Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i było 5 osób! To poprostu rekor (nie liczac odwiedzin warszwiaków, Łodzian, Gorzowian, Opolan i Poznaniaków).

Dlatego tez tutaj wstawie sprawozdanie ze spacerku.
Dzisiaj dołączyła do nas Kasia i Abra (serdecznie witamy i mamy nadzieje, ze częsciej będziecie zaszczyca nas swoja obecnościa), była tez Agnieszka i Bafi oraz stała ekipa, której przedstawiac nie musze. Pogoda była wspaniała! Cudne słoenczko, dzięki czemu zdjecia wyszły bardzo ładnie jesli chodzi o kolorystyke. Sprawozdanie fotkowe otweira Agraweczka...z jeżykiem od Sylwi (było też kółko i pan papryka)

Teraz moja slicznotka...z Panem Papryka...

Chodzę na dwóch łapach!

Posted

Umiecie liczyc? Juz sa trzy psy...

A tu ile ludzi? Troje plus ja z aparatem... :wink:

A tu moje słoneczko najdroższe w udaawanej pozie wystawowej...

Niuchu, niuchu...

Sylwia zawsze sie zlituje i pobawi sie z pieskami...

A Lazy zawsze sie "zadołuje"

Patrzcie kogo widac na horyzoncie! To Aga i Bafi...

Posted

Przywitanie Bafiego i Abry...

Upierdliwa mała! Zwiewam...

Agrafka jako rozjemca..

Przeciąganie wygrałam JA! :D

Teraz leże i pilnuej zdobycznego jeżyka...

Posted

Dam radę to przeskoczyc czy nie dam rady?

Dwie extra dziewczyny...

Zamieszanie przy ławce

Ide stamtąd!

Latam!

Dama stoi na podmium a dwóch panów az sie slini :lol:

Wcale nie jestem zazdrosna! :evil:

Posted

Bafi sie przelamał!

Coraz wyzej, coraz wyzej...

Oj to chyba nie był dobry pomysł! :o

Na dowód, ze kładka szła Bafiemu doskonale!

Odpoczywam sobie troszke...

Ostatnie spojrzenie...

I w drogę do domku!

• 2 weeks later...
Posted

Heyka ja po urlopie :)

U mnie troche się narobiło bo w środe poszłam do Weta i okazało się że Tekila ma chore uszy i zapalenie spojówek Dzis mam wyniki na szczęście wynik jest ujemny czyli nie ma ani grzyba ani świerzba. Dostał na uszy maść dosyć droga nie ukrywam :-? (nazwe podam w poniedziałek) a na dodatek wykryłam małego guzka na łapce u Tekili i ide w nast piątek do Gugały na Chopina zobaczyć co to jest. Już raz miał wycinany guzek i boje się czy się sytuacja nie powtórzy niestety ten mały guzek jest koło paznkocia w tylniej łapie i estety rośnie :-?
Poztanowiłam zmienić karme na Royala dla bokserów może też to coś da.

A czy ktoś chętny na spacer ?

• 4 weeks later...
Posted

Witam:) Kto chętny na tą sobote na spacerek w doborowym towarzystwie:razz:
Chcielibysmy sie wybrac na wybieg dla piesków.
Myslimy ze wstępna godzina to byłaby jakas poweidzmy 11-12.

• 4 weeks later...
Posted

A co powiesz na spacer w tą sobote? Tak się składa ze szykujemy wypad do praku, a potem na wybieg (jak nie bedzie za zimno).

Wstepna godzina to 11.30 na polanie za orłami.
Dla mojej "dzielnicowej bandy" zbiórka tam gdzie zawsze (Tomku u nas na podwórku a nie na Kościuszki:lol:) o 11.

Posted

Jestem co prawda w Szczecinie, ale już jesteśmy wstępnie umówieni z behawiorystą na sobotę...
Nie wiem, pokombinuję. Bo na spacerek z Wami mam ochotę :razz:

Posted

Greven napisał(a):
Jestem co prawda w Szczecinie, ale już jesteśmy wstępnie umówieni z behawiorystą na sobotę...
Nie wiem, pokombinuję. Bo na spacerek z Wami mam ochotę :razz:

To może zgadamy sie co do godziny spaceru tak, zeby Tobie nie kolidowało ze spotkaniem z behawiorysta?

Posted

LAZY napisał(a):
To może zgadamy sie co do godziny spaceru tak, zeby Tobie nie kolidowało ze spotkaniem z behawiorysta?

Jestem nadal bez samochodu.
Mieszkam na Gumieńcach, behawiorystę mam na Słonecznym, a ewentualne spotkanie z Wami w parku. Wszystko na innym końcu miasta :-( Tu już nawet nie idzie dograć godziny. Za szybko się ściemnia...

W razie czego kontaktować się z XXL na kom.?

Posted

Greven napisał(a):
Jestem nadal bez samochodu.
Mieszkam na Gumieńcach, behawiorystę mam na Słonecznym, a ewentualne spotkanie z Wami w parku. Wszystko na innym końcu miasta :-( Tu już nawet nie idzie dograć godziny. Za szybko się ściemnia...

W razie czego kontaktować się z XXL na kom.?

W razie czego dzwoń do omka (XXL).

Mam nadzieje, ze uda Ci sie dotrzec z czekoladka do nas, chociaz biorac pod uwage odległość może być cięzko.
Pozdrawiam

A co z resztą? Czemu sie nie odzywacie? Idziemy?

Posted

hej Szczecinianie, przybywam z prośbą - zajrzyjcie do wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18512&page=2&highlight=police

może widzieliście gdzieś tę sunię???
Od chwili zaginięcia nie mamy o niej żadnych informacji. Wszystkie dostępne środki poszukiwawcze wyczerpane :( pozostaje liczyć na to, że ktoś ją wypatrzy - dlatego mój post skierowałam również tu na "spotkania Szczecin".

Gdyby ktoś z was napotkał ją na swojej drodze... byłabym najszczęśliwsza na świecie za jakąkolwiek informację.
Cechy charakterystyczne Diany - łagodność, łagodność i jeszcze raz łagodność. Ona się da pogłaskać każdemu. Była największym przytulakiem jakiego znam. Inna cecha charakterystyczna - spory szew na brzuchu - pamiątka po skomplikowanej sterylce.

Posted

A tu wklejam ostatnie fotki robione przez Dogomaniaków ze Szczecina :) bo ostatnio brak fotek tutaj

Ja i Mastif (nie mój)

w Tle XXL

Paulinka czyli Lazy

Tekila czyli mój brzdąc

Abra

Agrawka

Zapomniałam imienia :oops:

I Lazy :)

Posted

Greven napisał(a):
Czy ja tam widzę jakieś pięknego rednoska? :crazyeye:

Fajne foty, wesołe.
W tyle psów aż byliście?? wow!

Tak bylismy tak w az 5 psów. A zeby bylo smieszniej wszyscy z wybiegu wracalismy tramwajem:) Ludzie patrzeli na nas troszke dziwnie ale co tam:)
Ta rednoska to Abra konczy 7 miesiecy wiec rówiesniczka Twojego szkraba:) Bylo nas 5 suczek i jeden pies Tekila. On ma porpostu swój harem:)

• 2 weeks later...