Daisunia Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 buahaha......... no to rzeczewiscie mieliście fajna zabawe ;) możemy sie jeszcze na spotkanie umowić przed 25 września ;) Quote
XXL Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Daisunia napisał(a):buahaha......... no to rzeczewiscie mieliście fajna zabawe ;) możemy sie jeszcze na spotkanie umowić przed 25 września ;) wow do tego czasu to moga byc i dwa hahah ;p a czemu akurat przed 25-tym ? :D :wink: Quote
LAZY Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Hmmmm....ładpka Bucka juz dobrze:) Biegał spokojnie, miał ja tylko zabandazowana...gorzej wygladała łapka Bafiego :( a w tej jezdzacej ciezarówce nie mieli NIC do zabandazowania łapki!!!! :evil: :evil: :evil: SKANDAL! Foteczki juz wstawiam Agnieszko, wedle zyczenia :) Bafi z Agraweczka... Sylwia z Tekila graja w...hmm...w noge? Aaa...Sylwia zabierała patyczek, do którego teraz jest kolejeczka... :lol: Teki szuka kijka... I Lazy szuka kijek... Quote
LAZY Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Lazy z nosem przy ziemii i Agrafka tuz za nia... Cos tutaj zartaz ciekawego wynajde... Pójde za nim, moze on cos znajdzie:) No i znalazłam!!! Ale ruch w interesie... :lol: nowy kolega do obwąchania... Czemus sie przygladam.... Sylwi zabawiajacej Tekiego i Agraweczke... Quote
Inez Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Fajne fotki 8) A Bafi i Agraweczka jak razem ładnie wyszli :angel: :D Quote
LAZY Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Cisza przed burzą... Agrafka przypusciła atak! To nierówna walka..Lazy przegrywa! :o Powoli Lazy wstaje.... Wstała... Ale znowu lezy... :wink: Quote
LAZY Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Agrafka najpierw Lazy pokazała gdzie raki zimuja a potem do tekiego sie dobierała... Ale podchody... Blizej, blizej, coraz blizej... No i w koncu BUZI! :lol: Tak wygląda kawaler po upojnej randce... :wink: Quote
LAZY Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 A tak wyglada bezwstydnica... :wink: Nieco zawstydzona sytuacja chowa sie między Sylwi nogi... :lol: Zeby nie bylo, ze Lazy za stara na zaczepki kawalerów...:wink: Ale Agraweczka to jednak zaczepialska...teraz Bafiego napastuje... :D Słodki Buck z Bafim... Ciekawski goldenek... :lol: Ładny jestem, prawda? :P Quote
LAZY Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Dziewczyny z Panami:) Buck... Lazy... Nie byłby to spacer z Lazy, gdyby nie było kopania dołeczków... :lol: I na koniec męskei pogadauchy... W piątek o godzinie 18 w Parku Kasprowicza...moze byc> Przybędę z obstawa...Diana z Vega (collie) I Pawełz Fridka (staffik) Quote
Daisunia Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 świetne fotki :D :) szkoda że mnie w piątek nie będzie Quote
00000 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Bardzo przepraszam Lazy, że nie dotarłam do Was, ale wracaliśmy dośc późno z powodów dośc mało wesołych. Odezwę się na gg jak tylko będę mogła, to pogadamy. Ściskam ciepło. Quote
Daisunia Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ewelina powiedziala ze fotki swoje wstawi jutro albo pojutrze ale narazie nie ma dostepu do neta . Pozdr. Quote
LAZY Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Nie szkodzi Pagaj.... Mam nadzieje, ze wszystko u Was dobrze... :-? Kto sie stawi w piatek?? prosz eoficjalna liste :wink: Quote
sylwiaskalska Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 no ja moge ale dopiero o 18:00 wiadomo praca do 16:00 Mam nadzieje że nie bedzie lać Quote
Daisunia Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 niestety mnie nie bedzie :( bawcie sie dobrze :)a Dianie życzę wszystkiego naj naj naj z okazji osiemnastych urodzinek :) Quote
Alojzyna Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 He Szczecinianie! Ja się tu nie odzywam, bo mieszkam na południu Polski, ale od początku śledzę Wasze spotkania. Pozdrowionka dla wszystkich. :hand: Quote
Diana14 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Paulinka wyniknął problem bo Paweł po 18 będzie dopiero w Szczecinie tak więc piątkowy spacerek odpada... :roll: Moze w niedziele ??? Quote
LAZY Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Jak to po 18??? Ja nic nie wiem? A co sie dzieje? Moze byc i niedziela..ale o której wtedy? Eh...ja myslalam, ze uda nam sie spedzic caly piatek razem... :cry: Quote
LAZY Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Alojzyna napisał(a):He Szczecinianie! Ja się tu nie odzywam, bo mieszkam na południu Polski, ale od początku śledzę Wasze spotkania. Pozdrowionka dla wszystkich. :hand: My tez pozdrawiamy!!! I zapraszamy do ogladania, Twoeje wnius fotek jeszcze trosze pewno bedzie:) Quote
Diana14 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Nio w niedziele o której chcesz :) Moze być rano a może byc po południu :) Quote
sylwiaskalska Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 Dla mnie w niedziele tez moze byc specjalnie w sobote nigdzie nie wyjde aby byc wyspaną :) Do godziny się dopasuje :) Kurcze chyba swojemu kupie płaszcz przeciw deszczowy i koniesznie kalosze bo ta cholera nie chce wyjsc kiedy pada no wczoraj to zparł się koniec. Co za pies ;) Quote
XXL Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 witam wszystkich jest maly problem mnie moze nie byc w niedzile bo caly weekend pracuje ale postaram sie stawic jakos ... alojzyna pozdrawiam serdecznie :D Quote
Alojzyna Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Witaj Tomku, (będziesz w sobotę w Sopocie?) Cały czas śledzę tutaj jak rozwija się Agrafka. Potrzebne mi są zdjęcia Agrafki ze zbliżenia. Najlepiej z jej "poziomu" Może Sylwia będzie tak miła i przy najbliższym spacerze coś ładnego zrobi? Pozdrawiam. Quote
sylwiaskalska Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 Alojzyna napisał(a):Witaj Tomku, (będziesz w sobotę w Sopocie?) Cały czas śledzę tutaj jak rozwija się Agrafka. Potrzebne mi są zdjęcia Agrafki ze zbliżenia. Najlepiej z jej "poziomu" Może Sylwia będzie tak miła i przy najbliższym spacerze coś ładnego zrobi? Pozdrawiam. Ba jak nie ja to Paulina :) ale aparatos biore i będe trzaskała zdjęcia postaram się zrobić jej typwo pozowe zdjęcia :) A wlasnie moja mama zadzwoniła i powiedziała że jeden amstaf który mieszka na moim osiedlu zerwał się ze smyczy i rzucił się na mojego. Mojemu nic się nie stało tylko ma zadrapania a wyobraźcie sobie że ten amstaf ugryzł swojego własciciela w ręke jak je rozdzielał. I wiecie jak zareagował własciciel skopał psa - no nie dziwie się ze pies ma odbitki. Ja bym bez obrazy uspiła takiego psa. A ten amstaf ma rozdartą troche łape. Jak kocham psy tak tego psa nienawidze juz pare razy rzucał się na psy. Jeszcze jeden taki numer a zadzwonie po Policje :bad-word: . Jak mozna być tak nieodpowiedzialnym, moja mama ma siniaka i troche sie najadła strachu - biedna moja mama :( Ps Paulinka a ty wiesz ze minął calutki rok i dwa miesiące jak się znamy :) Quote
Diana14 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Alojzyna ja tez będę miała aparat więc mogę popstrykać Agrace fotki :) Mam wprawe bo Bad Manners Berserker ciągle ma takie sesje :roflt: albo ja jej robie foty albo ją ustawiam, tak na zmiane :) Quote
Recommended Posts