LAZY Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 To nasza Goplana..weic takie "jeziorko" przez małe j... :wink: A co do łapki to zszywa sie, zszywa...Lazy juz miała szyte, wtedy szybciej sie goi...Niech psiak szybko wraca do zdrowia to zabierzecie sie z nami na taki dłuuuugi spacer! Quote
sylwiaskalska Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 No spacer był extra nie wspomne że lekko się zgubiłysmy :oops: :oops: :oops: i zamista wyjść na poczatku na Goplane to wyszłysmy na Głebokie :) :D ale spacer był pierwsza klasa Quote
Daisunia Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Gdzie jest Psia polana ?? czytaliście może Przyjaciela Psa nowego ? tam jest ogloszenie o akcji " z psem za pan brat " akcia bedzie 7.sierpnia , właśnie na psiej polanie.. ale ja nie wiem gdzie to jest , tzn. mam przypuszczenia że psia polana jest tam gdzie jest wybieg (kolo placu trzech orłow) jeśli nie jest to tam to gdzie jest ta psia polana ? Quote
sylwiaskalska Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Dokladnie to jest w Parku Kasprowicza czyli za pomnikiem 3 Orlow - zawsze sie smieje bo raz straz miejska twierdzi ze jest to psia polana a nie kiedy wlepia mandaty - dla mnie to totalna bzdura a teraz na dodatek na tej polanie zamiat psow to opalaja sie stare dziadki w samych starych paskudnych portalonach- gaciach :roll: a babcie jeszcze gorzej -ochyda i fuj a straz miejska ma to gleboko w d.......ie :evil: Wiem ze troche czasu jest do tej akcji ale mam nadzieje ze sie jakos wszyscy spotkamy taki maly zlocik przynajmniej przegonimy dziadkow :lol: :lol: :lol: Quote
Daisunia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 ah , to juz wiem gdzie to jest , jak mieszkalam w szczecinie to bywaliśmyu tam codziennie o 18 , wtedy sie wszystkie haszczaki , malamuty i inne zaprzegowce zbierają ... ale ja to nazywam :wybieg dla psow: :) dziękuję ślicznie za odpowiedz :) Quote
Inez Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 kiedyś byłam tam z Bafim rano, nie było zadnych psów, przechodziła tamtędy jakas strasza pani z dziecmi i zaczeła wrzeszczeć na mnie żebym natychmiast wzieła psa na smycz :o . No to ja jej na to ze nie wezme psa na smycz bo to jest wybieg dla psów. To ona na mnie z mordą że zaraz zadzwoni po straż miejską. A ja jej: a niech sobie pani dzwoni 8) ... Swoją drogą to ciekawe po krórej stronie stanelaby straz miejska... :roll: Quote
sylwiaskalska Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 wstepnie może umawiamy sie na niedzielke tak na 11:30 w parku albo ze macie inna propozycje :) Quote
LAZY Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 No i dzis byliśmy na spacerku! Fajowo było...troszkę mokro, ale dalismy rade:) Właściciele i ich psy.. Sylwia była głodna, bo nie zdążyła zjeśc snaidania i kupiła sobei biszkopty...ale chyba nie udało jej się najeś... :wink: Pierwsze co to do dołka! Karmienia ciąg dalszy... Hihi...psie dupki... :lol: Ale nas duzo... Karmienia ciąg dalszy... Quote
LAZY Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Może gdzies tu ktos zgubił tego biszkopta... :roll: Agrafłka chyba tz szuka... I szukam i szukam... To moze i ja poszukam... I znalazłam dołek... Może tam cos jest? O chyba cos dają... Oj Sylwia dzisiaj to pełna obsługa! Teraz pijemy... Quote
LAZY Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Niezły wodopój mamy... Jak niemowlaki piją... :lol: Chociaż Teki to ma raczęj dorosłe odruchy... :wink: Lazy zwiedza teren... Lazy ucieka bo Teki gwałci Agrafkę, a ona przecież jest dama... :oops: Chcesz się Agrafka schowa w mojej dziurze? Quote
LAZY Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Oprawca Agrafki odpoczywa... Agrafka tez odpoczywa... Dobra wstaję... Gdzie ta moja kobieta polazła???? Wyperfumuję się przed randką... Ale mi dobrze... Sylwia i Toemk z Agraweczka... Temek pilnuje cnoty Agrafki... :lol: Quote
LAZY Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Agrafka chowa się w dołku... Nornica...albo kret... :lol: Stoję na straży...zerkam raz w lewo, raz w prawo... Pies wariat! Oj zakochany kundel... Odganianie natręta... Wariactwa w wykonaniu dziewczyn... Quote
LAZY Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Wracam do dolka... Ale zameiszanie... Gra wstepna? :wink: Ale skok! Co tam masz? Biegnę! Quote
LAZY Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Ale mi dobrze... Zaloty...a taka niby nieśmiała... :lol: I juz po... :lol: A to bardzo umięśniona astka... I ciocia Sylwia jako przewodniczka stada... Quote
ewelinabuck Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 a co wy na to jezeli bysmy sie wszyscy spotkali na wystawie w szcecinie a pozniej na spacerek Quote
XXL Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 ja jestem za ale jest male "ale" mnie nie bendzie w szcz.... :P wienc moge powiedziec tylko bawcie sie dobrze :D Quote
sylwiaskalska Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 [quote name='ewelinabuck']a co wy na to jezeli bysmy sie wszyscy spotkali na wystawie w szcecinie a pozniej na spacerek Dla mnie extra tylko jakoś później bo nie chce brac swojego na wystawy i tak już dostecznie psiaki które są wystawiane się denerwują. Wstawiam barkujace zzdjatko :) Bo cosik Paulince sie źle wpisało Quote
LAZY Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 ewelinabuck napisał(a):a co wy na to jezeli bysmy sie wszyscy spotkali na wystawie w szcecinie a pozniej na spacerek Dla mnie rewelacja. Ale obawiam sie ze na sama wystawe z naszymi pociechami nie wejdziemy. Więc pewno spacer trzeba bedzie ustalic na inna godzine albo pojsc na spacer bez psów. Quote
ewelinabuck Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 malamuty sa na 10 to moze o 12.30 brzed bramo stadionu i pojdziemy gdzies Quote
sylwiaskalska Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 ewelinabuck napisał(a):malamuty sa na 10 to moze o 12.30 brzed bramo stadionu i pojdziemy gdzies Dla mnie może być :) Quote
LAZY Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Jesli rpzed brama ozacza, ze Wy oglądniecie sobie malamuty i chcecie isc to dla mnie odpada! Ja chce obejrzec pozostałe rasy a nie tylko malamuty... Quote
Marta Chmielewska Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Ja też będę, w sobotę, nie wiem czy w niedzielę będzie mi się chciało przyjechać. Będę z Penny, ale chciałabym pobyć na wystawie, więc nie wiem czy się załapię na spacer. Chyba, że później dojdę. Poznacie mnie po suni czarnej staficzce w czerwonych szelkach i długich jasnych włosach :D To będzie mój identyfikator :wink: Quote
Recommended Posts