Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To nasza Goplana..weic takie "jeziorko" przez małe j... :wink: A co do łapki to zszywa sie, zszywa...Lazy juz miała szyte, wtedy szybciej sie goi...Niech psiak szybko wraca do zdrowia to zabierzecie sie z nami na taki dłuuuugi spacer!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdzie jest Psia polana ??
czytaliście może Przyjaciela Psa nowego ? tam jest ogloszenie o akcji " z psem za pan brat " akcia bedzie 7.sierpnia , właśnie na psiej polanie.. ale ja nie wiem gdzie to jest , tzn. mam przypuszczenia że psia polana jest tam gdzie jest wybieg (kolo placu trzech orłow)
jeśli nie jest to tam to gdzie jest ta psia polana ?

Posted

Dokladnie to jest w Parku Kasprowicza czyli za pomnikiem 3 Orlow - zawsze sie smieje bo raz straz miejska twierdzi ze jest to psia polana a nie kiedy wlepia mandaty - dla mnie to totalna bzdura a teraz na dodatek na tej polanie zamiat psow to opalaja sie stare dziadki w samych starych paskudnych portalonach- gaciach :roll: a babcie jeszcze gorzej -ochyda i fuj a straz miejska ma to gleboko w d.......ie :evil:

Wiem ze troche czasu jest do tej akcji ale mam nadzieje ze sie jakos wszyscy spotkamy taki maly zlocik przynajmniej przegonimy dziadkow :lol: :lol: :lol:

Posted

ah , to juz wiem gdzie to jest , jak mieszkalam w szczecinie to bywaliśmyu tam codziennie o 18 , wtedy sie wszystkie haszczaki , malamuty i inne zaprzegowce zbierają ... ale ja to nazywam :wybieg dla psow:
:) dziękuję ślicznie za odpowiedz :)

Posted

kiedyś byłam tam z Bafim rano, nie było zadnych psów, przechodziła tamtędy jakas strasza pani z dziecmi i zaczeła wrzeszczeć na mnie żebym natychmiast wzieła psa na smycz :o . No to ja jej na to ze nie wezme psa na smycz bo to jest wybieg dla psów. To ona na mnie z mordą że zaraz zadzwoni po straż miejską. A ja jej: a niech sobie pani dzwoni 8) ...
Swoją drogą to ciekawe po krórej stronie stanelaby straz miejska... :roll:

Posted

No i dzis byliśmy na spacerku! Fajowo było...troszkę mokro, ale dalismy rade:)
Właściciele i ich psy..

Sylwia była głodna, bo nie zdążyła zjeśc snaidania i kupiła sobei biszkopty...ale chyba nie udało jej się najeś... :wink:

Pierwsze co to do dołka!

Karmienia ciąg dalszy...

Hihi...psie dupki... :lol:

Ale nas duzo...

Karmienia ciąg dalszy...

Posted

Może gdzies tu ktos zgubił tego biszkopta... :roll:

Agrafłka chyba tz szuka...

I szukam i szukam...
To moze i ja poszukam...

I znalazłam dołek...

Może tam cos jest?

O chyba cos dają...

Oj Sylwia dzisiaj to pełna obsługa! Teraz pijemy...

Posted

Niezły wodopój mamy...

Jak niemowlaki piją... :lol: Chociaż Teki to ma raczęj dorosłe odruchy...
:wink:

Lazy zwiedza teren...

Lazy ucieka bo Teki gwałci Agrafkę, a ona przecież jest dama... :oops:

Chcesz się Agrafka schowa w mojej dziurze?

Posted

Oprawca Agrafki odpoczywa...

Agrafka tez odpoczywa...

Dobra wstaję...

Gdzie ta moja kobieta polazła????

Wyperfumuję się przed randką...

Ale mi dobrze...

Sylwia i Toemk z Agraweczka...

Temek pilnuje cnoty Agrafki... :lol:

Posted

Agrafka chowa się w dołku...

Nornica...albo kret... :lol:

Stoję na straży...zerkam raz w lewo, raz w prawo...

Pies wariat!

Oj zakochany kundel...

Odganianie natręta...

Wariactwa w wykonaniu dziewczyn...

Posted

Ale mi dobrze...

Zaloty...a taka niby nieśmiała... :lol:

I juz po... :lol:

A to bardzo umięśniona astka...

I ciocia Sylwia jako przewodniczka stada...

Posted

[quote name='ewelinabuck']a co wy na to jezeli bysmy sie wszyscy spotkali na wystawie w szcecinie a pozniej na spacerek

Dla mnie extra tylko jakoś później bo nie chce brac swojego na wystawy i tak już dostecznie psiaki które są wystawiane się denerwują.

Wstawiam barkujace zzdjatko :) Bo cosik Paulince sie źle wpisało

Posted

ewelinabuck napisał(a):
a co wy na to jezeli bysmy sie wszyscy spotkali na wystawie w szcecinie a pozniej na spacerek

Dla mnie rewelacja. Ale obawiam sie ze na sama wystawe z naszymi pociechami nie wejdziemy. Więc pewno spacer trzeba bedzie ustalic na inna godzine albo pojsc na spacer bez psów.

Posted

Jesli rpzed brama ozacza, ze Wy oglądniecie sobie malamuty i chcecie isc to dla mnie odpada! Ja chce obejrzec pozostałe rasy a nie tylko malamuty...

Posted

Ja też będę, w sobotę, nie wiem czy w niedzielę będzie mi się chciało przyjechać. Będę z Penny, ale chciałabym pobyć na wystawie, więc nie wiem czy się załapię na spacer. Chyba, że później dojdę. Poznacie mnie po suni czarnej staficzce w czerwonych szelkach i długich jasnych włosach :D To będzie mój identyfikator :wink: