XXL Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 czesc jak cos proponuie ten weekend ... jak cos ustalicie prosze lazy albo sylwie o jakis kontakt bo teras tylko sporadycznie bywam ... pozdrawiam :D Quote
LAZY Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Może ta niedziela? Do południa? Godziny między 11-12...Park Kasprowicza? Proszę o propozycje i ewentualne potwierdzenie obecności lub jej braku... Quote
sylwiaskalska Posted January 6, 2005 Author Posted January 6, 2005 Paulinka ja prawdopodobnie moge być ale dam Ci znać na 100% w sobotke wieczorem :) Ale podobno ma być ładna pogoda więc czemu nie :) Quote
LAZY Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Paulinka ja prawdopodobnie moge być ale dam Ci znać na 100% w sobotke wieczorem :) Ale podobno ma być ładna pogoda więc czemu nie :) Świetnie! Będę czekać na informacje...:) Juz sesja za pasem, więc musimy mój wolny czas wykorzystac maxymalnie... Kto jeszcze chetny? :lol: Quote
Kario Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 No fajnie , postaramy sie byc niedziela 11-12.00 Park Kasprowicza ,ale dokladnie...? Pozdrowienia Quote
LAZY Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 No fajnie , postaramy sie byc niedziela 11-12.00 Park Kasprowicza ,ale dokladnie...?Pozdrowienia Hmm...może umówmy się tak na 11.30? Wtedy ktoś z nas pozeka 30 minut maxymalnie...jak chcesz to napiszę Ci na priv mój telefon a Ty daj mi swój to jak się dokładnei dogadamy to napiszę ci smska... Quote
XXL Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 sorka ze sie nie stawilem ale liczylem ze ktoras z dziewczyn do mnie drydnie :( a tu lipa .... :-? Quote
LAZY Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 XXL napisał(a):sorka ze sie nie stawilem ale liczylem ze ktoras z dziewczyn do mnie drydnie :( a tu lipa .... :-? Sorki, że nei dzwoniłyśmy, ale do spotkania nie doszło... :( Syliwa nie mogła, poza tym pogoda dzisiaj jest fatalna...o mało co łba nei urwie...Moe następnym razem nam się uda... A ja wczoraj poznałam Kario i jej psiaka (zreszta to nasi sąsiedzi Toemku :wink:) Pozdrawiam... Quote
XXL Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 hm a moze ta soboa albo niedziela ? co wy na to ? Quote
LAZY Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 U mnie zbiliza sie sesja i czasu na wszystkoza mało...sobota raczej odpada..moze neidziela, ale to też nei obeicuje...przepraszam...ale jakoś nie wiem czy sie wyrobie...w następnym tygodniu mam 3 zaliczenia..urwanei głowy :-? Quote
Kario Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Lazy mozemy podac sobie rece.Ja juz nie wiem jak sie nazywam :) Tylko notatki lataja a wilku zdany na moja 2 polowe Quote
LAZY Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ehhh..niestety taka przykra studencka rzeczywistosc... :lol: Quote
LAZY Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 No to tak na poważnie, czy ten weekend ewentualnie jakiś dzien w tygodniu komus odpowiada??? Może jeszcze na śnieg się załapiemy...hihih... :wink: Quote
szaraduszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Hej, melduję się w topicu, bo jak zauważyła LAZY ja też Szczecin :lol: Ładnie się bawicie. Niestety raczej do Was nie dołączę (może kiedyś wiosną...). 1. w weekendy jestem poza miastem. 2. bywam na placyku koło pętli trójki. 3. teraz sesja, potem ferie (choć chwila) co znaczy to samo, czyli mnie nie ma:) 4. moja Draka jest trochę szurnięta i nie z każdym ładnie się bawi (jak się przestraszy pyskuje psom do ucha, jak się rozpędzi to mniejsze psiaki depcze itd) brr Naszym ukochanym zajęciem jest gananie po lesie... gdy to niemożliwe, drepczemy po parku. pozdrawiam i znikam :roll: Quote
XXL Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 hmm lazy naj wyrzei znowu bendziemy w trojke :P oile sylwia sie odezwie :P :D Quote
LAZY Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Odezwała się do mnie na maila Agieszka z goldenkeim 1,5 rocznym i jest chętna na spacerek. Nie ejst zalogowana na dgm...ale utrzymjuę z nią kontakt mailowy....Moze się uda... Quote
sylwiaskalska Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 XXL napisał(a):hmm lazy naj wyrzei znowu bendziemy w trojke :P oile sylwia sie odezwie :P :D Odezwie Odezwie :D :) :P może ta niedziela mi odpowiada także Park Kasprowicza :) Chociaż fajnie by było przejsć się na około Głebokiego przynajmniej my nie zmarzniemy ;) stojąc ;) Pozdrawiam Quote
sylwiaskalska Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 A więc drodzy dogomaniacy kto chętny spotykamy się w: sobotke o godzinie 13:30 na Polance Parku Kasprowicza. Ubrać ciepłe majtki , wciągnąć kalesony :) założyc grupe skatpetki i zapraszam na spotkanko :) Pozdrawiamy Ja i Teki Quote
XXL Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 sorka z powodu klopotow tecxhnicznych zadne info o spotkaniu do mnie nie dotralo wienc sorka za nieobecnosc :P jakos sie zrechabiltuie :P :) :wink: Quote
LAZY Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Załuj :lol: Oto fotaski...w poniedziałek jeszcze swoje doruci Sylwia... Tutaj Lazy, Tekila i buldog (ma jedyne 7 miesiecy...) Zamyślony Teki... Goldenek Buffy i buldozek... (tutaj jeszcze Agnieszka) Spro nas było co??? :wink: Moja pannica przy dołku oczywiscie :lol: Pies tropiący... :lol: Teki i Buffy... Ciocia Sylwia miała dla piesków smakołyki, chyba Buffy na takowy liczy... :wink: Buffy.... Buzi, buzi??? :oops: Nie złapiesz mnie... Do następnej soboty... 8) Quote
Inez Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 O, widze mojego "czyścioszka" :wink: Bafiego. Fajnie sie psiaki razem bawiły a ja jak widzicie postanowiłam zalogowac sie na dogomani :) Quote
LAZY Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Aga&Bafi napisał(a):O, widze mojego "czyścioszka" :wink: Bafiego. Fajnie sie psiaki razem bawiły a ja jak widzicie postanowiłam zalogowac sie na dogomani :) Witaj!!!:calus: wiedziałam, że z pisaniem imienia Bafiego będzie kłopot...ja tak bardziej anglojęzycznei zarzuciłam a to takie proste...hhih...od nastepnego razu będę pisala poprawnie... Pozdrowienia :P Quote
sylwiaskalska Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 To teraz moje zdjęcia - uwaga dosyć sporo tych zdjęć :) Oto Tekila na posterunku wypatruje czy ktoś się zjawi :) O chyba ktoś idzie ? Ale najpierw schowam piłkę przed nimi hi hi A oto moja koleżanka Lazy TYm razem bawiła się piłeczką A to ja pedzący z piłką O jacyś nowi :) To jest mój nowy Kolega :) Bardzo fajny - Bafie Troche sie ubrudził ale co tam :) Pierwsze powitanie :) A ten chodź nie widać to buldog - żaden potwór :lol: O prosze bardzo wcale nie taki straszny Ze wszystkimi chciał się przywitać I jaki szczęśliwy że ma nowych przyjaciół Tekila co tam masz ? Bafi a ty co tam masz ? Lazy jak to prawdziwa dama wolała swoje towarzystwo :) Cała Lazy :) A tu szalony Briard Szalone zabawy I kto powiedział że różne rasy nie moga się ze sobą bawić ? :) Po Spacerze pani mnie wykapała i poszedłem spać Sylwia już daj spokój z tymi zdjęciami KONIEC Quote
adda Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 A co to tak w Szczecinie mało śniegu macie :o Prawie w ogóle :o Quote
sylwiaskalska Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 [quote name='adda']A co to tak w Szczecinie mało śniegu macie :o Prawie w ogóle :o U nas to tylko śniegu było może przez dwa tygodnie tak to wogóle - ale w Szczeinie to tak jest co roku zimy porządnej to ja dawno nie widziałam. O a to jest z dzisiaj zdjęcia jak widać zero śniegu Quote
Recommended Posts