Alojzyna Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Dzięki dziewczyny. :D Wiedziałam, że na Was mogę liczyć, bo Tomek chodzi z głową w chmurach... :lol: :lol: Quote
LAZY Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Alojzyna napisał(a):Witaj Tomku, (będziesz w sobotę w Sopocie?) Cały czas śledzę tutaj jak rozwija się Agrafka. Potrzebne mi są zdjęcia Agrafki ze zbliżenia. Najlepiej z jej "poziomu" Może Sylwia będzie tak miła i przy najbliższym spacerze coś ładnego zrobi? Pozdrawiam. Ba jak nie ja to Paulina :) ale aparatos biore i będe trzaskała zdjęcia postaram się zrobić jej typwo pozowe zdjęcia :) A wlasnie moja mama zadzwoniła i powiedziała że jeden amstaf który mieszka na moim osiedlu zerwał się ze smyczy i rzucił się na mojego. Mojemu nic się nie stało tylko ma zadrapania a wyobraźcie sobie że ten amstaf ugryzł swojego własciciela w ręke jak je rozdzielał. I wiecie jak zareagował własciciel skopał psa - no nie dziwie się ze pies ma odbitki. Ja bym bez obrazy uspiła takiego psa. A ten amstaf ma rozdartą troche łape. Jak kocham psy tak tego psa nienawidze juz pare razy rzucał się na psy. Jeszcze jeden taki numer a zadzwonie po Policje :bad-word: . Jak mozna być tak nieodpowiedzialnym, moja mama ma siniaka i troche sie najadła strachu - biedna moja mama :( Ps Paulinka a ty wiesz ze minął calutki rok i dwa miesiące jak się znamy :) Oj biedna mama...biedny Teki..ale wiesz ten amstadf tez beidny...czemu winien ze taki pojebany wlasciciel? Dobrze ze Tekilka jest cały:) Ale nam stuknęła rocznica :lol: Alojzyna fotki beda! W sopocie bede ja:P Moze niedziela jaks 15? Quote
LAZY Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Alojzyna napisał(a):Witaj Tomku, (będziesz w sobotę w Sopocie?) Cały czas śledzę tutaj jak rozwija się Agrafka. Potrzebne mi są zdjęcia Agrafki ze zbliżenia. Najlepiej z jej "poziomu" Może Sylwia będzie tak miła i przy najbliższym spacerze coś ładnego zrobi? Pozdrawiam. Ba jak nie ja to Paulina :) ale aparatos biore i będe trzaskała zdjęcia postaram się zrobić jej typwo pozowe zdjęcia :) A wlasnie moja mama zadzwoniła i powiedziała że jeden amstaf który mieszka na moim osiedlu zerwał się ze smyczy i rzucił się na mojego. Mojemu nic się nie stało tylko ma zadrapania a wyobraźcie sobie że ten amstaf ugryzł swojego własciciela w ręke jak je rozdzielał. I wiecie jak zareagował własciciel skopał psa - no nie dziwie się ze pies ma odbitki. Ja bym bez obrazy uspiła takiego psa. A ten amstaf ma rozdartą troche łape. Jak kocham psy tak tego psa nienawidze juz pare razy rzucał się na psy. Jeszcze jeden taki numer a zadzwonie po Policje :bad-word: . Jak mozna być tak nieodpowiedzialnym, moja mama ma siniaka i troche sie najadła strachu - biedna moja mama :( Ps Paulinka a ty wiesz ze minął calutki rok i dwa miesiące jak się znamy :) Oj biedna mama...biedny Teki..ale wiesz ten amstadf tez beidny...czemu winien ze taki pojebany wlasciciel? Dobrze ze Tekilka jest cały:) Ale nam stuknęła rocznica :lol: Alojzyna fotki beda! W sopocie bede ja:P Moze niedziela jaks 15? Quote
sylwiaskalska Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 Ja tam też jestem za 15:00 w niedziele :) Prosze tylko zamówić słońce albo przynajmiej pogode bez deszczu :) Wiec dajcie cynk jak coś sie ustali. Quote
LAZY Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Ja tam też jestem za 15:00 w niedziele :) Prosze tylko zamówić słońce albo przynajmiej pogode bez deszczu :) Wiec dajcie cynk jak coś sie ustali. Dobra..bede tu pisac, zeby inni tez wiedzieli a do Ciebei napisze smska... Teraz próbowałam Cie złapac na gg, ale Cie nie ma:) W takim razie do zobaczenia w niedziele...a teraz ide po Dianke..trzymajcie kciuki, zeby moja sunia była grzeczna... :-? Quote
XXL Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 w sopocie mnie nie bendzie glownie dla tego ze w weekend pracuje :( poza tym postarm sie zjawic w niedzile .... :) :wink: tekila to twardziel :D lazy po powla puide z toba :D :D :wink: Quote
ewelinabuck Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 teki " w nastepnym wcieleniu bede chyba strusiem" lazy agrafka z lotu ptaka buck i bafi buck reszta zdjec z festynu cos specjalnego dla lazy a tak buck wypoczywal po festynie my bylismy do 16 na festynie :D sorry za spoznione zdjecia ale nie mialam internetu Quote
ewelinabuck Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 to kiedy wpadacie do goleniowa???? :D Quote
Daisunia Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 ja i daisys wpadamy przed 1 września :D jak tylko bede miec aparat spowrotem ;) =) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Diana14 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Alojzyna Paulinka i Paweł porobili kilka fotek Agrafce. Niekótre wyszły całkiem fajne. Jak się mała zmęczyła to juz nie miała wyjścia i musiała dać mi się ustawić ;) Quote
XXL Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Diana14 napisał(a):Alojzyna Paulinka i Paweł porobili kilka fotek Agrafce. Niekótre wyszły całkiem fajne. Jak się mała zmęczyła to juz nie miała wyjścia i musiała dać mi się ustawić ;) diana kurcze przeprasz ja wogule zapomnialem zlorzyc ci zyczonka :( wszystkiego naj i nie a prezencik w domu lerzy hahaha :P dawaj adres dostaniesz poczta haha :lol: :D Quote
Diana14 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Hehe dzięki za życzonka Tomek :lol: Aaa wogóle dziękuję Paulince i Marcinkowi za cuuuuuudny kubecek z moimi psiurkami :angel: no i Pawełkowi.... :calus: on wie za co ;) Idę naładowac akumulatorki żebym mogła kilka fotek chociaz powrzucac :) Quote
sylwiaskalska Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Witam to ja wrzucam swoje fotki ze spotkania do dogomaniaków :) :) Tekila od samego rana był gotowy do spaceru To ja z Paulinką - kurcze stoje jak jakas sierota :lol: A to już w wiekszym gronie Hasky tez miały swój zlocik :) Jak widac było bardzo fajnie Ja jak zwykle czyms innym rozkojarzona czyli zakręcona :lol: A tu Diana z Pawłem Ja naradzam się z Agrafką Quote
sylwiaskalska Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 I dalsze zdjęcia Mój jak zwykle szalał chociaz się biedak zakochał we Fridce i był z tym malutki kłopot ;) Zdjęcie portretowe Przyjaźń Dogomaniacka :) Później poszlismy sobie wypić (soczki) oczywiście 8) Mój stał na straży ;) hmm Chyba od soczku coś ostrosci stracił ;) Agrafka zostawiła te całe towarzystwo Ale tylko na chwilkę :) No mój na 5 sekund sie połozył A tu zmęczona Fridka Quote
XXL Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 i tak wlasnie bylo :D sama prawda :D zabraklo tylko fotek z walk psow ale to napewno inny cos wrzuca :D :lol: Quote
XXL Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 zobaczy sie ... 8) jak sie ustawimy wszyscy to pewnie przyjedziemy :D Quote
sylwiaskalska Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Dobra to ja się chwale w poniedziałek mój Tekila poznał nowego kolege Hafta - to oczywiście owczarek długowłosy który jest piiiiięęęęękny :) Prawda że pięknie się prezentuje? :) a Tu ja niezły z niego przystojniacha co ? :) z psa oczywiscie :) Quote
XXL Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 haha super fotki :D fajne te fotki z haftem :D :wink: Quote
Daisunia Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 ewelinabuck napisał(a):to kiedy sie spotykamy w goleniowie my przyjeżamy przed 1 września =) Quote
Diana14 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 aleee fajne foty !!!!!!!! Paulinka jak będziesz to wyslij mi na maila te zdjęcia gdzie Vega jest z wystawy i wszystkie znad morza, dobs :grins: ?? Quote
XXL Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Diana14 napisał(a):aleee fajne foty !!!!!!!! Paulinka jak będziesz to wyslij mi na maila te zdjęcia gdzie Vega jest z wystawy i wszystkie znad morza, dobs :grins: ?? diana wrrr dawaj ten adres bo prezent lerzy i sie kurzy a to raczej prezent dla wegulca niz dla ciebie hahha :D :lol: :wink: Quote
Diana14 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Tomek to powiedz co masz dla mojej Vegetki a ja zweryfikuje czy to zdatne dla niej ;) Fotki z walk psów będa niedługo...jak tylko opróźnie dysk... :roll: Quote
Diana14 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 No dobra...po długich męczarniach z kompem jednak się udało... ;) To zaczynamy :lol: Walki psów czyli Agrafka i Fridka :lol: Lazusia Lazy i Fridka Marcin i Paulinka Tekila Sylwia, Marcin i Paulinka Quote
Recommended Posts