sylwiaskalska Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 i jeszcze Za chwile wgram filmik :) Quote
elapieczus1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 to i ja wstawię foty chociaż przez dzieci które grzebały w ustawieniach nie są najlepsze na szczęście był znawca rzeczy i ustawił aparat i teraz są okey Sylwuniu dziekujemy:) najpierw te ciut gorsze Quote
outkast Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 no i moj buldog dowodny sie przeziebil - mala sierota. kiedy bedzie filmik?:) Quote
LAZY Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ALe fajna nowa buldozkowa koleżanka! Jak tylko się wycieczkujemy to idziemy z Wami! Quote
sylwiaskalska Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 cos nie mogę go ściągnąć z telefona :( ale pokombinuje :) Quote
XXL Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 sylwiaskalska napisał(a):cos nie mogę go ściągnąć z telefona :( ale pokombinuje :) :) oj tam sylwia nie lam sie twardziochem trza byc nie mieciochem :) ;) Quote
Inez Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ooo, widze ze spacerek sie udał, fajnie widziec nowe zdjęcia w tym temacie. :) [quote name='sylwiaskalska'] :evil_lol: :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 właśnie ja chętnie jutro bym się przeszła na wybieg :) ktosik chętny? :) Quote
outkast Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 i juz pada :roll: co za pogoda :( ja z mala nie dotre bo jeszcze sie smarczy, no chyba ze bedzie 20 stopni w cieniu heh :diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Lepiej małej nie narażac ja swoijemu w takie pogody zakładam sweteros :) wklejam zdjęcie :) Quote
outkast Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 przystojniaczek :) niestety frida jak ma sweter na garbie to zamiera - heh - jak ja postawie tak stoi i sie nie rusza, a jak jej sie znudzi stanie i przemysli sprawe to - uwaga... siada:D hehe ps. i dlaczego ten pitbull lata bez kaganca? to nie legalne :> Quote
sylwiaskalska Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Na jutro zapowiadają ładną pogodę. Kto chętny na spacerek na wybieg . Będzie też Kasia moja kumpleka z jamnikiem Loco - niezły aparacik z niego :) jest kochany :) Serdecznie zapraszam :) Może tak na 11:00? Ma być 15 stopni. Dzisiaj też ładnie ale nie chce mi się iść samemu ;) Pozdrawiam was wszystkich :) Quote
elapieczus1 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 oki to ja będę z Łukaszem i Spajderkiem:) Quote
sylwiaskalska Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 extra my z Kasią także będziemy :) Quote
anastacia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Witam wszystkich sczecinianów:p ja także jestem ze Szczecina ;) Piękne fotki... a jeszcze piękniejsze psiaki na nich :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Czas na zdjęcia z dzisiejszego spacerku pogoda była cudna psiaki szalały na maxa :) Na zdjęciu Locko jakmnik Kasi Szaleńczy Lalek Tutaj tłumaczyłam aby miłosne zapędy Tekila zachowal dla siebie :evil_lol: Troche odpoczynku Szalone zabawy :) Quote
outkast Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 o widze ze spacerek sie udal:) ja niestety w pracy sie meczylam;( moze w nastepny weekend uda mi sie zalatwic wolne:) Quote
szajo Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 jeżeli sie nie mylę to te zapędy miłosne były skierowane ku mojej Łajce ;) "Szaleńczy Lalek" też nie dawał jej spokoju :) chyba muszę jakiś "dezodorant" dla niej kupić :/ Quote
anastacia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 super focie:razz: a jeszcze lepsze wiosnne miłostki :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 szajo napisał(a):jeżeli sie nie mylę to te zapędy miłosne były skierowane ku mojej Łajce ;) "Szaleńczy Lalek" też nie dawał jej spokoju :) chyba muszę jakiś "dezodorant" dla niej kupić :/ Estety :oops: mój tak ma jak poczuje młodą suczkę i jak jeszcze pachnie szzceniakiem - to przechlapane hi hi Quote
elapieczus1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 no wkońcu obejrzałam zdjęcia sobotnie ,już prawie na 100%jadę w sobotę do Pozka więc w tym tygodniu mnie nie będzie na spotkanku czego już żałuję zobaczymy się chyba dopiero po świętachael to jeszcze pogadamy o tym zdjęca super i bardzo dziękujemy za miło spędzony czas:)pozdrawiamy i miziamy pieski Quote
Recommended Posts