Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotki prześliczne!!! troszku Wam sie kumpli nazbierało :D Ale było fajowo !
My tez w Toruniu byłysmy na spacerku ale nas Tylko sztuk 2 z Torunia ;) zapraszamy na wizyte do Daliego leonka tam sa fotaski jak macie ochote szczecinianki :D
pozdrowionka
U nas sniegu równiez brak

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze troche zdjęć
A to Paulinka z buldogiem :)

A ten znów coś robi z pyskiem

Gromadka

A oto Pani Bafiego :)

Bafi jak możesz pokazywać język :lol:

Od razu może ustawmy sę na przyszłą sobotke albo niedziele do wyboru mi tam każdy dzień pasuje :) A sądze że teraz pogoga bedzie dopisywać nie zapeszając 8)

Posted

świetne foty :D

A co to tak w Szczecinie mało śniegu macie Prawie w ogóle

Ale za to błota mamy duzo 8) co zresztą doskonale widac na sierści Bafiego hihihi.. :wink:
A co do nastepnego spotkania to mi bardziej pasuje sobota.
pozdr.

Posted

W zasadzie to ja tez obstaję przy sobocie. Może tym razem zaserwujemy sobie jeszcze spacerek w keirunku lasku Arkonskiego co? Może wstępnie na 12? Coby się wyspać i na obiadek do domku wrócić?

Patka Wasze fotki już obejrzałam...hihih...extra!

Posted

[quote name='adda']A co to tak w Szczecinie mało śniegu macie :o Prawie w ogóle :o

No i wykrakałaś 8) :wink: u nas też jest śnieg

I cały czas pada. No właśnie ja odpadam jak będzie śnieg bo mój to taki "delikatny" może być dlaniego za zimno :( No ale zobaczymy dopiero środa

Posted

Widzę, że spotkania są super :wink: no i do tego rewia mody :wink: sweterki :wink:

Obiecujemy nastepnym razem stawić się na spotkanie, nawet jakbym miała trzymać mojego szaleńca na smyczy. Fajnie będzie spotkać się i pogadać.

Posted

Mysle że smyczka nie będzie potrzebna :D , nasze to takie milusińskie stworzenia a jak juz mają swoje piłki to bawią się sam ze sobą, szczególnie mój :) . No mam nadzieje że jutro nie będzie padało.
To może jutro Park Kasprowicza 12:00?

Tomek podaj swój telefon bo cosik dzwonilismy do Ciebie i cisza :roll:

Posted

Właśnie rozmawiałam wczoraj z LAZY ( :oops: nie znam imienia) Chetnie bym sie pojawiła... ale jutro 7.18 pociag i do Bydgoszczy- wystawa już w niedzielę.
Ale nastepnym razem bede na 100%. Noo mój nie jest niestety super towarzyski. Kocha Goldeny, ma paru kumpli u nas w parku... ale na fotkach widzę Owczarka- ja nie wiem.. ta moja zaraza ma jakies uprzedzenie do tej rasy. Moze dlatego, ze to był zawsze pies moich marzeń :oops: . Niestety mam male mieszkanko... i stwierdziłam ze musze sobie odpuscic taka pieknosc.

Ale to nie problem. Zobaczymy. Co bedzie to bedzie :wink: Wazne ze sobie pospacerujemy :wink:

Posted

Lazy ma na imie Pulinka. A co do jej owczarka który nazywa się Lazy- jak mojego nie pogoniła a mój to czasami bywa naprawde natretny ;) to chyba będzie spoko. Zresztą Lazy zachowuje się jak prawdziwa dama z chłopakami się nie bawi i ich totalnie ignoruje :) No to mam nadzieje że na nastepnym spotkanku będziesz :)

Posted

Kochani moi jak będzie padać to nie spotykamy się bo tylko zmokniemy i nasze psiaki będą obłocone a mój to wogóle nie wyjdzie na deszcz :(

Tomek słyszłałam co Agrafka zrobiła :lol: więc jak będzie padać to nas nie będzie

Posted

Pogoda nam nie dopisala, więc ze spotkania nic nie wyszło, ale moze w trakcie tyodnia się zobaczymy? Wiem, ze Sylwia pracuje, ale Ty Agnieszka, Tomek, ja i Ania chyba mamy woolne, więc mozeuda nam się spotkac...

Posted

nom
nie wyszlo nam nastempnym razem napewno bendzie lepsza pogoda paulina zamowila slaba pogoe za malo w lape dala :D hahah :d :lol:
pozdrawiam psy-chopatow :D