outkast Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 jutro, tj w niedziele - godz.12 - wejscie glowna na głębokim:) Quote
sylwiaskalska Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Dzisiaj było meeeeega dużo psów na wybiegu od małych po dużych :) Dopiero dowlokłam się do domu , psy padły i spią :) Zobaczymy jak będzie jutro nad wodą :) Quote
elapieczus1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Wczoraj też było extra spotkanie:)na szczęście te zdjęcia są i zgrałam je już chociaż i te są takie ,,z problemami,,chyba czas kupić nowy aparatmoże dziś będę miała neta to postaram się powstawiać:) Quote
elapieczus1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 W niedzielę poszliśmy nad jezioro Głębokie gdzie pieski mogą się wykąpać:smile:Spajder jak zobaczył wodę to tak ciągnął że mało nóg nie połamałam a co przy tym było śmiechudziewczyny mogą opowiedzieć ja nie zamierzam no więc wpadłem jak szalony zabierając piłkę Tekiemu potem się dopiero rozglądałem szaleństwom nie było końca Quote
elapieczus1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 w końcu popłynąłem mój kolega LALEK Gryfonik Bababańczyk myślały że nie dopłynę a jednak __________________ Quote
elapieczus1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 czas na zapowiadane zdjęcia w wodzie czuję się jak ryba Sylwia z rąk zrobiła wyrzutnię rywalizacja była ostra czasem udawało im się wygrać ale najczęściej byłem pierwszy płynie sobie Tekila,,,ojciec,,i ,,brat,,Lalka Quote
elapieczus1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 nasze słodkie złote maleństwo nasze wspólne szaleństwa tak żadko ostatnio się widzieliśmy mój kochany pysiol czas na jedyną dziewczynkę, dzielnie dorównywała kroku Spajderowi Quote
elapieczus1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Frida nie ma jeszcze roku:)-na zdjęciu z Lalkiem Spajderkowe uszy bez patyka ani rusz teraz udało się Tekili Quote
elapieczus1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 znów ufociłam słodki nochal i uchole Spajdera Quote
elapieczus1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 zapraszam do oglądania kolejnej porcji zdjęć Sylwia rzucałaj my łowiliśmy jak na zawodach kto lepszy i szybszy Quote
elapieczus1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 oj zdublowałam zdjęcie:-( zabawa z Fridą Quote
elapieczus1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 czasem relax=przymusowa kąpiel z Fridą nie było problemu,Lalka trzebabyło zapraszać:smile: znowu mnie wrzuciła:-( Tekila spokojny jak zawsze cdn Quote
elapieczus1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 dwaj bracia i ciotka czegoś szukają smacznego Quote
elapieczus1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 pisałam że tekila ma w sobie tyle spokoju co przysłowiowy żółw?jego nic nie rusza jak się czymś zajmie to tak jakby psa nie było:smile: mam nadzieję że nikt się nie obrazi że wklejam foty naszych przyjaciół Quote
elapieczus1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 i znów Sylwia zajęła się zabawianiem psów cdn może jutro może dziś zobaczę czy dam radę pozdrawiam Quote
outkast Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 kurde - a ja nie moge wstawic swoich fotek, nie chca sie zapisac na serwerze - ja zwariuje :!: Quote
elapieczus1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 prześlij mi na pocztę jutro powstawiam elapieczus1@gazeta.pl Quote
elapieczus1 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 outkast napisał(a):kurde - a ja nie moge wstawic swoich fotek, nie chca sie zapisac na serwerze - ja zwariuje :!: przysłałaś mi na pocztę zdjęcia ale nie mogę ich otworzyć:( Quote
elapieczus1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 sobotni spacer jesienny zaliczony:smile:Spajder szalał jakbyśmy z nim na spacery nie wychodzili cieszył się z towarzystwa Lalka i Tekili ,kilkakrotnie wykąpał się w jeziorze z czego pani nie była zadowolona a mordka Spajdusia i owszem szczęśliwa że taki numer pani odwalił:smile: Quote
Inez Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Moji drodzy, zbieramy pienądze na transport dla naszej szczecińskiej Meli która spędziła więszkość swojego życia w schronisku, to moze być jedyna szansa żeby ją z tamtąd wyrwać! Prosimy o pomoc. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86131 Przepraszam za offa :oops: Quote
Recommended Posts