LAZY Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Siedziec w wodzie mój pies tez potrafi... Marcinowi trzeba przyznac, ze naprawde ciezko pracował i zajmowal sie psiakami...Prawdziwy psi wodzirej :lol: Pies wygląda jak nieszczęscie... :lol: Wodzirej rzuca kije a my pływamy... Rzucaj jeszcze, rzucaj! No i gdzie to poleciało? Quote
LAZY Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Widzę, widze!!! Nawet płyne...hihi Wyłowiłem... Ale ze mnei fajny pies! Prawda? :wink: Pan znalazł kolejną niebezpieczną budowlę! Tym razem pomagał ją niszczyc... Po walce z dziwną budowlą troszkę ochłody... I na koniec zadowoleni Państwo... Dziękuję za wspaniały wieczór Sylwio :buzi: Quote
sylwiaskalska Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 Nie ma za co dziekować - to sama przyjemność być na takim spacerze w takim towarzystwie :) buziaki :) Quote
XXL Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 przepraszam za moja nie obecnosc ale dodrydac sie do mnie przes ten weekend to nie bylo proste :( sorka dziewczyny nastempnym razem sie poprawie a kiedy fotki z niechorza ? hahhaha ;) Quote
Inez Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Jestem! :lol: To o której godzinie wybieracie się na festyn w niedziele? 8) Quote
LAZY Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 http://www.zpsemzapanbrat.pl/zpsemzapanbrat/ Na tej stronie próbowałam dowiedziec sie o której godzinie zaczyna sie zabawa, ale nie znalazłam takiej informacji... :-? Moze jakos o 11 w Parku? Wczesniej? Później? Sama nie wiem... Quote
00000 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 A ja będę razem z Pagajem i TZ późnym popołudniem jechać przez Szczecin w tą niedzielę - i tak sobie kombinuję, czy mogłabym choć na chwilę się z Wami zobaczyć wtedy... :PROXY5: Quote
LAZY Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Pagaj napisał(a):A ja będę razem z Pagajem i TZ późnym popołudniem jechać przez Szczecin w tą niedzielę - i tak sobie kombinuję, czy mogłabym choć na chwilę się z Wami zobaczyć wtedy... :PROXY5: Yeaaahhhhhaaaaa...REWELACJA!!! tylko zadzwon o ktorej i gdzie bedziesz a ja juz tam beę z Perełka!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
00000 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 LAZY napisał(a):Yeaaahhhhhaaaaa...REWELACJA!!! tylko zadzwon o ktorej i gdzie bedziesz a ja juz tam beę z Perełka!!!! :angel: :angel: :angel: No pewnie, że zdzwonię, tylko nie potrafię Ci teraz powiedzieć dokładnie gdzie będę i najważniejsze, o której :( Mniej więcej późnym popołudniem. A Wam gdzie najwygodniej byłoby się spotkać?? Tak, żebyśmy mając mapę Szczecina (bo mamy) łatwo trafili?? Będziemy wrcać z Międzywodzia i jechać w stronę Gorzowa. Quote
ewelinabuck Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 moze o 12 sie spotkamy w parku kasprowicza kolo ciezarowki Quote
sylwiaskalska Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 [quote name='ewelinabuck']moze o 12 sie spotkamy w parku kasprowicza kolo ciezarowki Dla mnie może być. Poznasz mnie oczywiście po moim łobuzie :) Quote
Daisunia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 ewelinabuck napisał(a):moze o 12 sie spotkamy w parku kasprowicza kolo ciezarowki hmm jak NARAZIE to mnie pasuje , ale jeśli będzie tak gorąco to nie ma mowy o braniu Daisy , nie chce jej męczyć upalami ... Jak nie będzie mi pasować to nie wiem co..... :/ ps. kolo jakiej cięzarówki :o? Quote
sylwiaskalska Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Słuchajcie aby nie mieszać . Najlepiej sie spotkać pod pomnikiem "Trzech Orłów" - i tak obok jest polana gdzie odbędzie sie festyn. Quote
Daisunia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Słuchajcie aby nie mieszać . Najlepiej sie spotkać pod pomnikiem "Trzech Orłów" - i tak obok jest polana gdzie odbędzie sie festyn. Jeszcze lepiej ;) ;) :D :D :D :D ;) Quote
00000 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Będę łapać Lazy na komórkę, może wracjąc z Międzywodzia zdążymy się z Wami wszystkimi zobaczyć... :D Quote
Daisunia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 :D super !! Doczekać się nie mogę :D tylko proszę się mnie nie przestraszyc :oops: ;) :) Quote
ewelinabuck Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 ok to pod pomnikiem a godzine sie ustali Quote
ewelinabuck Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 tylko wziasc plecaki na probki z pedegree na spacerach jak znalazl :lol: Quote
Daisunia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 ewelinabuck napisał(a):tylko wziasc plecaki na probki z pedegree na spacerach jak znalazl :lol: ale najważniejsze sa aparaty żeby jakieś fotki porobić ;) :lol: moje foty są w galerii dogomaniakow(w topicu) Pozdrowionka ;) :lol: Quote
Inez Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Pagaj napisał(a):Będę łapać Lazy na komórkę, może wracjąc z Międzywodzia zdążymy się z Wami wszystkimi zobaczyć... :D A macie ze sobą psiaka? :) PS. zakładacie swojim pupilom kagańce na ten festyn? :roll: Quote
Daisunia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Aga&Bafi napisał(a):Pagaj napisał(a):Będę łapać Lazy na komórkę, może wracjąc z Międzywodzia zdążymy się z Wami wszystkimi zobaczyć... :D A macie ze sobą psiaka? :) PS. zakładacie swojim pupilom kagańce na ten festyn? :roll: ja nie biorę kagańca.. chociaż..... może powinnam wziąść ...... :/sama nie wiem....... najpierw muszę ten kaganiec "naprawić" ... :/ Pozdr. Aga a ty będziesz ?? Quote
ewelinabuck Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 buck powaznie sobie lape rozdziabal o szklo mam nadzieje ze sie zagoi do niedzieli jak nie to przyjade z pudelkiem a z buckiem innym razem :( Quote
LAZY Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Oczywiscie koło Trzech Orłow to dobre miejsce...co do godziny to nie wiem czy 12 nie bedzie za pozno...ja rozwazała m 11...ale w zasadzie wszystko mi jedno:) Pagajko mi miejsce spotkanai jest obojetne. Dojade do Was autem o ile wczesiej dacie znac gdzie bedziecie. Chyba ze chcielibyscie spotkac sie np. w Pakru Kasprowicza (jasne Błonia) albo na Wałach hrobrego - tam gdzie pilismy piwo jak u mnie bylas. Zastanow sie a jakos juz sie dogadamy :) Quote
00000 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 LAZY napisał(a): tam gdzie pilismy piwo jak u mnie bylas. :) Ty mi tutaj takich rzeczy nie wywlekaj na światło dzienne.... :evilbat: :wink: Damy znać odpowiednio wcześniej, jak już będziemy wyjeżdżać z Międzywodzia :D Oj jak ja się już cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts