Daisunia Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 ewelinabuck napisał(a):buck powaznie sobie lape rozdziabal o szklo mam nadzieje ze sie zagoi do niedzieli jak nie to przyjade z pudelkiem a z buckiem innym razem :( :(( ojej ! 3mamy kciuki zeby wszystko bylo okej . :cry: Quote
Daisunia Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 ewelinabuck napisał(a):ma zalozone szwy :( ojjjjjjjj............. :( :( :( :( :( :( :( :( czyli jednak z Bakusiem nie będziesz. Ps. Odpisalaś mi na PW ? Quote
XXL Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 witka ja napewno bende ale nie wiem czy uda mi sie spotkac z pagaj .. ;/ Quote
Daisunia Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Przykro mi ale mnie niestety nie będzie . z wami spotkami sie kiedy indziej :) Milej zabawy życze ! Zróbcie duzo fot ! Quote
sylwiaskalska Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Ooooooooooooo to szkoda że Ciebie nie będzie :( to jak umawiamy sie na 11:00 ? Quote
XXL Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 ja bende nie ma ze boli hahaha :D pozdrawiam :D Quote
ewelinabuck Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 dobra o jedenastej przy pomniku trzech orlow ja bede z pudelkiem niestety bo buck ma rozwalona lapke a na spacer umowimy sie w inna niedziele :D Quote
XXL Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ok mam dobra wiadomosc agrafka i w sumie zla .... tzn babania wyszly ujemnie nie jest to zadnen grzybek itd ale zato agrafka ma allergie zaras jade do weta po masc i moze w niedzile zjawimy sie juz zdrowie pozdrawiam :D :wink: Quote
Inez Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Ja też postaram się być 8) To do zobaczenia :) Quote
LAZY Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Dzis w radio słyszałam, ze wlasnie o 11 zaczyna sie festyn..Hihi..ale mielismy nosa :wink: A teraz propozycja z innej beczki. Otóz od następnego piątku do poniedzialku bede goscic u siebie dogomaniaków z Warszawy:) Pawła *wfh85) i Dianke14 wraz z psiakami. Pomyslałam sobie o jakims spotkaniu nas z nimi. niestety sobota odpada, bo jedziemy na wystawe...w niedziele Dianka ma 18 urodzinki i szykujemy jej niespodzianke, wiec tez odpada. Zostaje nam piątek. Czy ktos by reflekotowal piatkowe popoludnie w parku? Quote
Diana14 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Paulinko kochana ja z Łodzi jezdemmmm :evilbat: Hehehe Warszawa to moje "najukochańasze" miastko dlatego tam nie mieszkam ;) Pawełku nie gniewaj siem :calus: Quote
LAZY Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Witaj Dianeczko... Ciekawa bylam czy jak wspomne o Twych urodzinach i rzekomej neispodziance to sie odezwiesz :lol: Widze, ze podziałało... W takim razie teraz do listy dni do dyspozycji dodaje jeszcze niedziele... Co Wy na to? Który dizen pasuje? Quote
Diana14 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Ah Paulika Ty wiesz co ja myśle o urodzinach i całym tym cyrku więc jak dla mnie to spotkanko może być albo w piatek albo w niedziele. Mnie to bez róznicy :) Quote
XXL Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 powiadomcie mnie jak cos ustalice a sie zjawie jesli nie bende pracowal ...;) a tak wogule ja juz za wczasu wszystkiego naj naj naj ! :D hahah a co do jutra to szykuicie sie nadchodze :D pozdrowiam Quote
LAZY Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Jak dla mnie spotkanie bylo super, jak zawsze...co prawda nieco większych atrakci sie spodziewałam po tym festynie :-? Fajnie było poznac Eweline i Bucka, ale kurcze gdzies nam dziewczyny wsiakly... :( Mam na mysli Agnieszke i Eweline...nie wiem gdzie sie podziały...Niestety niedlugo po tym jak sie zgubilismy zaczelo padac... :( I było po imprezie, schowalismy sie pod namiotem i poszlismy do domu. A fotki sa..zaraz wstawie kilka a reszte jutro:) Oto Bafi podaza za Buckiem... :wink: Ewelina z cudownym malamuciekiem....wcale ie byl niegrzeczny... :wink: A to Agnieszka i Bafi... Reszta jutro... Quote
sylwiaskalska Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Hey spotkanko jak zwykle było udane tylko co do festynu - no pozostawie to bez komentarza ........ 8) . Mam nadzieje że łapka Bafiego jest już oki ? Quote
XXL Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 nom spotkanko bylo spox wkoncu poznalem kogos nowego ... jak tam bafi ?(chojrak) moge go tak nazywac hahaha ? pozdrawiam :D Quote
Inez Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 sylwiaskalska napisał(a): Mam nadzieje że łapka Bafiego jest już oki ? Tak jest juz ok, po przyjści do domu zawinęłam mu tą łapę, a dzis zdjęłam opatrunek bo już mu nie leci krew. Bafiusz zawsze wsadza łapska tam gdzie nie trzeba :evil: Od czasu kiedy miał szytą łapę bardzo uważam zeby nie chodził na spacery tam gdzie moga być szkła, ale widać on nawet zwykłą gałęzią potrafi sobie krzywdę zrobić . Taki zdolny :lol: ... XXL napisał(a):nom spotkanko bylo spox wkoncu poznalem kogos nowego ... jak tam bafi ?(chojrak) moge go tak nazywac hahaha ? hihihi... jasne :wink: Paulina, czekam na reszte fotek 8) Quote
Daisunia Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 widać ze sie świetnie bawiliście :) opowiadajcie jak było :D a jak tam skaleczenie Bucka ? Quote
XXL Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 ok to moje strszecznie z spotkania spotkanie bylo fajne westyn byl zle zorganizywany i ogulnie na zbyt malej przestrzeni ! poza tym dziwnym trafem wedlug organizatorow psia polana jest zupelnie gdzie inndzei niz mysleli psiarze hahahah :) to tak w skrucie aga ok thx usciskai chojraka :D Quote
Recommended Posts