Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam awarie neta w domu, w pracy brak czasu na zaglądanie do Was. Pleaseee piszczie mi smski o spotkaniach. Chyba, ze boicie sie mojego psa z piekla rodem:diabloti: :razz:

Posted

Oki my na pewno w sobotę się wybieramy na cały dzionek i cosik mi się wydaje że na ognisko :cool3: :cool3: :cool3: na Goplanę bo ma być baaardzo cieplutko :) Ja ci napisze co i jak :)
Bo wieczorkiem jedziemy do Opola z Elą i Łukaszem :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Oki my na pewno w sobotę się wybieramy na cały dzionek i cosik mi się wydaje że na ognisko :cool3: :cool3: :cool3: na Goplanę bo ma być baaardzo cieplutko :) Ja ci napisze co i jak :)
Bo wieczorkiem jedziemy do Opola z Elą i Łukaszem :multi: :multi: :multi: :multi:

Do Opola? O w morde! A co będziecie tam kobitki robić, co?W sobotę na pewno się stawimy!

Posted

[quote name='LAZY']Do Opola? O w morde! A co będziecie tam kobitki robić, co?W sobotę na pewno się stawimy!

Paulinko jadę do Opola na wystawę międzynarodową bo zaczynam sezon wystawowy :)

To będzie debiut w klasie otwartej . Mam bardzo mocnego przeciwnika dlatego ćwicze z Lalkiem. I Ela powiedziała że chce pojechać ze mną :) Więc wsiadamy w nocny pociąg i wiooo do Opola :)

Jak na wystawę jest dużo brabantczyków :)

A więc :)
Wykaz wystawców http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/CACIB_wykaz.pdf

Plan sędziowania na niedziele :)
http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/CACIB_plan_niedziela.pdf

Stawki
Stawka gryfoników:
Gryfonik brukselski, suka, pośrednia - Enia Duma Bojarów
Gryfonik Brukselski, pies, pośrednia, - ADIS Ondrvel
Gryfonik brukselski, suka, otwarta - Leo Belgicus Viva Victoria
Gryfonik brukselski, pies, młodzież- TALISMAN Carsairey Casch
Gryfonik brukselski, pies, otwarta - CAPUCINO Braine Le Comte

Brabantczyk
Klasa Otwarta - Psy

Brown Sugar Kogel Mogel
FOKUS Mutazi
RICKSHAW BLACK RAIN AT ROXMAVEL

Klasa posrednia - Psy

ENRICO Duma Bojarów
TATOSHA IT'S SVERANA

Klasa otwarta - suka
Marsela ot Nevskogo Hobbita

Klasa Champion , pies - July Breeze Shevilian

Posted

Paulinko teraz to już do jesieni spotykać się będziemy co soboty i niedziele na Goplanie lub na Głębokim u mnie kiełbaska już sie mrozi i leciutkie piweczko również(mam nadzieję oczywiście:))zapraszamy

Posted

Baaaa u mnie piwko teraz juz obowiązkowo . Ela będzie lepiej nam się spało w pociągu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

JA moge być w sobote na Goplanie już o 10:00 :) lub o 11:00

No chyba że Elu twój syn zaklepie nam miejsce :cool3:

Posted

no kurcze dzieci jutro jadą na 2 tyg do Niemiec a ja mam problem bo fryzjerka może mnie uczesać w sobotę o 13:30 więc muszę coś wymyśleć może uda mi się na piątek ją umówić ,nie martw się jeszcze do soboty jest czas:)

Posted

ja chcialam tylko dodac iz nas niestety juz na weekensy nie bedzie:( zapraszam jednak do pobierowa na majowke lub weekendowe wypady:) pomoge w znalezieniu taniego noclegu itd itp:)

ps. POWODZENIA NA WYSTAWCE!!! lalek i sylwia dadza rade!!! wkoncu reprezentacja :) a wiadomo - ela "przypilnuje" (hehe) sprawy!

Posted

:multi: :multi: :multi: witajcie w końcu mam neta:multi: :multi: :multi: no będę czuwać jak na harcerza przystało:)no to kto może zapraszamy jutro na Goplanę przy drzewie pierwsze ognisko:)

Posted

elapieczus1 napisał(a):
:multi: :multi: :multi: witajcie w końcu mam neta:multi: :multi: :multi: no będę czuwać jak na harcerza przystało:)no to kto może zapraszamy jutro na Goplanę przy drzewie pierwsze ognisko:)

Ja będę mogę być już o 10:00 zaklepie miejsce :)

Posted

Przepraszam za offa ale to pilne.
Szukamy zaufanej soby która moglaby wziąc pod opiekę od poniedziałku małą suczke westa, jej własciciel musi wyjechac i nie ma gdzie jej zostawić.
Zainteresowanych prosze o kontakt na PW.