mrowka Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 To cio wyzej ;) Super zdjecia!! Zazdroszcze spacerku :oops: :wink: Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2004 Author Posted August 24, 2004 Ale ty Lazy szybciarka :) Ja oczywiście zapomniałam aparatu :oops: i zdjatka wstawie jutro :) Quote
Marta Chmielewska Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 O, spotykacie sie na spacerkach? A ja juz jestem w Szczecinie i moge przyjsc na jakies spotkanko w weekend z Penka :lol: :lol: Widze tez jakiegos stafika, fajosko :lol: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2004 Author Posted August 24, 2004 No pewnie Marta , my najczesciej ustalamy to przez gg :) Quote
LAZY Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 O, spotykacie sie na spacerkach? A ja juz jestem w Szczecinie i moge przyjsc na jakies spotkanko w weekend z Penka :lol: :lol: Widze tez jakiegos stafika, fajosko :lol: :lol: Hejka Marta...duzo o Tobie slyszalam..i mrowa juz mnei meczy od dawna, zeby Ciebei na spacer zwerbowala... :lol: Napisz jak ci pasuje to sie ustawimy na weekend, mysle ze Sylwia i XXL ze stafficzka chtenie przyjda... Quote
LAZY Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 No to dalsza czesc sprawozdania z naszego spotkanka w Parku Kasprowicza... No odaj mi ta pilke, oddaj!!! Rzucaj kija zrobimy wyscigi kto pierwszy... No i ja bylam pierwsza... :P Ja mam tutaj takiego duzego kijka...Sylwia no chodz tu i rzuc go... Znowu bawimy sie pileczka...Sylwia taka kochana byla i sie z nami silowala... No i co szczecinianie, nie fajnie bylo? Umawiamy sie na weekend i bez gadki! :lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2004 Author Posted August 24, 2004 Fotki extra Paulinko , ja dodam jeszcze pare jutro :) Twoje fotki pozwoliłam sobie wstawić tez u mnie na forum bokseromaniaków :) Oczywiście ze trzeba się ustawić na weekend :) Quote
mrowka Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 O, spotykacie sie na spacerkach? A ja juz jestem w Szczecinie i moge przyjsc na jakies spotkanko w weekend z Penka :lol: :lol: Widze tez jakiegos stafika, fajosko :lol: :lol: Hejka Marta...duzo o Tobie slyszalam..i mrowa juz mnei meczy od dawna, zeby Ciebei na spacer zwerbowala... :lol: Napisz jak ci pasuje to sie ustawimy na weekend, mysle ze Sylwia i XXL ze stafficzka chtenie przyjda... Co ja?? Znowu bedzie na mnie.. :x :evil: :lol: :lol: Marta ze tez musialas sie do Szczecina wyprowadzic a nie do Tychow :roll: :lol: Quote
LAZY Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Mrowa...przeta to same mile rzeczy o Marcie mowilas...no i ze bysmy do siebie pasowaly...Takie zboczki ZOLZY... :lol: :wink: :evilbat: Ja proponuje sobote do poludnia...tak wstepnie...jakby nie bylo za goraco to do Parku a jak zdecydowanie cieplej to moze Glebokie...no i czekam na inne propozycje... :P Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2004 Author Posted August 24, 2004 Kurka ja jade przed południem do hurtowni po jedzonko dla psa , więc tak do 14:00 ja odpadam :(ale niedziela cała wolna :) Quote
LAZY Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Kurka ja jade przed południem do hurtowni po jedzonko dla psa , więc tak do 14:00 ja odpadam :(ale niedziela cała wolna :) No zawsze moze byc po 14, albo niedziela...niech sie wypowie reszta cobysmy ustalili wspolny dzien... Quote
XXL Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 ja raczej sie zjawie pewnie znowu spuziony hahaha :D ;] mam do tego talent :d sylwia dawaj fotki nie marudz :D lazy hahah dobre komentarze :) Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2004 Author Posted August 25, 2004 Nio dobra robaczki a węc teraz moja relacja :) Oto Tomek ze swoja Agafką :) Tekila jak zwykle pilnował swój patyczek No ale wreszcie się podniósł i rozglądał się po okolicy No tak nikt nie chce się bawić to pokarze wam język a oto nasza ulubienica oczywiście miała adoratora, ach ci blondyni Szybko z Agrafki nie rezygnował Lazy nasza kochana lekko się zawstydziła gdy widziała te amory To ja sie pobawie piłeczką zdecydowała Albo polinuje mrówki w trawie hi hi Tekila jak nie z patykiem to z piłką No ale kobietki trzeba też popilnować ;) Uwaga Agrafka leci No Tekila puść patyczek No co za uparciuch ( w końcu oddał, ale co się naprosiłam ) No a ci jak zwykle dyskutują Oczywiście nasze pańce tylko robiły zdjęcia No nic to sobie odpoczne, lekko się zmęczyłem A Lazy czeka na piłeczkę albo na patyczek jak widac adorator a Agrafki nie rezygnował a ona nie rezygnowała z piłeczki, zaraz może jemu tez chodzi o piłkę :) Quote
Agusia i Busiu Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Fajne fotki , no i spacerek jak widac super. Quote
LAZY Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Fajne fotki , no i spacerek jak widac super. Zapraszamy na spotkanko!!! Pasuje Ci w weekend? :P Quote
Marta Chmielewska Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Kurka, zadeklarowalam sie a przeciez moja sunia ma teraz dni trudne... tzn jeszcze przez dwa tygodnie. Dopiero potem moge z nia przyjechac, inaczej przyprowadze ze soba jakies 10 000 szczecinskich psow spragnionych milosci... :o 8) obiecuje, ze bede trzymala rece przy sobie... :angel: :angel: :angel: Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2004 Author Posted August 25, 2004 Marta nie ma sprawy poczekamy na was :) Mój to by dostał palpitacji serca jak by poczuł twoja sunie :) Ostatnio chłopak tak się napalił na jedna astke że dyszał jak lokomotywa :lol: Quote
LAZY Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Nie ma sprawy Marta...poczekamy az suni minei cieczka, coby sie Tekila nie zakochal... :lol: A co do raczek..to...spoko...ja tysh taka jezdem... :evilbat: Quote
LAZY Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Marta nie ma sprawy poczekamy na was :) Mój to by dostał palpitacji serca jak by poczuł twoja sunie :) Ostatnio chłopak tak się napalił na jedna astke że dyszał jak lokomotywa :lol: Haha...Tekila to byla lokomotywa jak sie patrzy wrecz taki parowoz... :wink: Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2004 Author Posted August 25, 2004 Marta nie ma sprawy poczekamy na was :) Mój to by dostał palpitacji serca jak by poczuł twoja sunie :) Ostatnio chłopak tak się napalił na jedna astke że dyszał jak lokomotywa :lol: Haha...Tekila to byla lokomotywa jak sie patrzy wrecz taki parowoz... :wink: No biedaczysko prawie dostał zawału serca ale amory ciagle uskuteczniał :evilbat: ufffff dobrze że sunia nie miała cieczki :wink: Quote
mrowka Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Ciag dalszy zdjeci tak samo zachwycajacy jak poczatek.. Tylko jedno mi sie nie spodobalo :-? Cio Laz robila biednym mrowkom :roll: :x ( :lol: :lol: :lol: ) Quote
LAZY Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Ciag dalszy zdjeci tak samo zachwycajacy jak poczatek.. Tylko jedno mi sie nie spodobalo :-? Cio Laz robila biednym mrowkom :roll: :x ( :lol: :lol: :lol: ) NIC!!! Tak sie tylko przygladala...<chyba> :lol: :wink: Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2004 Author Posted August 25, 2004 Ciag dalszy zdjeci tak samo zachwycajacy jak poczatek.. Tylko jedno mi sie nie spodobalo :-? Cio Laz robila biednym mrowkom :roll: :x ( :lol: :lol: :lol: ) NIC!!! Tak sie tylko przygladala...<chyba> :lol: :wink: Nie ona je liczyła :) dlatego taka skupiona była 8) Quote
anetta Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Bardzo fajniutkie sa te wasze zdjecia 8) Tekila przebil wszystkich tym jezykiem :lol: Musze powiedziec ze do twarzu mu w tej zielonej trawce 8) Quote
Recommended Posts