sylwiaskalska Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 W sobote ide do Parku Kasprowicza, koło 11:00-12:00 (o ile będzie ładna pogoda) będe robiła zdjęcia aparatem cyfrowym. Moze ktoś chętny jest do spotkania naszych piesków? Pozdrawiam Quote
XXL Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 ooo ktos z szczecina witam ;D moza by sie kiedys ustawic na spacerek :D i pozdrawiam Quote
sylwiaskalska Posted May 29, 2004 Author Posted May 29, 2004 spoko tylko daj wczesniej znac , tym bardziej ze pogoda ładna sie robi . pod komputerem jestem raczej dostepna w tygodniu wiec mozna sie wtedy zgadac. Pozdrawiam Ps: Moze ktos inny bedzie tez chetny :) Quote
XXL Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 ok odezwe sie jakos na gg moze kogos jeszcze z szczecina skubne i bendzie lokalny zlocik hahaha :D Quote
vall Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Boshe...nie umiem sie dopisac...a tyle chciałam powiedziec:) Quote
LAZY Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Ja tez ze Szczecina, ja tez!!! :lol: Ale co nas tak malo??? Cztery osoby??? A gdzie reszta reprezentacji, co??? Przychodzic mi tu szybko, ale juz! :lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 31, 2004 Author Posted May 31, 2004 A co byście powiedzieli na mały piknik nad Głębokim , są tam bardzo ładne miejsca na ognisko no i jeziorko. Jak ktoś chętny to dajcie znać - może w jakiś ładny weekendzik ? Pozdrawiam Quote
vall Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Jestem za. Bo: 1. mam blisko 2. mam psa 3. a do tego boksera Chwilowo musze odmowic, bo: 1. mam sesje 2. pies ma pekniety opuszek Wiecej jest za, wiec bede baczne obserwowac forum:) (nie umiem wstawic zdjecia pode mna) Quote
sylwiaskalska Posted May 31, 2004 Author Posted May 31, 2004 Fajnie mam nadzieje ze wiecej ludzi sie zgłosi . Quote
Marek z Gromem Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Pomysł dobry tylko u mnie ciężko z czasem w wekendy. :D Quote
sylwiaskalska Posted May 31, 2004 Author Posted May 31, 2004 Marek jakoś wcześniej ustalimy spotkanie i może bedziesz wolny w tym momencie :) Quote
XXL Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 oo to sylwia zorganizuie a ja juz pisze sie na liste obecnosci obowioskowei ... ognisko dobry pomysl glembokie hmm trza bendzie na rowerku bondz tramwaiem ale i tak sie zjawie pozdrawiam aaa moze w ta sobote bo pogoda ma byc do niedzile chyba? Quote
LAZY Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Jestem za. Bo:1. mam blisko 2. mam psa 3. a do tego boksera Chwilowo musze odmowic, bo: 1. mam sesje 2. pies ma pekniety opuszek Wiecej jest za, wiec bede baczne obserwowac forum:) (nie umiem wstawic zdjecia pode mna) Co do spotkania to ja tez chetnie!!! A co do zdjecia to wszystko fajnie jest wytlumaczone na administracji w temacie "emblemat". Ja z tamtad sie nauczylam, a jak dalej bedzie problem to pisz na priva to pomoge :lol: Quote
vall Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Śliczne macie te pieski...jak sie tylko naumiem..tez Wam pokaze moje slicznosci:) Quote
LAZY Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Śliczne macie te pieski...jak sie tylko naumiem..tez Wam pokaze moje slicznosci:) Jakby co to wal smialo z pytaniami :D Quote
XXL Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 ooo niezle ava... nice psiulek ...hmm to jak robimy z tym glembokim ? :-? :wink: ? Quote
Małgoś J. Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Hejka szczeciniacy! Miło ze ktos w końcu wpadł na pomysł zgromadzenia do "kupy"lokalnych psiaków ,łącznie z ich włascicielami :D . Obiecuje,ze od czasu do czasu tutaj zajrze..bo z czasem wolnym na spotkania towarzyskie to ostatnio u mnie krucho. Pozdrowionka!Małgos i EIKO. :Dog_run: Quote
sylwiaskalska Posted June 1, 2004 Author Posted June 1, 2004 Hejka to ja podejmuje męską decyzje 8) Może ktoś chetny na tą sobote . Zbiórka koło godzinki 10:00 rano na pętli tranwajowej Głębokie. Trzeba wziąść psiaka , kiełbaski i potrzebne rzeczy do ogniska no i jakies piciu 8) Piszcie czy ta sobota odpwiada czy następna. Oczywiście wezmę aparat cyfrowy to się zrobi mnóstwo zdjęć :):):) Quote
LAZY Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 :cry: :cry: :cry: Kurcze...ja mam teraz sesje i z wonym weekendem to jest u mnie kiepskawo...moze by mi sie udalo, ale malo prawdopodobne...a tak chcialam isc :( Quote
vall Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Przykro mi, ja również mam sesję... Ale po 25-tym chetnie....zabieram Beja, kiełbachy, córki i ...piciu...oczywiście ;) Sylwia, masz blisko na Głębokie? Quote
LAZY Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Przykro mi, ja również mam sesję...Ale po 25-tym chetnie....zabieram Beja, kiełbachy, córki i ...piciu...oczywiście ;) Sylwia, masz blisko na Głębokie? Uffff...nie jestem sama :P Ja rowniez po 25 bardzo chetnie!!! A moze bedziecie na wystawie 19-20 czerwiec? moglibysmy sie tam zobaczyc i obgadac przyszle spotkania... Quote
vall Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Ja z pewnością będę, nie wystawiam jednak mojego "synia" jeszcze. Z resztą w ogóle mocno się zastanawiam czy w ogóle. Będę oczywiście w dniu bokserków z tymże nie wiem o której.:) I powodzenia na examkach :D Quote
Recommended Posts