LAZY Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Daisunia napisał(a):Lazy , to napisze ci na prv 8) Czekam:) Quote
sylwiaskalska Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 LAZY napisał(a):Jeśli chodzi o festyn w soboe to ja jestem jak najbardziej za! Nie wiem tylko czy nasze psiaki tez..(ale kiedys taki festyn byl i nikt psiaków nie gonił, moze teraz tez sie uda). Daisy ja nadal nic nie mam, albo masz zły numer albo nie wiem co za cholera... :roll: Lazy ja tam pitole biore psiaka i juz :) Jak to mówią pod latarnią najciemniej :) czyli chyba nie będą sie czepiać :) Quote
Daisunia Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 LAZY napisał(a):Daisunia napisał(a):Lazy , to napisze ci na prv 8) Czekam:) wysłałam :) nie wiem czy dojdzie . jakby co to ewentualnie ewelinabuck ci napisze na prv / mnie sie krótko mowiąc nie chce dziesiąty raz pisać tak długiego tekstu ;) za leniwa jestem ;) hehe Quote
LAZY Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Doszło:) No to Sylwia spotkamy sie w sobote. Moze TZta namówie na spacer z nami:) Musisz go poznac to lepiej będzie go potem obgadaywac :wink: Wszystko zaczyna sie o 11 na Wałach a potem o 13 w Parku. Wieczorem chyba o 17 jest nawet koncert Budku Suflera i to gratis! Więc moze byc całkiem fajnie. Quote
sylwiaskalska Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 LAZY napisał(a):Doszło:) No to Sylwia spotkamy sie w sobote. Moze TZta namówie na spacer z nami:) Musisz go poznac to lepiej będzie go potem obgadaywac :wink: Wszystko zaczyna sie o 11 na Wałach a potem o 13 w Parku. Wieczorem chyba o 17 jest nawet koncert Budku Suflera i to gratis! Więc moze byc całkiem fajnie. No właśnie tyle sie znamy a ja twojego męża :) jeszcze nie. :wink: To najpierw idzemy na Wały?, czy od razu do parku? Tylko żeby nie lało jak dzisiaj bo czarno to widze :( Quote
Daisunia Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 na waly nie bede mogła :( mogę iść tylko do parku Pozdr. więc do 7 sierpnia o 13 w parku ( tylko gdzie ? w którym miejscu ?) :lol: :lol: :lol: 8) Quote
LAZY Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Hihi...Daisy...my teraz umawiamy sie na tą sobote z Sylwia:) Co do 7 sierpnia to musimy sprawdzic o której zaaczyna sie impreza w Pakru i wtedy sie umówimy. Mysle, ze najlepij koło fontanny (tam przy wodopoju dla psów). Sylwia ja do Ciebei smska napisze jutro wieczorem i sie dogadamy. Jak nie ebdzie padac to mozemy isc zarówno do Parku jak i na Wały:) Pogadam z TZetem co on na to:) Quote
sylwiaskalska Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 LAZY napisał(a):Hihi...Daisy...my teraz umawiamy sie na tą sobote z Sylwia:) Co do 7 sierpnia to musimy sprawdzic o której zaaczyna sie impreza w Pakru i wtedy sie umówimy. Mysle, ze najlepij koło fontanny (tam przy wodopoju dla psów). Sylwia ja do Ciebei smska napisze jutro wieczorem i sie dogadamy. Jak nie ebdzie padac to mozemy isc zarówno do Parku jak i na Wały:) Pogadam z TZetem co on na to:) Spoko więc czekam na sms-ka . Ps od 18:00 do 19:00 jestem na spinningu więc telefona mam właczonego Quote
Daisunia Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 aa.. to sorrki ze sie wcielam w rozmowe ;) :oops: :oops: :oops: :oops: 8) :oops: Quote
sylwiaskalska Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Daisunia napisał(a):aa.. to sorrki ze sie wcielam w rozmowe ;) :oops: :oops: :oops: :oops: 8) :oops: Nie ma za co przepraszać, wcinaj się kiedy chcesz :) ale i tak a 7-go ustawimy sie na spacerek :) Quote
ewelinabuck Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 no mam nadzieje oberwie sie wam za wystawke jeszcze :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 0X 0X Quote
LAZY Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 ewelinabuck napisał(a):no mam nadzieje oberwie sie wam za wystawke jeszcze :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 0X 0X Bez przesady! To nie ja nie widziałam chusty! Quote
ewelinabuck Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 ale ktos nam zdjecie robil i nawet nie podszedl :evil: :evil: :evil: Quote
Daisunia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 JUPI !!!!!!!! mam wspanialąąą wiadomośśść !!!!! Na spotkaniu (7 sierpnia) będę z psiakiem !!!!! ale się cieszęę !!!!! Hurraa !!!!!!!!! <jupi> Quote
XXL Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 super bo ja nie wiem czy bende z agrafka z powodu ze ma jakies kropki wtek powiedzial ze to po pogryzieniu mruwek .... bo dzis bylismy na kontroli :D ale i tak jak narazie psa mam pod opserwacia i jak przejdzie tez moje badania to dopier wtedy ja zabiore :D i nawsze wszystkie grozne psy sie poznaia hahah tzn agrafka zna juz niektorych z pastwa :d ok nie marudz pozdro :D Quote
Daisunia Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Agrafka... super imie :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a Agrafka jakiej jest rasy ? czy ktos juz wie cos wiecej na temat godziny rozpoczęcia festynu ? :-? Quote
LAZY Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Agrafłka to staffik..(taka sama sunia jak Marty Chmielewkiej:)) Niesety nic o godzinie rozpoczęcia festynu mi nie wiadomo..., trzeba poszuakc w internecie, moze na stroncah orgaznizatorów imprezy? Quote
XXL Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 tak jest agrafka to orginalne imie mojej faficzki :D co do godziny to nie mam pojencia ;p ale jak tam napewno :D bende :D :wink: Quote
LAZY Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 W sobotę wybrałam się z Sylwią i TZtem na Goplanę. Oczywiscie psiaki nam obowiązkowo towarzyszyły! Oto relacja zdjeciowa... :) Sylwia i Marcin... A tutaj juz dwa pływaki. Tego kija dorwały jednocześnie w wodzie...bałam się, ze beda sie o neigo szarpac, ale dopłynęli do brzegu i dopiero zaczęla sie walka :evilbat: Zaciętośc Lazy widac po opuszczonych uszach...znowu spiewała Tekili, chcąc wymusic oddanie kija amie, ale tym razem teki był twardy! :lol: Quote
LAZY Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Tak moja pannica się otrzepuje... Płyne za patyczkiem... A tak się ścigamy! Lazy goni Tekile..moze na brzegu odbierze kija! Jak odbierze to zakopuje w dołku... Zgadnijcie na co czekam... :lol: Na rzut oszczepem do wody :lol: Miotacz musiał się posilac dopalaczem :evilbat: Ten rzucony oszczep nie zawsze udało się wyłowic psicy..często Tekila ją uprzedzał. Quote
LAZY Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 No i oczywiscie wróciła ze zdobycza! Odrazu trzeba było tą zdobycz wykorzystac... Tym razem nikomu kija nie oddam! Jak juz go wyciągnę na brzeg to trochę altretuje! Jak gryzienei sie znudzi to znowu zakopac do dziury! Tak wygląda dostojny Teki! On tez potrafi cholowac swego badyla do rbzegu... A potem tak oto go pilnuje... Quote
LAZY Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Tekila tez próbował kopac... Ale jestem zadowolona! Ten Pan an zadowolonego tez wygląda! Zabawy kijem w wodzie... Docholowalismy do brzegu to teraz AKOPAC! :evilbat: Quote
LAZY Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Odwrót i spowrotem do wody... :angel: Taki mam języczek! kOLEJNE SZALONE POGONIE... Tym razem Lazy pierwsza dogoniła patyk... Tekila biedny po przegranej walce... A w miedzyczasie... :wink: Quote
LAZY Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Sylwia i jej pies! Poza Tekiego jest boska :lol: A tak dobrze wychowany pies czeka az Pan powie "aport" :lol: Pies popłynął a właściciel pozostał na brzegu... Długo jednak Marcin nie musiał czekac... Co tutaj wybudowali? Hmmm... Kurde...to moze jakias bomba! :o Trzeba Panią i Pana ratowac i szybko to zniszczyc :lol: No i załatwione! Teki po swojemy poprawi dla pewnosci... :lol: Quote
LAZY Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Odpoczynek po ciężkiej pracy... Kobieta odpoczywa a mężczyzna ciezko pracuje... My we dwie tez mamy foteczki, zeby nie bylo... :wink: Sylwia pierze reklamówkę, która Teki postanowił zaznaczyc :lol: A ja rzę nie wiadomo czemu... :o Siedziec w wodzie mój pies tez potrafi... Quote
Recommended Posts