LAZY Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Halo halo ktoś chętny na sobotkę ? Chyba my:) Quote
sylwiaskalska Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 LAZY napisał(a):Chyba my:) O extra :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
XXL Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 info standard P.kasprowicza wybieg godz start 10-P.kasp-10.30-11 wybieg :D Quote
Guest Msand Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 No to bawcie się dobrze dzisiaj :cool3: Ja jednak nie dołącze ... byłam dzielna i nawet się wyszykowałam do wyjścia, ale od samego rana bobas uciska mi na żołądek i niestety nie przestaje :mad: także psu zostala opcja wychodzenia na krótkie spacery ... a pani pobyt w łózku na wyciągniętych plecach. :roll: Quote
XXL Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Msand napisał(a):No to bawcie się dobrze dzisiaj :cool3: Ja jednak nie dołącze ... byłam dzielna i nawet się wyszykowałam do wyjścia, ale od samego rana bobas uciska mi na żołądek i niestety nie przestaje :mad: także psu zostala opcja wychodzenia na krótkie spacery ... a pani pobyt w łózku na wyciągniętych plecach. :roll: hm moze bobasek ma klastrofobie i tez chce juz isc na spacer hahaha :) :p Quote
Greven Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Brak odpowiedzi na SMS oznaczał, że nie chcieliście wedelka na spacerze? :-( :-( :-( Quote
XXL Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Greven napisał(a):Brak odpowiedzi na SMS oznaczał, że nie chcieliście wedelka na spacerze? :-( :-( :-( a do kogo byl wyslany sms bo jesli do mnie to nie doszedl bo zmienilem sima i mam inny numer :D 512677664 ten jest swierzy ...:p Quote
Greven Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Do Ciebie właśnie, ale na nieświeży :evil_lol: Quote
LAZY Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Greven...696085848 to moja komórka jak cos:) Ta sobota godzina 10.30 Park kasprowicza, na wybiegu około 11 będizemy:) A ot o kilka spóźnionych fotek. Tym razem Tekila praktycznie cały czas walczył z Abrą o patyk Dwie uparte bestie:) Wpatrzona w Tomka z piłeczką Agraweczka. No i Lazy tradycyjnie wpatrzona w kamyczek...:roll: Mówisz cos do mnie? Quote
LAZY Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Co jakis czas udawało mu sie odebrac patyk:) Niestety wtedy pojawiał sie jakis kolejny amator jego kijaszka... A tak LENIWY Tomek załatwił Agraweczke!:angryy: Już blizej nie można... W poszukiwaniu wody we własnołapnie zrobionej przerębli:) Quote
LAZY Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 A ci dalej swoje:) I ta dalej swoje... Ciocia Sylwia sie zlitowała nad Agraweczka:) Moja kochana lodziara! Upsss...kogos tutaj nieźle powyginało:P Uważny stróż.Kija oczywiscie:P A te panny pilnuja ogrodzenia:) Kolejne foty po tej sobocie:) Quote
XXL Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='LAZY'] A tak LENIWY Tomek załatwił Agraweczke!:angryy: a co to za mina ciocia lazy tez niechciala sie bawic z agrafka :) hahaha bo przeciesz wiesz ze ona jest pilko manka :) w ten weekend tez chcecie isc ? Quote
Agga Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ehhh jak ja wam zazdroszcze tych spacerków. Teraz to już nawet sama nie mam z kim chodzić:-( :-( :-( No i sie poplumkałam :-( :roll: Quote
XXL Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Agga napisał(a):Ehhh jak ja wam zazdroszcze tych spacerków. Teraz to już nawet sama nie mam z kim chodzić:-( :-( :-( No i sie poplumkałam :-( :roll: buzka agus :*:)nie plakaj :D:eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Agga napisał(a):Ehhh jak ja wam zazdroszcze tych spacerków. Teraz to już nawet sama nie mam z kim chodzić:-( :-( :-( No i sie poplumkałam :-( :roll: Aguś nie płacz :) Paulinka dziękuje za zdjęcia :) a tak wogóle to po południu pogoda się diametralnie zmieniła po naszym osttanim sobotnim spacerze :lol: :lol: szkoda że nie było na odwrót :p Quote
XXL Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Aguś nie płacz :) Paulinka dziękuje za zdjęcia :) a tak wogóle to po południu pogoda się diametralnie zmieniła po naszym osttanim sobotnim spacerze :lol: :lol: szkoda że nie było na odwrót :p nom w dodatku ja sie czulem tak niewydajnie ze szok ... :P:-( Quote
LAZY Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 XXL napisał(a):nom w dodatku ja sie czulem tak niewydajnie ze szok ... :P:-( Pewno z powodu RANNEGO (10 godzina:eviltong: ) wstawania:) A to prawda ze piękne słonko nam wyszło po spacerze. Ehhh... W niedziele zaciagnęłam Marcina na wybieg i z powrotem piechota w obie strony!!!! Jestem z niego dumna:) Co prawda strasznie zmokliśmy w drodze powrotnej bo rozpadał sie snieg z deszczem,ale poza tym było naprawde bardzo fajnie. A gdzie reszta szczecinian? Quote
XXL Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 LAZY napisał(a):Pewno z powodu RANNEGO (10 godzina:eviltong: ) wstawania:) A to prawda ze piękne słonko nam wyszło po spacerze. Ehhh... W niedziele zaciagnęłam Marcina na wybieg i z powrotem piechota w obie strony!!!! Jestem z niego dumna:) Co prawda strasznie zmokliśmy w drodze powrotnej bo rozpadał sie snieg z deszczem,ale poza tym było naprawde bardzo fajnie. A gdzie reszta szczecinian? hahah no cos ty perelka tak daleko doszedl niezle moje gratulacje jestem z niego dumny beda z niego jeszcze czlowieki paulina aaa nie czulem sie tak bo jeszcze bylu odczuwalne skutki tych zatruc ... :( ...:-( Quote
sylwiaskalska Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Łeee w dwie strony piechotką fiu fiu :) Ja byłam na "Czerwonym Kapturku" i jest oki można iść i się pośmiać :) taki relaksik na weekend :) Ale nas dzisiaj zasypało ja ugrzęzłam po kolana jak rano wyszłam z psem :lol: :lol: Quote
ewelinabuck Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 w goleniowie tak samo ;) ale masz fajnisty widoczek;) Quote
Daisunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 no no widoczki cudne... ehh ja chce znow mieszkac w szczecinie .... :-( Quote
Recommended Posts