szajo Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 eee ale sie tematu naszukalam.. jaks zmiana czy on tu zawsze byl? :) nevermind... chcialam sobie foty poogladac a tu nic nie ma :) moze jutro ;) Quote
XXL Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 szajo napisał(a):eee ale sie tematu naszukalam.. jaks zmiana czy on tu zawsze byl? :) nevermind... chcialam sobie foty poogladac a tu nic nie ma :) moze jutro ;) fotki sa juz od 1 strony :) Quote
Szczurosława Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 mam pytanko, jak sobie radzicie ze strażą miejską? podbno w Szczecinie nawet yorki muszą od marca chodzić w kagańcach:cool1: Quote
sylwiaskalska Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 W Szczecinie jst prawo że każdy pies nie zależnie od rasy ma być na smyczy i w kagańcu. No ale nie właściciele nie popadają w paranoje i małe pieski jak na razie chodzą bez kagańca. No i nie oszukujmy się to też zależy od humoru Straży Quote
szajo Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 XXL napisał(a):fotki sa juz od 1 strony :) wiem wiem ;) znam ten temat tylko coś mi sie wydawalo ze dzial spotkania zostal przesuniety w podforum :) no nie wazne :) Moja Lajka wlasnie sobie lata bo wybiegu :D Quote
elapieczus1 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Wielkanoc! Wielkanoc! Wielka radość w sercu, gdy stąpasz po świecie - kwitnącym kobiercu. Na stole pisanki Pięknie malowane Wśród zieleni trawy Cukrowy baranek. Wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, szalonego i wyjątkowo mokrego Śmigusa Dyngusa oraz samych słonecznych i cudownych dni. Quote
XXL Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='elapieczus1'] Wielkanoc! Wielkanoc! Wielka radość w sercu, gdy stąpasz po świecie - kwitnącym kobiercu. Na stole pisanki Pięknie malowane Wśród zieleni trawy Cukrowy baranek. Wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, szalonego i wyjątkowo mokrego Śmigusa Dyngusa oraz samych słonecznych i cudownych dni. thx :) nawzaijem ;) my z sylwia zrobilismy dzis spacer trzeba spac co sie zjadlo :) Quote
sylwiaskalska Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 To zaczynamy z fotkami :) Trzech muszkieterów Mały kijaszek Agrafki :) Zaloty :) Zadowolona ze spacerku Quote
outkast Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 o ladnie sobie poczynaja pieski :) - i znowu na nielegalu - bez smyczy;) a jak to jest w lasku arkonskim i na glebokim - tez musza byc psy na smyczy? moze jak bedzie ladna pogoda to jakis spacerek sroda/czwartek? Quote
XXL Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 outkast napisał(a):o ladnie sobie poczynaja pieski :) - i znowu na nielegalu - bez smyczy;) a jak to jest w lasku arkonskim i na glebokim - tez musza byc psy na smyczy? moze jak bedzie ladna pogoda to jakis spacerek sroda/czwartek? w srodku tygodnia odpadam weekend caly zato mam wolny :) i chyba bedziemy grilowac w sobote :);):razz: Quote
Agga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ja rozumiem zdjęcia piesków. Ale czemu zdjęcia ludzi tylko do pasa. tzn od stóp do pasa???? Quote
XXL Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Agga']Ja rozumiem zdjęcia piesków. Ale czemu zdjęcia ludzi tylko do pasa. tzn od stóp do pasa???? droga mamciu bo sylwia mnie obcinela ciagle hahaha poza tym poco moje fotki:) Quote
Agga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Wiesz jak już mam oglądać zdjęcia na których są pieski i hmmmm część jakiegoś osobnika. To chciałabym zobaczyć twarz tego osobnika.A nie np jego nożki, gatki:eviltong: Tak więc droga Sylwciu bardzo cię proszę. Następnym razem zrób fote z całym XXL Quote
sylwiaskalska Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Następnym razem zrobie portreciki :) A teraz propozycja Kto chętny w nast sobotkę na ognisko mam nadzieje że pogoda dopisze :) Wystarczy wziąść kiełbaski lub inne smakołyki na ognisko . Wstęp wolny z psiakiem lub bez :) no osoby towarzyszące również :) Godzina może tak od 11:00? Miejsce- Hmm Może Goplana? Napoje - hmmm oczywiście bezalkoholowe ;) dla pełnoletnich :) Quote
outkast Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 kurde ja chyba w weekend bede pracowac, ewentualnie moze bede miala wolna niedziele:/ ale w to watpie ;[ Quote
Agga Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Sylwia mnie byś nie musiała pytać czy prosić. Ja zawsze chętna. Kurde ja nie mam z kim na spacer pójść, porobić zdjęć.:-( Quote
sylwiaskalska Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Agga']Sylwia mnie byś nie musiała pytać czy prosić. Ja zawsze chętna. Kurde ja nie mam z kim na spacer pójść, porobić zdjęć.:-( Porobisz zdjęcia jak będe w Opolu cykaj ile chcesz :) Przeprowadzaj się do Szczecina :) Quote
elapieczus1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Następnym razem zrobie portreciki :) A teraz propozycja Kto chętny w nast sobotkę na ognisko mam nadzieje że pogoda dopisze :) Wystarczy wziąść kiełbaski lub inne smakołyki na ognisko . Wstęp wolny z psiakiem lub bez :) no osoby towarzyszące również :) Godzina może tak od 11:00? Miejsce- Hmm Może Goplana? Napoje - hmmm oczywiście bezalkoholowe ;) dla pełnoletnich :) my będziemy ale się cieszę hura Quote
XXL Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Następnym razem zrobie portreciki :) A teraz propozycja Kto chętny w nast sobotkę na ognisko mam nadzieje że pogoda dopisze :) Wystarczy wziąść kiełbaski lub inne smakołyki na ognisko . Wstęp wolny z psiakiem lub bez :) no osoby towarzyszące również :) Godzina może tak od 11:00? Miejsce- Hmm Może Goplana? Napoje - hmmm oczywiście bezalkoholowe ;) dla pełnoletnich :) co do mojich fotek nie jestem za :P nie dam sie zfotografowac;p co do ognicha spoko ale pewnie sie spuznie bo w piatek ide sie wybawic :) Quote
sylwiaskalska Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 XXL napisał(a):co do mojich fotek nie jestem za :P nie dam sie zfotografowac;p co do ognicha spoko ale pewnie sie spuznie bo w piatek ide sie wybawic :) Poczekamu poczekamy na ciebie :) godzinke tam się nie posiedzi tylko dłużej jak będzie cieplutko :) Quote
outkast Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 okazalo sie ze mam wolna niedziele :) odpowiadala by wam niedziela na ognicho? jak tak to sie zjawimy:D Quote
sylwiaskalska Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Mi jest obojętnie czy sobota czy niedzielka i tak w sobotkę idę na spacerek :) Ktoś chętny? Quote
elapieczus1 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ja jak pogadam z TZ to i na sobotę i na niedzielę na spacerek z ognichem się wybiorę bardzo chętnie:multi: Quote
Agga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Faworek lepiej daj się obcykać. na zlocie będziesz obfotografowany. Quote
Recommended Posts