Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewelinabuck napisał(a):
buck powaznie sobie lape rozdziabal o szklo mam nadzieje ze sie zagoi do niedzieli jak nie to przyjade z pudelkiem a z buckiem innym razem :(

:(( ojej ! 3mamy kciuki zeby wszystko bylo okej .
:cry:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok mam dobra wiadomosc agrafka i w sumie zla ....
tzn babania wyszly ujemnie nie jest to zadnen grzybek itd ale zato agrafka ma allergie zaras jade do weta po masc i moze w niedzile zjawimy sie juz zdrowie pozdrawiam :D :wink:

Posted

Dzis w radio słyszałam, ze wlasnie o 11 zaczyna sie festyn..Hihi..ale mielismy nosa :wink:

A teraz propozycja z innej beczki. Otóz od następnego piątku do poniedzialku bede goscic u siebie dogomaniaków z Warszawy:) Pawła *wfh85) i Dianke14 wraz z psiakami.
Pomyslałam sobie o jakims spotkaniu nas z nimi. niestety sobota odpada, bo jedziemy na wystawe...w niedziele Dianka ma 18 urodzinki i szykujemy jej niespodzianke, wiec tez odpada. Zostaje nam piątek. Czy ktos by reflekotowal piatkowe popoludnie w parku?

Posted

Paulinko kochana ja z Łodzi jezdemmmm :evilbat:
Hehehe Warszawa to moje "najukochańasze" miastko dlatego tam nie mieszkam ;) Pawełku nie gniewaj siem :calus:

Posted

Witaj Dianeczko...

Ciekawa bylam czy jak wspomne o Twych urodzinach i rzekomej neispodziance to sie odezwiesz :lol: Widze, ze podziałało...

W takim razie teraz do listy dni do dyspozycji dodaje jeszcze niedziele...

Co Wy na to? Który dizen pasuje?

Posted

Ah Paulika Ty wiesz co ja myśle o urodzinach i całym tym cyrku więc jak dla mnie to spotkanko może być albo w piatek albo w niedziele. Mnie to bez róznicy :)

Posted

powiadomcie mnie jak cos ustalice a sie zjawie jesli nie bende pracowal ...;) a tak wogule ja juz za wczasu wszystkiego naj naj naj ! :D
hahah
a co do jutra to szykuicie sie nadchodze :D pozdrowiam

Posted

Jak dla mnie spotkanie bylo super, jak zawsze...co prawda nieco większych atrakci sie spodziewałam po tym festynie :-?

Fajnie było poznac Eweline i Bucka, ale kurcze gdzies nam dziewczyny wsiakly... :( Mam na mysli Agnieszke i Eweline...nie wiem gdzie sie podziały...Niestety niedlugo po tym jak sie zgubilismy zaczelo padac... :( I było po imprezie, schowalismy sie pod namiotem i poszlismy do domu. A fotki sa..zaraz wstawie kilka a reszte jutro:)

Oto Bafi podaza za Buckiem... :wink:

Ewelina z cudownym malamuciekiem....wcale ie byl niegrzeczny... :wink:

A to Agnieszka i Bafi...

Reszta jutro...

Posted

sylwiaskalska napisał(a):

Mam nadzieje że łapka Bafiego jest już oki ?

Tak jest juz ok, po przyjści do domu zawinęłam mu tą łapę, a dzis zdjęłam opatrunek bo już mu nie leci krew. Bafiusz zawsze wsadza łapska tam gdzie nie trzeba :evil: Od czasu kiedy miał szytą łapę bardzo uważam zeby nie chodził na spacery tam gdzie moga być szkła, ale widać on nawet zwykłą gałęzią potrafi sobie krzywdę zrobić . Taki zdolny :lol: ...
XXL napisał(a):
nom spotkanko bylo spox wkoncu poznalem kogos nowego ... jak tam bafi ?(chojrak) moge go tak nazywac hahaha ?

hihihi... jasne :wink:

Paulina, czekam na reszte fotek 8)

Posted

ok to moje strszecznie z spotkania spotkanie bylo fajne westyn byl zle zorganizywany i ogulnie na zbyt malej przestrzeni ! poza tym dziwnym trafem wedlug organizatorow psia polana jest zupelnie gdzie inndzei niz mysleli psiarze hahahah :) to tak w skrucie

aga ok thx usciskai chojraka :D