Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to bawcie się dobrze dzisiaj :cool3:
Ja jednak nie dołącze ... byłam dzielna i nawet się wyszykowałam do wyjścia, ale od samego rana bobas uciska mi na żołądek i niestety nie przestaje :mad: także psu zostala opcja wychodzenia na krótkie spacery ... a pani pobyt w łózku na wyciągniętych plecach. :roll:

Posted

Msand napisał(a):
No to bawcie się dobrze dzisiaj :cool3:
Ja jednak nie dołącze ... byłam dzielna i nawet się wyszykowałam do wyjścia, ale od samego rana bobas uciska mi na żołądek i niestety nie przestaje :mad: także psu zostala opcja wychodzenia na krótkie spacery ... a pani pobyt w łózku na wyciągniętych plecach. :roll:

hm moze bobasek ma klastrofobie i tez chce juz isc na spacer hahaha :)
:p

Posted

Greven napisał(a):
Brak odpowiedzi na SMS oznaczał, że nie chcieliście wedelka na spacerze? :-( :-( :-(

a do kogo byl wyslany sms bo jesli do mnie to nie doszedl bo zmienilem sima i mam inny numer :D 512677664 ten jest swierzy ...:p

Posted

Greven...696085848 to moja komórka jak cos:) Ta sobota godzina 10.30 Park kasprowicza, na wybiegu około 11 będizemy:)

A ot o kilka spóźnionych fotek.
Tym razem Tekila praktycznie cały czas walczył z Abrą o patyk

Dwie uparte bestie:)

Wpatrzona w Tomka z piłeczką Agraweczka.

No i Lazy tradycyjnie wpatrzona w kamyczek...:roll:

Mówisz cos do mnie?

Posted

Co jakis czas udawało mu sie odebrac patyk:)

Niestety wtedy pojawiał sie jakis kolejny amator jego kijaszka...

A tak LENIWY Tomek załatwił Agraweczke!:angryy:

Już blizej nie można...

W poszukiwaniu wody we własnołapnie zrobionej przerębli:)

Posted

A ci dalej swoje:)

I ta dalej swoje...

Ciocia Sylwia sie zlitowała nad Agraweczka:)

Moja kochana lodziara!

Upsss...kogos tutaj nieźle powyginało:P

Uważny stróż.Kija oczywiscie:P

A te panny pilnuja ogrodzenia:)

Kolejne foty po tej sobocie:)

Posted

[quote name='LAZY']
A tak LENIWY Tomek załatwił Agraweczke!:angryy:

a co to za mina ciocia lazy tez niechciala sie bawic z agrafka :) hahaha bo przeciesz wiesz ze ona jest pilko manka :)
w ten weekend tez chcecie isc ?

Posted

Agga napisał(a):
Ehhh jak ja wam zazdroszcze tych spacerków. Teraz to już nawet sama nie mam z kim chodzić:-( :-( :-( No i sie poplumkałam :-( :roll:

buzka agus :*:)nie plakaj :D:eviltong:

Posted

Agga napisał(a):
Ehhh jak ja wam zazdroszcze tych spacerków. Teraz to już nawet sama nie mam z kim chodzić:-( :-( :-( No i sie poplumkałam :-( :roll:

Aguś nie płacz :)
Paulinka dziękuje za zdjęcia :) a tak wogóle to po południu pogoda się diametralnie zmieniła po naszym osttanim sobotnim spacerze :lol: :lol: szkoda że nie było na odwrót :p

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Aguś nie płacz :)
Paulinka dziękuje za zdjęcia :) a tak wogóle to po południu pogoda się diametralnie zmieniła po naszym osttanim sobotnim spacerze :lol: :lol: szkoda że nie było na odwrót :p

nom w dodatku ja sie czulem tak niewydajnie ze szok ... :P:-(

Posted

XXL napisał(a):
nom w dodatku ja sie czulem tak niewydajnie ze szok ... :P:-(

Pewno z powodu RANNEGO (10 godzina:eviltong: ) wstawania:)

A to prawda ze piękne słonko nam wyszło po spacerze. Ehhh...
W niedziele zaciagnęłam Marcina na wybieg i z powrotem piechota w obie strony!!!! Jestem z niego dumna:) Co prawda strasznie zmokliśmy w drodze powrotnej bo rozpadał sie snieg z deszczem,ale poza tym było naprawde bardzo fajnie.

A gdzie reszta szczecinian?

Posted

LAZY napisał(a):
Pewno z powodu RANNEGO (10 godzina:eviltong: ) wstawania:)

A to prawda ze piękne słonko nam wyszło po spacerze. Ehhh...
W niedziele zaciagnęłam Marcina na wybieg i z powrotem piechota w obie strony!!!! Jestem z niego dumna:) Co prawda strasznie zmokliśmy w drodze powrotnej bo rozpadał sie snieg z deszczem,ale poza tym było naprawde bardzo fajnie.

A gdzie reszta szczecinian?

hahah no cos ty perelka tak daleko doszedl niezle moje gratulacje jestem z niego dumny beda z niego jeszcze czlowieki
paulina aaa nie czulem sie tak bo jeszcze bylu odczuwalne skutki tych zatruc ... :( ...:-(

Posted

Łeee w dwie strony piechotką fiu fiu :) Ja byłam na "Czerwonym Kapturku" i jest oki można iść i się pośmiać :) taki relaksik na weekend :)
Ale nas dzisiaj zasypało ja ugrzęzłam po kolana jak rano wyszłam z psem :lol: :lol: