Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulinka a moze być niedziela?- wreszcie sie zmobilizowałam aby isć na basem w sobote a dziś ide zabalować :drinking: i będę na pewno dłuugo spała :)
W niedziele to ja sie dopasuje do każdej godziny :)

Posted

witam drogie panie :)
to jak tam z spacerkiem ja moge sie zjawic ale bez besti ... wiadomo cieczka niechce rozbudzac tekili i innych psowatych ...

a co do zandowania zwierzontek to my mamy juz doswadczenie hahha :D :lol: :lol: :lol: :wink:

• 2 weeks later...
Posted

Teraz od 1 listopada strach sie pokazywać w parku kaspr. z psem bez smyczy i kagańca... SM i TOZ bywa tam nazbyt czesto...
Juz chyba nawet psia polana nie jest bezpieczna....

Aaa...ja ostanio Agawcie widziałam 8) , pomykała sobie koło mojej szkoły z tatom Tomka (bodajże). :)

Posted

Aga&Bafi napisał(a):
Teraz od 1 listopada strach sie pokazywać w parku kaspr. z psem bez smyczy i kagańca... SM i TOZ bywa tam nazbyt czesto...
Juz chyba nawet psia polana nie jest bezpieczna....

Aaa...ja ostanio Agawcie widziałam 8) , pomykała sobie koło mojej szkoły z tatom Tomka (bodajże). :)

No coś ty aż taka nagonka jest w parku ? :o normalnie ja nie wytrzymam z tym miastem :x kurcze a kasy nic nie władują na wybiegi :x :x

Posted

Niestety ... kontrola sie nasiliła :-? .
Gdzieś wyczytałam że w Szczecinie mają powstać dwa nowe wybiegi ale gdzie i kiedy tego już nie napisali, podejrzewam ze to kolejne obiecanki cacanki naszego "wspaniałego" prezydenta miasta... :roll:

Posted

:lol: to moja odpowiedz na zaostrzenie hahah

to jak tam spotkanko w niedzile ? moze jak zwykle na 11 ? pania pasuie ?
ja z agrafka oczwyscie bendziemy :D :lol: 8) :wink:

• 2 weeks later...