ewelinabuck Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 ja tez bede tylko nie mozemy tego tak zrobic jak na wystawie jezeli sie rozpoznamy podchodzimy i sie pytamy Quote
Daisunia Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Okej :) My też napewno będziemy ;) LAZY a twoja psina jak zachowuje sie przy innej suczce ? (musze wiedziec czy mam kupować kaganiec czy nie :) ) Quote
LAZY Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Moja jest grzeczna...o ile inna nie atakuje...ale nawet przy ataku raczej liczy ze ja załagodze sprawe i nie pokazuje zebow. Bez obaw..malamutki raczej sie przestraszy z racji gabarytów, wiec ze strony Lazy nic jej nie grozi....Ale nie wiem czy Twoja bedzie grzeczna. :wink: Quote
Daisunia Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 no własnie u mojej to tak róznie :lol: :lol: pamietam jak sie cieszylam jak w czerwcu przez pare minut bawila sie z sunia ON .. ale i tak wezme kaganiec ;) ps. LAZY weś tylko dogomaniacka chuste ;) Quote
LAZY Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Oj teraz to my sie umówimy na konkretna godzine w konkretnym miejscu! Ale chuste i tak wezme :wink: Quote
Daisunia Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 7 sierpnia ;) (godzine sie jeszcze ustali ) na psiej polanie będzie ten festyn , a po tym festynie idziemy do parku kasprowicza na spacerek :D :lol: Quote
LAZY Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Hihi...psia polana jaet w zasadzie w Parku Kasprowicza...:) :lol: Quote
Daisunia Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 no tak , ale tam na psiej polanie bedzie ten festyn i pewnie będzie ciasno , a tak to troche pobędziemy a potem pojdziemy na spacerek ;) Quote
XXL Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 widze ze troszke mnie nie ma a tu juz nie lapie o co chodzi w temacie ? :p moze ktos mi to sctrescic ? pozdrawiam serdecznie :D Quote
ewelinabuck Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 7 sierpnia jest festyn " z psem za pan brat " na psiej polanie i organizujemy spotkanie a raczej spacerek z naszymi pupilami Quote
Daisunia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 [quote name='ewelinabuck']7 sierpnia jest festyn " z psem za pan brat " na psiej polanie i organizujemy spotkanie a raczej spacerek z naszymi pupilami o właaaaśnieee ! Nic dodac nic ująć ;) tylko nie zapomniec o aparatach :roll: Quote
Daisunia Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 :(((((((((((( :(((((((((((( sorrki wielkie ale na spotkaniu będę bez piesa... :( <płacze> :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
XXL Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 aha to postaram sie byc ;) ale to sie jeszcze okaze czy nie wybende gdzies .... to pozdrawiam :D danusia bez gadania masz byc z psem :D haha ! Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Daisunia napisał(a)::(((((((((((( :(((((((((((( sorrki wielkie ale na spotkaniu będę bez piesa... :( <płacze> :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A co się stało??? Quote
Daisunia Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 LAZY na gg , ci napisze ( mam twoj numer z topicu kontaktowego) Quote
sylwiaskalska Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 Hejka własnie jestem po urlopie i chętnie się spotkam z wami na spacerku :) w weekend nic nie planuje no chyba że będzie 30 stopni to wtedy spacerek wieczorkiem :) Więc czekam na odzewki :) Quote
LAZY Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Daisunia dawaj smiało na gg Sylwia koniecznie spacer! Ja wczoraj zaliczyłam wybieg na końcowym trójki i bardzo mi sie podobało. Była tam wieczorkiem, wiec moze nawet kiedys wieczrowa pora sie wybierzemy. Pozdrawiam... P.S. Napsiz na gg jak tam bylo nad morzem :wink: Quote
Daisunia Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Lazy napisalam ci wiadomość na GG 8) 8) 8) 8) Quote
LAZY Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Daisunia napisał(a):Lazy napisalam ci wiadomość na GG 8) 8) 8) 8) Ja nic nie dostac... :( Moze na priva wyslij? albo raz jeszcze na gg? Quote
sylwiaskalska Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Lazy wakacje były baaaaaaaaaaaaaardzo udane, pogoda strzał w dziesiątke, troche się przytyło od :drinking: :eating: - no a teraz znowu latam na siłownie hi hi. Odpoczęłam sobie, niedługo wkleje zdjęcia z urlopu bo jest ich sporo :) A co do spacerku to moze byc takze wieczorkiem :) acha w sobote w Parku Kasprowicza od 14:00 jest festyn policyjny mozna z psiakami sie przejsc i przy okazji zobaczyć co tam sie dzieje :) Quote
Daisunia Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 LAZY napisał(a):Daisunia napisał(a):Lazy napisalam ci wiadomość na GG 8) 8) 8) 8) Ja nic nie dostac... :( Moze na priva wyslij? albo raz jeszcze na gg? wysłałam Ci jeszcze raz wiadomość na GG Quote
LAZY Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Jeśli chodzi o festyn w soboe to ja jestem jak najbardziej za! Nie wiem tylko czy nasze psiaki tez..(ale kiedys taki festyn byl i nikt psiaków nie gonił, moze teraz tez sie uda). Daisy ja nadal nic nie mam, albo masz zły numer albo nie wiem co za cholera... :roll: Quote
Recommended Posts