Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja jest grzeczna...o ile inna nie atakuje...ale nawet przy ataku raczej liczy ze ja załagodze sprawe i nie pokazuje zebow. Bez obaw..malamutki raczej sie przestraszy z racji gabarytów, wiec ze strony Lazy nic jej nie grozi....Ale nie wiem czy Twoja bedzie grzeczna. :wink:

Posted

no własnie u mojej to tak róznie :lol: :lol: pamietam jak sie cieszylam jak w czerwcu przez pare minut bawila sie z sunia ON ..
ale i tak wezme kaganiec ;)
ps. LAZY weś tylko dogomaniacka chuste ;)

Posted

[quote name='ewelinabuck']7 sierpnia jest festyn " z psem za pan brat " na psiej polanie i organizujemy spotkanie a raczej spacerek z naszymi pupilami
o właaaaśnieee ! Nic dodac nic ująć ;)
tylko nie zapomniec o aparatach :roll:

Posted

aha to postaram sie byc ;)
ale to sie jeszcze okaze czy nie wybende gdzies .... to pozdrawiam :D
danusia bez gadania masz byc z psem :D haha !

Posted

Daisunia napisał(a):
:(((((((((((( :(((((((((((( sorrki wielkie ale na spotkaniu będę bez piesa... :(
<płacze> :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A co się stało???

Posted

Daisunia dawaj smiało na gg

Sylwia koniecznie spacer! Ja wczoraj zaliczyłam wybieg na końcowym trójki i bardzo mi sie podobało. Była tam wieczorkiem, wiec moze nawet kiedys wieczrowa pora sie wybierzemy. Pozdrawiam...
P.S. Napsiz na gg jak tam bylo nad morzem :wink:

Posted

Daisunia napisał(a):
Lazy napisalam ci wiadomość na GG
8) 8) 8) 8)

Ja nic nie dostac... :( Moze na priva wyslij? albo raz jeszcze na gg?

Posted

Lazy wakacje były baaaaaaaaaaaaaardzo udane, pogoda strzał w dziesiątke, troche się przytyło od :drinking: :eating: - no a teraz znowu latam na siłownie hi hi. Odpoczęłam sobie, niedługo wkleje zdjęcia z urlopu bo jest ich sporo :)
A co do spacerku to moze byc takze wieczorkiem :) acha w sobote w Parku Kasprowicza od 14:00 jest festyn policyjny mozna z psiakami sie przejsc i przy okazji zobaczyć co tam sie dzieje :)

Posted

LAZY napisał(a):
Daisunia napisał(a):
Lazy napisalam ci wiadomość na GG
8) 8) 8) 8)

Ja nic nie dostac... :( Moze na priva wyslij? albo raz jeszcze na gg?

wysłałam Ci jeszcze raz wiadomość na GG

Posted

Jeśli chodzi o festyn w soboe to ja jestem jak najbardziej za! Nie wiem tylko czy nasze psiaki tez..(ale kiedys taki festyn byl i nikt psiaków nie gonił, moze teraz tez sie uda).

Daisy ja nadal nic nie mam, albo masz zły numer albo nie wiem co za cholera... :roll: