LAZY Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Hihi...Ja mysle, ze napewno spotkamy sie na wystawie w srodku na stadionie. I tam podejmemy decyzje co i jak:) Quote
sylwiaskalska Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 LAZY napisał(a):Hihi...Ja mysle, ze napewno spotkamy sie na wystawie w srodku na stadionie. I tam podejmemy decyzje co i jak:) Może tak będzie najlepiej bo ja mam troche kawałek aby pojechać po psa i wrócić na miejsce Quote
sylwiaskalska Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Hejka kto chętny to sobotka park kasprowicza 11:30 ja z Tomkiem już ustawiłam się , Paulinka pasuje ci 11:00 na Placu Kościuszki ? Quote
ewelinabuck Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 to po czym ja was poznam????stojcie o 10.30 przy ringu malamutow ja tam bede z buckiem buck ma obrorze i smych taka we wzorki z manmata Quote
LAZY Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Ja bede wysposazona w dogomaniacka chuste! Niebeiska z napisem dogomania...nie da sie tego nie zauwazyc! Quote
XXL Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 ooo widzie ze juz tu plany dotyczonce wystawy :D nom ja w sobote napewno bende :D dzwonila do mnie pani od bula i ona powiedziala ze tez powina dotszec do parku tak jakos na godzine 12 ... pozdro wszystkim Quote
Marta Chmielewska Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 A mój małżonek ostatnio miział agrafkę :D jaki ten szczecin mały :D Quote
LAZY Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):A mój małżonek ostatnio miział agrafkę :D jaki ten szczecin mały :D A gdzie a kiedy?? A czemu nas tam nie bylo??? Prosze szukac blondynki z chusta doo manaicka na wystawie w sobote! Quote
sylwiaskalska Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 LAZY napisał(a):Marta Chmielewska napisał(a):A mój małżonek ostatnio miział agrafkę :D jaki ten szczecin mały :D A gdzie a kiedy?? A czemu nas tam nie bylo??? Prosze szukac blondynki z chusta doo manaicka na wystawie w sobote! Paulina i o której ty idziesz na wystwe w sobote - ustawimy się jakoś ? Quote
Marta Chmielewska Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 A widział ją i miział jak wracał z pracy, gdzieś tam, nie wiem dokładnie gdzie. Właśnie, muszę zapytać męża gdzie to się łazi po pracy zamiast do domu :evil: Tylko wy te chusty nie wkładajcie w majtki tylko powiewajcie jak flagą czy coś... 8) :wink: Albo ustawcie się w jednej liniii i śpiewajcie jakieś pieśni czy coś... :D Quote
sylwiaskalska Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):A widział ją i miział jak wracał z pracy, gdzieś tam, nie wiem dokładnie gdzie. Właśnie, muszę zapytać męża gdzie to się łazi po pracy zamiast do domu :evil: Tylko wy te chusty nie wkładajcie w majtki tylko powiewajcie jak flagą czy coś... 8) :wink: Albo ustawcie się w jednej liniii i śpiewajcie jakieś pieśni czy coś... :D Spoko w majtki nie włożymy :lol: mam nadzieje że pogoda dopisze :) Quote
ewelinabuck Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 w niedziele oczywiscie husteczki obowiazuja ja napewni bede ze swoim psem Quote
sylwiaskalska Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 ewelinabuck napisał(a):a co do pogody ma byc cieplutko :D To git :) na pewno będę już zapowiedziałam wszystkim że ide na wystawe i z nikim innym oprócz dogomaniaków nie umawiam się :) Quote
LAZY Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Sylwia ja ide oczywiscie, nei wiem na ktora sie umowimy...hmm..jakos rano chyba moze cos okolo 10. Trzeba sie dowiedziec jakie spy sa o ktorej godzinie. Wie ktos z Was jak to wyglada? I o ktorej sie zaczyna impreza? Quote
sylwiaskalska Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 No własnie poszukam w internecie. Paulinka to ja jeszcze zadzwonie do Ciebie w piątala :) Znlazałm takie coś http://www.szczecin.zkwp.pl/szczecin/wyst2005/szczecin2005.html Quote
Inez Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 My też się piszemy na sobotni spacerek 8) , tylko musze jeszcze kupić Bafiemu nowy kaganiec -atrape (Lazy :wink: ) bo tamten sie gdzies zagubił :-? . A na wystawie tez oczywiście będe, ale nie wiem o której więc wole się nie umawiać z nikim na konkretne godziny. No to do zobaczenia w sobote, mam nadzieje że pogoda dopisze bo ostanio ciągle tylko pada i pada... :x Quote
sylwiaskalska Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Pogoda podobno ma byc ładna :) ale fakt ten deszcz mnie dobija - centralnie angielska pogoda :) Quote
ewelinabuck Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 imprezka rozpoczyna sie o 10.30 do 16 chyba :D Quote
sylwiaskalska Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 ewelinabuck napisał(a):imprezka rozpoczyna sie o 10.30 do 16 chyba :D O to git. Paulina ja moge po ciebie przyjsc tak o 9:45 ale jeszcze się zdzwonimy :) Quote
LAZY Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Najprawdopodobniej Marcin tez zaszczyci nas swoja obecnoscia. Dogadam sie z nim czy bedzie pił piwo czy nie. Bo jak nie to zabierzemy sie samochodem, a jak nie to jakos umówimy sie około tej 10 najlepiej na przystanku 3 na Bramie Portowej, albo na rpzystanku koło stacji benzynowej, tam gdzie bedzeisz wysiadac i podjedziemy tramwajem. Jeszce sie zgadamy. Quote
XXL Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 witka dziewczyny chcial bym was poinformowac ze za jakis miesiac mam koleine wole koleiny urlopik tym razem nagrodowke :D hahah :D ok koniec chwalenia sie pozdrawiam was cieplutko :D Quote
Daisunia Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 co wy na spotkanko 7 sierpnia po festynie " z psem za pan brat" ? pospacerujemy po parku kasprowicza , ;) Quote
LAZY Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Ja oczywiscie bede tego 7 sierpnia! Jeszcze miesiac, wiec zdazymy sie porzadnei umówic! :D Quote
Recommended Posts