po 18:00 :oops: Quote
Marta Chmielewska Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Bardzo, bardzo przepraszam, ale rozchorowałam się razem z dzieciatkiem i niestety nie mogłam przyjechać. Nawet w pracy nie bylam żeby napisać, że nie przyjadę, a tylko tu mam neta. :oops: Wynagrodzę to jakoś, XXL. Sory, sory, sory!!!! Quote
LAZY Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 O jak dobrze, ze mnei tym razem nie bylo w Szczecinie...i nie musze swiecic oczami przed XXL..Buzka dla Ciebie chlopie za fatyge..:buzi: Ja nadal chetna na spotkanko..widze ze oprocz Marty jeszcze jakas jedna zablakana owieczka sie pojawila...ZAPRASZAMY!!! Czekam na propozycje sotkania...ja zawsze chetna i gotowa... Quote
XXL Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 buhaah spac do 18 tego to nawet ja nie potrafie ... hahah :lol: ehm dziewczyny ale i tak was pozabijam ... ! sylwia a tak wogule dzwonilem do ciebie z 3 razy i tak wlasnie sie zastanawialem czy zaspalas czy cos ci sie stalo ... itd :wink: Quote
sylwiaskalska Posted September 20, 2004 Author Posted September 20, 2004 buhaah spac do 18 tego to nawet ja nie potrafie ... hahah :lol:ehm dziewczyny ale i tak was pozabijam ... ! sylwia a tak wogule dzwonilem do ciebie z 3 razy i tak wlasnie sie zastanawialem czy zaspalas czy cos ci sie stalo ... itd :wink: Wiem ze dzwoniłeś ale ja wyłaczyłam dzwięk w komórce dlatego nic nie słyszałam , ale dziękuje za troske :buzi: No obudziałm się o 18:00 bo poszłam spać jakoś rano 06:00 rano. :oops: Ale się poprawie obiecuje :kciuki: Quote
XXL Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 nom ok wybaczam a tak wogule to w tamta niedzile byl tam jakis festym psilkow i promocia nowego zarcia z agatunku friskis czy jak to sie tam pisze buhahah mini tor to agality ja wymietkalem ... :wink: i od c.....j bulowatych bylo az ocza nie wierzylem ... ale tylko jeden staffik ! agrafka the best :D Quote
LAZY Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 nom ok wybaczam a tak wogule to w tamta niedzile byl tam jakis festym psilkow i promocia nowego zarcia z agatunku friskis czy jak to sie tam pisze buhahah mini tor to agality ja wymietkalem ... :wink: i od c.....j bulowatych bylo az ocza nie wierzylem ... ale tylko jeden staffik ! agrafka the best :D Buuu...taki fajowy festyn a mnie nie bylo... :cry: a tak bym sobie popatrzala na psiaki i poszalala z Lazy na takim torze agility...ehhh... Quote
XXL Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 nom ok wybaczam a tak wogule to w tamta niedzile byl tam jakis festym psilkow i promocia nowego zarcia z agatunku friskis czy jak to sie tam pisze buhahah mini tor to agality ja wymietkalem ... :wink: i od c.....j bulowatych bylo az ocza nie wierzylem ... ale tylko jeden staffik ! agrafka the best :D Buuu...taki fajowy festyn a mnie nie bylo... :cry: a tak bym sobie popatrzala na psiaki i poszalala z Lazy na takim torze agility...ehhh... e tam przesadzasz ten tor skladal sie z 3 zeczy hahaha pomylka ale i tak agrafka spurobowala swoich sil slalam bez problemowo co prawda w ostani pacholek udezyla lbem (chcial sprawdzic czy twardy) tunel buhaha normla przebiegla sie i plotek do skoku wysilila sie i sie udalo hahah ludzibie biegami za psami zeby to pokonaly a ja tylko chodzilem ... zawodowy pies i pan :d :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 No widzisz XXL, zemściła się na nas nieobecność, zostałysmy ukarane samym faktem, ze ominęła nas taka możliwość popisania się na torze... :wink: :lol: Skakałybyśmy lepiej niż nasz psiaki :lol: A ciekawa jestem jak nas bedziesz zabijał :angel: :lol: Quote
XXL Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 A ciekawa jestem jak nas bedziesz zabijał :angel: :lol: oj cos wymysle pomyslowy jestem :D ... :wink: :evilbat: Quote
Marta Chmielewska Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Przyjadę z mężem to mnie obroni... :evilbat: Quote
XXL Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Przyjadę z mężem to mnie obroni... :evilbat: hahhaah kto tam wie moze nawet pomoze hahah :D :wink: :lol: 8) Quote
LAZY Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Przyjadę z mężem to mnie obroni... :evilbat: hahhaah kto tam wie moze nawet pomoze hahah :D :wink: :lol: 8) Buahaha..szczegolnie jak zupa byla za slona... A tak na powaznie moze ten weeknd? Sobotni poranek, popoludnie a moze tradycyjnie niedzielny wypad? Quote
XXL Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 oj nie wiem jak bende sie czul tak jak teras czyli gronczka smarkanie itd ... to mnie nie bendzie :( ale jesli dacie termin w niedzile to jest mala szansa ze sie pojawie ... :-? Quote
sylwiaskalska Posted September 23, 2004 Author Posted September 23, 2004 A więc sprawdziłąm pogode na wekend więt tak w sobote jest a w niedziele jest więc wreszcie nigdzie się nie wybieram ,żadne śluby czy imprezy - tak czy siak bedę w parku chyba w sobote tak koło 12:00 . Ktoś chętny . A to moze nie umawiajmy się na 100% bo znów coś nie wypali i Tomek nas już wtedy pozabija Quote
XXL Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 jest mala szansa ze bende ... zobaczymy jak narazie mowie ze mnie nie bendzie ale moze was mile zaskocze haha :D :lol: 8) :wink: Quote
LAZY Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Sylwiu mozemy sie umowic jak chcesz...mi pasuje i sobota i niedziela..ale moze i w sobote o tej 12...Jestem chetna... :lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 24, 2004 Author Posted September 24, 2004 Ok to jutro się spotykamy o godzinie 12:00 :) Ciepło się ubiore , żeby nie zmarznąć :). Quote
LAZY Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 No to jestesmy umowione...Jakby cos wypadlo ktorejs z nas to telefonik... :wink: A cieple ubranko obowiązkowe...:buzi: Quote
Recommended Posts