LAZY Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Już, już...próbuję jewrzucić na serwer i kicha..wolno chodzi...ale cierpliwości..:) Quote
LAZY Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 A tutaj nasz Teki...i reszta bandy... Lazy chce zjeść Agrafkę... Walka o kija... Quote
malawaszka Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 A tutaj nasz Teki...i reszta bandy... a to sznaucer???? :angel: kogoś z dogo??? :D Quote
Agga Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 LAZY supewr zdjecia.... a czy ktos robił zdjecia FAWORKOWI?????? :lol: Quote
LAZY Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 A tutaj nasz Teki...i reszta bandy... a to sznaucer???? :angel: kogoś z dogo??? :D Niestety nie..sunia jest rewelacyjna...młodziutka a jak sięTekiemuodgryzała za zaloty... :lol: Kopacz jestem... Teki podczas... :lol: sami widziecie czego..hihih... Kto silniejszy... 8) Quote
malawaszka Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 no jak mogliście zrobić fotę Tekiemu podczas tak intymnej czynności :o :nono: nieładnie :evilbat: Quote
LAZY Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 no jak mogliście zrobić fotę Tekiemu podczas tak intymnej czynności :o :nono: nieładnie :evilbat: To ja... :oops: nie weidziałam, że on to robi..po robiłam z zoomem...hihi..ale teraz juz wiem... Kolejne fotki... Trójka do jednego dołka... Jaka powżna mina..niczym Sfinks... :lol: Quote
Agga Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 NO widze ze Faworek a nawet zdjecie... :lol: LAzy fajne foteczki :D AGRAFKA....normalnie boska... Quote
Agga Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 CIekawe co Sylwia piła .... :roll: :lol: Agrafciu....normalnie jestes kochana... Quote
LAZY Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 CIekawe co Sylwia piła .... :roll: :lol: Agrafciu....normalnie jestes kochana... Sylwia pije herbatkę, w końcu ja zawsze zabezpieczam ciepła herbatkę dla dogomaniaków... :lol: Quote
LAZY Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Staffik - pies morderca zagryza Lazy... :o Chwilowo udało jej się oswobodzić... Niestety mała bestia nadal ja goni... :o Finito! Nadal nie ma wiecej chętnych na spotkanie? :roll: Quote
malawaszka Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 ja jestem chętna na spotkanko z Wami, ale z moim psem mordercą kieszonkowym to bym Wam towarzystwo rozgoniła :evilbat: :lol: Quote
LAZY Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 ja jestem chętna na spotkanko z Wami, ale z moim psem mordercą kieszonkowym to bym Wam towarzystwo rozgoniła :evilbat: :lol: Haha...bez obaw...Moja wariatka to pewno by tylko uciekała i tyle...ZAPRASZAMY! :lol: Quote
Kario Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 No pewnie ze jest jeszcze ktos :)). Czyzby towarzystwo szczecinskie ograniczalo sie tylko do 3 psiakow??? No to kiedy moge przyprowadzic mojego zbira?:) Pozdrowionka Quote
LAZY Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 No pewnie ze jest jeszcze ktos :)). Czyzby towarzystwo szczecinskie ograniczalo sie tylko do 3 psiakow??? No to kiedy moge przyprowadzic mojego zbira?:)Pozdrowionka O witamy!!! Hmmm...a jak dysponujesz czasem? I jaki ten zbirek jest..bo nasze to istne bestie, jak widac po zdjęciach... :lol: Przedstawiaj się i zapraszamy...trzeba będzie się jakos umówić, my zawsze chętni i gotowi... :D Quote
Agga Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 hahah nie moge sie na patrzec na Agrafke.... :D Quote
Kario Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 a jak dysponujesz czasem? I jaki ten zbirek jest Z czasem jest tak, ze w tygodniu popoludniami (po 16.30) a w weekendy, jak wilku nie leci na treningi, praktycznie caly dzien ( no czasami wypadna jakies sprawy do zalatwienia, ale to chyba jak u wszystkich :) ). A zbirek to jedyne 50 kg malamuta - psa, takze nic mi nie mow o mordercach-psach.Mam jednego na utrzymaniu ( i mocna smycz do tego utzrymania :D ) No i oczywiscie nie mam pojecie jak wstawic fotke Quote
XXL Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 hahah spoko poznasz agrafke a zobaczysz ze nie waga sie liczy :D pozdrawiam i zapraszam :D a co do tego ze nas jest tylko truika to nie nasza wina :D ludzie chyba nas boja bo napewno nie psow haha :D agga nom jakies tam moje fotki byly :D agga a co do agrafki to ona dalej taki ursiw sama zreszta widzisz :D Quote
Agga Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 agga nom jakies tam moje fotki byly :D agga a co do agrafki to ona dalej taki ursiw sama zreszta widzisz :D etam urwis....ona jest przekochana... :D Quote
XXL Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 agga nom jakies tam moje fotki byly :D agga a co do agrafki to ona dalej taki ursiw sama zreszta widzisz :D etam urwis....ona jest przekochana... :D nom tak ale jedno nie wyklucza drugiego :D Quote
Recommended Posts