Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
agga nom jakies tam moje fotki byly :D

agga a co do agrafki to ona dalej taki ursiw sama zreszta widzisz :D

etam urwis....ona jest przekochana... :D

nom tak ale jedno nie wyklucza drugiego :D

Etam ja chce taka agrafke...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
haha ok to juz mam druga osobe do zostawiania psa jakbych mial gdzies wyjechac haha :D ;) ale sara to chyba powina byc zazdrosna :D

XXl spokojnie jak Afrafcia zawładneła moim sercem ...to zawładnie i serucho Sary... :lol:

Posted
Agga to moze czas pomyslec nad mowym czlonkiem rodzinki ?

no co ty juz nowy członek rodziny....chcesz byc ojcem chrzestnym...wprawdzie rav ma u mnie fory i on bedzie tatuskiem chrzestnym :lol:

XXL napisał:

faffik jako drugi pies ?

ps nie mowie o agrafce haha :lol:

aha ty o psie mówisz.... :lol:

Posted

Jak wyglądacie w ten weekend???

Z tego co wiem to Sylwia neistety nie może, ale ja i Tomek z Agrafka jak najbardziej...może jeszcze jutro by sie coś udało, ale to tez nei jest pewne...

Jak w weekend dysponujesz czasem Kario?

Posted

Hejka więc kto chętny do spotkanka to niech się zgłasza :) Ja jestem chętna Wstępnie juz się umówiłam z Pauliną że możemy pojechac nawet na Osowo . Powinniśmy tam być o 12:30- 12:45

A jak nie Ososwo to Park Kasprowicza tak o 12:20

Posted
Fajnie, 12.45 na wybiegu na Osowie, ale kiedy - jutro ??? :D

Tak jutro..jak jesteś zmotoryzowany to możemy się umówić na wybiegu..jesli jednak dojazd tam to kłopot to moze być polana za trzema orłami w parku kasprowicza..napisz jak Ci bardziej pasuje to tam się umówimy... :)

Posted
Pewnie ze moge byc na Osowie, ale dopiero na ok.14 , bedziecie tam jeszcze ??

Pewno będziemy...przepraszam, ze dopiero teraz odpowiadam, ale wczoraj zaablowałam i nie mialam siły pisać po powrocie...

Do zobaczenia..

Posted

No i jesteśmy po spacerku...Niestety nie udało nam się spotkać Kario...nie wiem cyz za krótko czekalismy czy on jednak zrezygnowal...byliśmy na wybiegu od 12.10 przez 2 godzinki i juz nie dalismy rady tm stać i marznac..jak był nasz malumucik to rpzepraszamy...

a oto relacja zdjeciowa... :lol:

Wielka radość i gonitwa...(trzeba zaznaczyć, ze Sylwia świeżo upeiczony kierowca dowiozła nas na miejsce z 3 psami w srodku..hihi..jak wyleciały z auta to jakby nigdy nie biegały...Sylwia dziękujemy!:calus:)

obraz2446rb.jpg

Inne psiaki tez były..oto beagle Bass...

obraz2451lm.jpg

A tu moja gwiazda... :wink:

obraz2464ez.jpg

Fajna zabawa piszczałka kolegi beagla... :D

obraz2473yr.jpg

obraz2487gf.jpg

obraz2488vk.jpg

Agraweczce udało się odebrać zabawkę...

obraz2496io.jpg

obraz2506ft.jpg

obraz2518ef.jpg

obraz2526wt.jpg

Tekilka jak zawsze cos wywąchał...

obraz2530yu.jpg

Już mi Sylwia powiedziała, że mam jakieś niezdrowe myśli, bo ciągle atakuje go aparatem w intymnych sytuacjach... :lol:

obraz2541qn.jpg

A teraz Tekila złapał zabawke beagla...i chyba ją zepsuł, bo już nie piszczała...hihi... :wink:

obraz2554vq.jpg

Posted

Lazy czegos szuka...

obraz2564lx.jpg

Wystawowa poza Agrawki...

obraz2575vw.jpg

Dwie psiapsiółki podczas zabawy...

obraz2583yc.jpg

Opiekun stada odpoczywa z ukradzioną zabawką...

obraz2599cs.jpg

obraz2603ai.jpg

obraz2619bu.jpg

obraz2623ti.jpg

obraz2634wy.jpg

Ale nas dużo...

obraz2647uf.jpg

obraz2654gc.jpg

Ciocia Syliwa karmi psiaki ciasteczkami...mielismy tez wodę do picia dla nich i herbatkę dla nas :wink:...zresztą my zawsze ejstesmy w pełni wyposazeni...

obraz2664bx.jpg

obraz2671uk.jpg

obraz2681eg.jpg

Briardzik tez się nam trafił...

obraz2691to.jpg

obraz2705lx.jpg

Uciełam Agrafce nosek...

:lol:

obraz2716ir.jpg

obraz2726sa.jpg

obraz2732iw.jpg

Agrafka czi się na ciasteczka... :lol:

obraz2753rd.jpg

No i skoczyła...i wylała herbatke... :wink:

obraz2777vo.jpg

I na koniec zawsze kopiaca Lazy...

obraz2767zv.jpg

Posted
Zapraszamy do nas!!! Hihi..my póki co tylko we trójkę, ale kto wie...może to sie wkrótce zmieni... :wink:

:D :D :D Taaaaak Lazy będe wpadać 450km na spacerki z wami :D

Posted

A ja wczoraj wylecialam z domu juz o 9 rano i nie doczytalam maila Lazy.No i stwierdzilam ze przy takiej pogodzie o 14 juz nikogo nie bedzie :( No i zostal mi samotny spacer z wilkiem :cry: No dobitke do swiat bede latac na spacery chyba dopiero poznym wieczorem, na tydzien trace dojscie do netu i wszystko jest bleee

Ogromnie przepraszam za wczorajsze niedotarcie :(

Ale fotki sa swietne i znowu mi zal....

Posted

Nic się kario nie stało...dorbze, że na Ciebei nei czekaliśmy tak dlużej..ale gwarantowane do 14 było...:)

Jeszcze uda nam się spotkać...na pewno! Pozdrawiam w imieniu swoim i reszty bandy... :wink: :calus:

• 2 weeks later...
Posted
Hej :angel:

Tak czytam i czytam......jak bedziecie planowac nastepne spotkanie w Szczecinie... to ja chętnie sie pojawie z moim 10 miesiecznym Shar Pei'kiem :P

Zapraszamy!!!

Pewno jakoś po świętach uda nam się spotkać...czytaj temat na bieżąco i napisz jakie terminy Tobie odpowiadaja...