Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Można się dowiedzieć kiedy next spotkanko :wink:

Witam...wlasnei z Sylwia sie umawiamy na niedziele...myslalysy o wczesnym przedpoludniu...ale prosze o propozycje to sie jakos dogadamy...mnie pasuje niedziela godz. miedzy 11-12?

Proponowalabym sptkanko na polance za Orlami, a potem ewentulanie jakby nie szla zabawa spacerek... :P

Posted
hm powinem byc ale czy 11-12 to nie zawczesnie ?

:oops: Ja zazwyczaj popoludnia mm zajete przez TZ, ale jesli wiekszosci bedzie pasowala pozniejsza godzina to ja sie dostosuje.to w zasadzie byla tylko taka moja propozycja :)

Posted
hm powinem byc ale czy 11-12 to nie zawczesnie ?

:oops: Ja zazwyczaj popoludnia mm zajete przez TZ, ale jesli wiekszosci bedzie pasowala pozniejsza godzina to ja sie dostosuje.to w zasadzie byla tylko taka moja propozycja :)

;) hm mi ta godzina nie przeszkadza ja i tak pewnie cos pokrence i sie spuznie :D :wink:

zobaczymy co na to inni ...

Posted
To może umówmy się na 12:00 w parku Kasprowicza na polanie ?

Jesli o mnie chodzi to ta godzina jak najbardziej mi odpowiada...

A co na to reszta?

Posted

Wlasnie wrocilam z kolejnego spotkania szczecinskich piechow... :lol: Tradcyjnie bylo bardzo milutko, tylko znowu nas malo... :roll: My nie gryziemy i nasze psy tez ne wiec zapraszamy... :P

A teraz tradycyjnie fotaski ze spotkania...

Sylwia i Tomek...chyba sie juz wybegali... :lol:

P1010143.jpg

Tu nasz slodki Teki...

P1010144.jpg

A tutaj skarbek Agrafcia...niezmordowana jest z ta pilka... :wink:

P1010145.jpg

No i Lazy jak to lazy...

P1010147.jpg

Nasza Sylwia z Tekilka...(nawiasem mowiac dzis Sylwia byla w lekkiej niedyspozcji... :lol: )

P1010148.jpg

A to XXL ze swoja stafficzka...

P1010149.jpg

Posted

Ja sie dolacze dopiero za dwa tygodnie. O ile mojej pechowej suczyni nie dopadnie jakas cholera :roll: mam nadzieje ze wasze psiska sa lagodne jak baranki, co by nie doszlo do starcia (np. dwoch staficzek). bo moje psisko jest slodkie, kochane i bardzo towarzyskie.

Posted

Spokojnie Marta...

Zreszta zobacz... to kolejne fotki z wypadu w niedziele...

Dwie mordercze bestie odpoczywaja po polowaniu... :lol:

P1010150.jpg

P1010152.jpg

Tutaj Agrafcia...bosze jaka ona grozna... :o :wink:

P1010153.jpg

P1010154.jpg

Sylwia probuje rozdzielic walczace psy... :D

P1010151.jpg

A tu Tekila...niezywy po ataku Agrafy... :evilbat:

P1010155.jpg

Zapraszamy smialo...ustawiamy sie na walki psow w azdej wolnej chwili... :lol:

Posted

marta spokonie tak jak widzisz nasze walki psow sa bardzo krawe tylko lazy zawsze odaje walkowera ....

a na powarznie to nie masz sie czego bac agrafka kiedy zobaczy pilke to nie widzi niczego poza nija zadko kiedy bawi sie z psiakami pilka to jej swiat i do tego jest tak agresywna ze wol schowac sie zamna hahah :D nie bendzie problemow :D :wink:

Posted

No to się cieszę, bo we Wrocku bywało różnie, niektóre suczyska chciały zdominować moją kruszynkę :wink: a ona tego nie lubi. Znosi do czasu. No i niektóre psiaki potrafią pogryźć się o piłkę, więc na psie spacerki nie zabieram zabawek. I moja bida ciągle wciry dostaje, ile mnie to nerwów kosztuje... :wink:

Faktycznie, macie krwiożercze bestie, widać że im tylko bitwa w głowie. Cudem wyszliście ze spotkania cało, to :wink: :lol: :lol: widać...

Posted

Martusia nie ma co się bać o zabaweczki , u nas każdy ma swoją piłeczkę więc nie ma spięć, ba nawet są dodatkowe piłki , patyczki - więc od wyboru do koloru. Takie dobre jesteśmy ciotki oraz jeden wujek :lol:

Posted
Martusia nie ma co się bać o zabaweczki , u nas każdy ma swoją piłeczkę więc nie ma spięć, ba nawet są dodatkowe piłki , patyczki - więc od wyboru do koloru. Takie dobre jesteśmy ciotki oraz jeden wujek :lol:

marta spoko u nas nie ma zadnych spienc ... a co do zabawek to agrafka zawsze zabiera pilke lazy hahah a zato lezy zabawia sie pilami teniskowymi tekila biega za suczami (amancik) albo spaie ...

a jesli dalej nie jestes pewna to zapraszam na spotkanie bez psiaka wpadni do nas :D bendziesz bawic sie z agrafka bo ja ciogle kogos w to wrabiam hahah :d

:wink:

Posted

Najbardziej rozbawilo mnie stwierdzenie Tomka opisujace Tekile..ANAT I SAPIE...:pp Faktycznie dyszy jak parowoz ale jest przy tym takiiiii...slodziutki...Moja sunia potrafi walczyc o pilke, ale tylko wtedy jak ktos ja zaczepi a tak to jedynie warknie dlaodstraszenia...jeszcze nikogo prrzez 5 lat nie ugryzla, wiec nie sadze zeby Twoja sunia byla pierwsza...

Juz sie nie moge doczekac spotkania...im nas wiecej tym weselej...Suupeeeerrr.... :P

Pozdrowionka i buziaki :buzi: dla wszystkich Szcecinian...

Posted
Najbardziej rozbawilo mnie stwierdzenie Tomka opisujace Tekile..ANAT I SAPIE...:pp

Juz sie nie moge doczekac spotkania...im nas wiecej tym weselej...Suupeeeerrr.... :P

Pozdrowionka i buziaki :buzi: dla wszystkich Szcecinian...

tekila jak sapie jest slodki i przed wszystkim jak wywali jezor to jest zamocny przezabawny ! :D

poza tym prubowal mnie opsikac hahaha (zaznacza swoja wlasnosc:P)

nom w czwurke zawsze raznei im nas wiencei tym lepej

a ja tam wole pozdrowic tylko dm z szczecina :D :wink:

Posted

moij drodzy panie i panowie a moze koleine spotkanie ? na niedzile ? tak na 12-13 tam gdzie zawsze czyli na polonie przy 3 orlach ...? :wink: :P